Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

480 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      114
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      116
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      365
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      91
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      12
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      191

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Koji Zeljko? Koji trofej?

Radonja od juce slobodan. Vrijeme je da se vrati

Samo ne zelim da se vrati na pola sezone da nas vadi iz bulje. Hoću da dodje ovog puta kako i zasluzuje...Da on selektira i pravi tim, i ugovor na deset godina. On i Zvezda su savršen spoj!

Kad god da to bude! Znači puno povjerenje i odrešene ruke u potpunosti!

• Like 4
Posted

Kada ćemo da krenemo da se menjamo kao klub, kada će se promeniti sportski sektor koji već godinama promaši sa 3-4 pojačanja, kada će u klub doći neko normalan i zaista košarkaški pismen?

• Like 2
Posted
13 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Koji Zeljko? Koji trofej?

Radonja od juce slobodan. Vrijeme je da se vrati

Nije još vreme, ima još mesa na trompu. A Radonja se mora jednom vratiti i uzeti el sa Zvezdom.

Idemo po 25. prvenstvo!

• Love 1
Posted (edited)
11 minutes ago, Filbi said:

Kada ćemo da krenemo da se menjamo kao klub, kada će se promeniti sportski sektor koji već godinama promaši sa 3-4 pojačanja, kada će u klub doći neko normalan i zaista košarkaški pismen?

Kad se kao navijaci promijenimo. 

Mi kao klub ne možemo da se mijenjamo kad tražimo sve i odma. 

Mi osvojimo tri trofeja, mi smo nezadovoljni. Mi uđemo u 10 klubova Evrope ,mi smo nezadovoljni. 

Za veće rezultate treba vrijeme.

Sferopulos sad kreće u treću sezonu,drugu od početka. Aj da vidimo taj sistem koji je zamislio.Niko mu se sada neće mijesati u sastavljanje tima,neka nadogradi što misli pa će se sabirat i oduzimat. 

Ja Sam lično razmišljao o Alimpijevicu kao rešenju na tri godine (licenca Evrolige) ali bilo bi neozbiljno posle 4 trofeja(mozda 5) ,napretkom u Evroligi ove sezone i fenomenalnim skorom protiv vjecitog rivala,posle nepune dvije sezone smijeniti trenera. 

Malo vise podrške,Malo manje kukanja.Da ne izigravamo svi trenere,predsjednike i direktore nego da budemo navijaci.Podrska i samo podrška,pa kad dodje trenutak posle ponovljenih neuspjeha trener će se sam promijenit.

Edited by borisbakic
  • Like 4
Posted
2 minutes ago, Filbi said:

Čuj 3 trofeja, ja sam kriv sto plaćam internet

Ko se nije radovao trofejima u kupu zadnjih godina,titulama u abi (majstorica i metla) ? Jel normalno da neko ko živi i voli klub se ne raduje tim trofejima? 

Ako stvarno očekuješ da igramo f4,f8 sjeti se da su jedan real i barsa ostali bez njega kao i mnogi drugi. Splet povreda,loših završnica nas je dovelo do toga da smo samo u top10. 

Deset u Evropi ljudi,pa nije to mala stvar. Mi smo klub kojem su nosili koševa jer je "državna mezimica",mi smo klub koji ligu nije osvojio 14 godina,a u to vrijeme samo dva kupa.Jel moguće da smo toliko alavi postali da smo nezadovoljni trofejima i desetim mjestom evrolige?

• Like 1
Posted

Dominiramo mi ABA ligom već godinama kao i domaćim takmičenjima. Sasvim je normalno da želimo više i iskorak i u EL. Pogotovo sad kad više novca dolazi u klub.

Nismo mi nezadovoljni trofejima i 10 mestom, nezadovoljni smo igrom i velikom propuštenom šansom, koja realno, pitanje je kad će se ponovo ukazati. 

Imali smo sve. Dobar skor, odličan raspored, vremena da se pripremimo i odmorimo, trofej za vetar u leđa. Svi znamo kada.

