Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

414 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      102
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      168

Recommended Posts

Uopste ije cudno sto se Nedovic povredjuje. On je vrlo eksplozivan i nacin na koji igra, brzina i promena pravca utice na telo. Polako ulazi u godine i svakako da je telo vec godinama optereceno takvim stilom igre  i dinamikom. Sa druge strane Nedoviceva najjaca strana u igri je taj prvi korak i brzina.

20 minutes ago, Guru said:

Neda kumara je u prethodne tri sezone odigrao 66 od naših 79 utakmica u EL i na njima je prosečno imao 13.3 ppg za 21.0 mpg. Prilično solidno za nekoga ko propušta svaku drugu utakmicu...

Kakva je statistika ostalih?

Ne racunajuci teske povrede kao Bokijevu recimo?

Bukvalno ljudi vrte tu pricu oko staklenog Nedovica evo vec trecu godinu. Povredi se od vazduha, devojcica i ostali epiteti koji mu se lepe. Bez da pogledaju statistiku odigranih utakmica i minutazu. Neverovatno.

Ocigledno da nije bio spreman za grobare. Neka ga spremnog za duplo kolo.

• Like 7

8 minutes ago, Bad said:

Mene samo zanima da li naš sportski sektor uzima u obzir lekarski karton igrača kada ga dovodi. Sigurno nije slučajno to sto mi svaku sezonu imamo gomilu izostanaka, a Partizan jedva da ima uopšte sem kod neke povrede koja nije mogla da se anticipira nikako (lom šake Alekse mi pada na pamet jedino).

U svakom slučaju, ovo znači više minuta za Tea, a to se ove sezone pokazalo kao pogubno.

Pa samo pogledas godine u ekipi i sve ti je jasno. Meni je presmesno kad neko kaze da neko istegnuce ili sta god moze da se desi svima al gle cuda, obicno se desava starijim igracima. 

• Like 3

23 minutes ago, Guru said:

Neda kumara je u prethodne tri sezone odigrao 66 od naših 79 utakmica u EL i na njima je prosečno imao 13.3 ppg za 21.0 mpg. Prilično solidno za nekoga ko propušta svaku drugu utakmicu...

Pa na mnogim tim utakmicama kao da nije ni igrao, zato ljudi uvereni da propušta svaku drugu utakmicu. :classic_biggrin:

Prvo: dobar provod svima koji su otisli u Arenu, nesto sam izmrz'o danas tako da se gleda tv.

Bayern ove godine vrlo zaebana ekipa, odlicni spolja gde svi mogu da zatrpaju i otkljucani Edwards koji je sada oruzje ali ja se ni toga ne plasim toliko koliko se plasim okrsaja Herbert vs Sferopulos.

Herberta izuzetno cenim jos od pre i mislim da je on kljucni covek dosadnjeg Bayernovog uspeha.

15 minutes ago, Bad said:

Mene samo zanima da li naš sportski sektor uzima u obzir lekarski karton igrača kada ga dovodi.

Ne, uglavnom pasos. Ali i to je neki karton.

Salu na stranu. Veliko je razocaranje Neda sa njegovim izostancima. Mi to jednostavno ne mozemo da priustimo. Tu poziciju igraca koji je istrosen i u godinama i igra tek ponekad popunjavaju Teo i Laza.

• Like 1

16 minutes ago, YAO said:

Nedarica je skoro izjavio u jednom podkastu kako ga bije glas da je staklen i sklon povredama,ali da to nije tacno i da ce ove sezone to i da dokaze. Na pravom je putu

Aba liga od 9 utakmica propustio 3.

EL od evo sad u 11 mecu propustio 2 mec.

Bravo, sjajno zapazanje.

Edited by Miki28 Teoljub
typo
  • Like 1

13 minutes ago, NMX said:

Bukvalno ljudi vrte tu pricu oko staklenog Nedovica evo vec trecu godinu. Povredi se od vazduha, devojcica i ostali epiteti koji mu se lepe. Bez da pogledaju statistiku odigranih utakmica i minutazu. Neverovatno.

Ocigledno da nije bio spreman za grobare. Neka ga spremnog za duplo kolo.

Pa i jeste i nije tačno. 

Nije svaka druga, ali od ovih 66/80 se računa prve sezone što je posle povrede odigrao 4 minuta protiv Olimpijakosa, da proba i onda minut protiv Fenera i nije mogao. 

Znači manje dve. 

Onda prošle sezone se povredi protiv Virtusa i ne igra naredne 2. Minus jedan. 

Pa se povredi protiv Armanija i ne igra sledeću. Minus još jedna. 

Ove sezone je protiv Barse i Monaka osetio bol, nije završio tekme. 

U realnosti u 60 od 80 je bio sposoban da odigra i završi tekmu, sa ovom večeras. 

75%

• Like 5

12 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