I išli smo iz poraza u poraz. Igru prepoznatljivu nemamo, odbrana nam je očajna, šut očajan. Sve gluposti koje smo mogli da napravimo, napravili smo. I što je najgore, toliko puta vidimo nemoć. Nemoć trenera da nas isčupa, nemoć igrača da pogode trojku. 

• Like 1
Posted
7 hours ago, borisbakic said:

Ko se nije radovao trofejima u kupu zadnjih godina,titulama u abi (majstorica i metla) ? Jel normalno da neko ko živi i voli klub se ne raduje tim trofejima? 

Ako stvarno očekuješ da igramo f4,f8 sjeti se da su jedan real i barsa ostali bez njega kao i mnogi drugi. Splet povreda,loših završnica nas je dovelo do toga da smo samo u top10. 

Deset u Evropi ljudi,pa nije to mala stvar. Mi smo klub kojem su nosili koševa jer je "državna mezimica",mi smo klub koji ligu nije osvojio 14 godina,a u to vrijeme samo dva kupa.Jel moguće da smo toliko alavi postali da smo nezadovoljni trofejima i desetim mjestom evrolige?

Borise koliko imaš godina?

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
2 hours ago, Night wolf said:

Dominiramo mi ABA ligom već godinama kao i domaćim takmičenjima. Sasvim je normalno da želimo više i iskorak i u EL. Pogotovo sad kad više novca dolazi u klub.

Nismo mi nezadovoljni trofejima i 10 mestom, nezadovoljni smo igrom i velikom propuštenom šansom, koja realno, pitanje je kad će se ponovo ukazati. 

Imali smo sve. Dobar skor, odličan raspored, vremena da se pripremimo i odmorimo, trofej za vetar u leđa. Svi znamo kada.

I išli smo iz poraza u poraz. Igru prepoznatljivu nemamo, odbrana nam je očajna, šut očajan. Sve gluposti koje smo mogli da napravimo, napravili smo. I što je najgore, toliko puta vidimo nemoć. Nemoć trenera da nas isčupa, nemoć igrača da pogode trojku. 

Pa ovo je iskorak, za razliku od prošlih sezona napravili smo iskorak.Dosli do nevjerovatnih utakmica,nevjerovatnih završnica dje je sreća prevagnula i par sudijskih odluka na štetu našeg kluba.Mozemo da diskutujemo o realnosti top8,ali iskorak je napravljen ove sezone.Minimalizuje se i top10. Ne pominje ga niko,jer si bio ispred nekog. Propaganda,uspijeva.Prosle sezone su nas ucili da je 13 mjesto uspjeh jer si ispred Zvezde.Ove gledaš u leđa,niko ne pominje ništa,nego se stvorila slika da aba važnija.

Filbi ako možemo preskakat podcjenjivacka pitanja o godinama,ionako se nećemo  muvat 😀 

• Like 1
Posted
9 hours ago, Čvarkov said:

Nisam ispratio, što se opraštamo od Sfera? 

Počela sezona u Asprovalti a giros se neće sam ispeći.

Ja se nadam da niko ozbiljan u klubu ne razmišlja o novom treneru. Iako bi donekl imalo smisla da nova uprava želi da se dodvori navijačima u startu sa domaća osnova pa na to doda najtrofejnijeg trenera. Što je greška u koracima, onolika.

Već sam sto puta rekao, koliko smo ozbiljan klub najbolje će pokazati šta radimo u kriznim situacijama (ostali bez ABA trofeja, možeš misliti, pa ne igramo sami ovu ligu jbt). Da li umemo da dobacimo dalje od gledanja u Radonjića ili ne. Da prekinemo sa tim sigurnim rešenjima i probamo da napravimo iskorak. Sfero radi dobar posao i treba ga ostaviti. Ako se on (opet) neće pitati oko tima, onda je svejedno ko je trener. Samo ovaj je donosio neke trofeje i imao neke rezultate. Ko garantuje da će neko novi, koji se takođe ne bude pitao oko tima, imati bolje rezultate? 

Dosta sa Ćokijevom zaostavštinom i teranjem trenera kako bi se udovoljilo navijačima i prinela žrtva dok sva sranja u klubu ostaju netaknuta. 

• Like 13
  • Thanks 1
Posted

Ovaj trofej jednostavno mora da se osvoji.

Nadam se da je ekipa mentalno spremna, i da smo zdravi.

Bas cemo videti od cega su momci sastavljeni. I koliko im je iskreno stalno do kluba za koji igraju

• Like 6
Posted
1 minute ago, BojanaCZV said:

Nadam se da je ekipa mentalno spremna, i da smo zdravi.

Bas cemo videti od cega su momci sastavljeni. I koliko im je iskreno stalno do kluba za koji igraju

Da pokažemo da smo mangupi u njihovoj avliji pa da završimo sezonu pred zvezdašima.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, BojanaCZV said:

Ništa se ne mora...

A od svega što se ne mora najmanje se mora osvojiti KLS. 

• Like 2
Posted

Nah, ja mislim da je svaki trofej bitan.

Meni nasa liga znaci, najvise zbog onih silnih godina tuge, kad sam se formirala kao osoba.

Ako ga nasi igraci budu zeleli, sigurna sam da ce ga i osvojiti.

Ali slazem se, ne mora, vec treba 🙂

• Like 12
Posted

Vidim da se i ovde prenela priča da nije bitna kls, zaista tužno, i te kako je bitna i drugima bi bila bitna da mogu da je igraju u punom sastavu. Treba odigrati muški do kraja i osvojiti 25. titulu.

• Like 13
Posted
On 6/13/2025 at 8:38 AM, borisbakic said:

Pa ovo je iskorak, za razliku od prošlih sezona napravili smo iskorak.Dosli do nevjerovatnih utakmica,nevjerovatnih završnica dje je sreća prevagnula i par sudijskih odluka na štetu našeg kluba.Mozemo da diskutujemo o realnosti top8,ali iskorak je napravljen ove sezone.Minimalizuje se i top10. Ne pominje ga niko,jer si bio ispred nekog. Propaganda,uspijeva.Prosle sezone su nas ucili da je 13 mjesto uspjeh jer si ispred Zvezde.Ove gledaš u leđa,niko ne pominje ništa,nego se stvorila slika da aba važnija.

Filbi ako možemo preskakat podcjenjivacka pitanja o godinama,ionako se nećemo  muvat 😀 

Po meni je iskorak top 8. Ne vidim kakve su to priče o realnosti top 8. Mi smo bili tokom većeg dela sezone tu. I po kvalitetu tima tu nam je i bilo mesto. 

Na sudijsko navlačenje moramo uvek biti spremni, ali mi smo masu utakmica izgubili zato što nemamo dovoljno jaku odbranu koja uliva sigurnost u tim, što nemamo akcije u napadu (osim par specijala pri izvođenju lopte) koje dobijaju utakmice i što nemamo klasu igrača koji će da prelomi i pogodi odlučujući šut. 

Mene lično bole uvo šta radi Partizan i gde smo na tabeli u odnosu na njih. Interesuje me samo kad igramo međusobno, to je jedino merilo.

Mislim da je ova sezona jedna velika propuštena prilika zato što je ovaj tim imao potencijal za više i jače. 

Nadam se samo da će se realno sagledati propusti u klubu i adekvatno reagovati, a ne zadovoljavati se iskorakom na deseto mesto. Jedino tako možemo da rastemo i da dođemo do tog final 4 što, verujem, da nam je svima želja i cilj.

Posted

Draze bi mi bilo da osvojimo KLS, a da MVP bude Kostic, nego neko na silu osvajanje ABA lige, samo da bi se osvojila. Posebno sto ne mogu vise da slusam grobare iz okoline kako im je dok je Vucic na vlasti zabranjeno da osvajaju titule. Iskreno, prijalo mi je da jedne godine odmorim od tenzija u finalu sa komsijama. 

• Ha-ha 1
Posted
On 6/9/2025 at 9:51 PM, Kosjan Willavić said:

Dovodjenje Smraduljice u onakvoj formi je jedan od odvratnijih poteza koji su napravili u poslednjih desetak godina 

Офтопичарим јако, али мом брату (који је кошаркашки тренер локалног клуба и виси по Купу Кораћа сваке године, турнирима и семинарима) речено од одређених људи блиских КСС-у да је за Смрадуљу буквално стигла директива одозго да му се да уговор, нико ту ништа није могао.

• Like 1
Posted (edited)
2 hours ago, Night wolf said:

Po meni je iskorak top 8. Ne vidim kakve su to priče o realnosti top 8. Mi smo bili tokom većeg dela sezone tu. I po kvalitetu tima tu nam je i bilo mesto. 

Na sudijsko navlačenje moramo uvek biti spremni, ali mi smo masu utakmica izgubili zato što nemamo dovoljno jaku odbranu koja uliva sigurnost u tim, što nemamo akcije u napadu (osim par specijala pri izvođenju lopte) koje dobijaju utakmice i što nemamo klasu igrača koji će da prelomi i pogodi odlučujući šut. 

Mene lično bole uvo šta radi Partizan i gde smo na tabeli u odnosu na njih. Interesuje me samo kad igramo međusobno, to je jedino merilo.

Mislim da je ova sezona jedna velika propuštena prilika zato što je ovaj tim imao potencijal za više i jače. 

Nadam se samo da će se realno sagledati propusti u klubu i adekvatno reagovati, a ne zadovoljavati se iskorakom na deseto mesto. Jedino tako možemo da rastemo i da dođemo do tog final 4 što, verujem, da nam je svima želja i cilj.

Jeste velika propuštena šansa,slažem se ali i zbog nivoa drugih ekipa. Teško će neke ekipe imati ovakvu sezonu opet.Real prvi medju njima. Mi smo napravili iskorak,ušli u top 10 iako smo mogli više. Splet situacija,povreda,sudijskih grešaka i nesrećno izgubljenih završnica nas je dovelo do toga da samo se zaustavili na top 10. 

U novoj sezoni imamo i nove klubove koji neće igrat sporednu ulogu.Najavljuju pojačanja velika koja mi sebi ne možemo da priustimo.O Grcima ne treba ni pisat puno. 

Mi dovodimo igrače koji nemaju  glavne uloge u osrednjim evroligaskim klubovima. Nerealni smo dosta. Očekujemo velike stvari, a ne gledamo rostere drugih ekipa.I domaći teren koji je nekad bio prednost,više nije jer su se svi navikli više na ta gostovanja. Po svemu sudeći imaćemo velike izmjene u ekipi,idu ti "nezahvalni starosjedioci" koji su osporavani i kad donose uspjehe i kad ne donose.Sa moje tačke gledišta triple krune,i konstantno učestvovanje u Evroligi je uspjeh,sa nečije druge nije. 

Momci koji su igrali najviše utakmica za klub koji pratimo,koji imaju najviše trofeja,poena idu sad vjerovatno. Samo se mi ovako pozdravljam sa njima,i to je ta nezahvalnost koju ću pominjati.

Alavost za velikim i nerealnim uspjehom guta tihe heroje ovoga vremena,koji su mnogo "ratova" na terenu iznijeli i jedva čekamo da podju. 

Navijaci su veliki onoliko koliko znaju da poštuju svoje igrače i legende kluba. Srećom pa hala i ljudi koji dolaze u hali znaju da prepoznaju neke stvari,koje internet mašinerija guta.

Edited by borisbakic
Posted

Рокас у Вилњусу courtside са Клеизом прати финале литванског првенства. Вероватно је последњи ком се треба упутити замерка за понашање и однос према Звездином дресу, али непријатно сам се изненадио кад сам га видео у кадру узимајући у обзир да Звездина сезона није готова. Можда није регистрован за домаће првенство, али и даље је наш играч. Информације о Нвори и Оџелеју сугеришу да нас овог лета напушта, али свакако желим да верујем да се нисмо растали на лош начин.

• Like 2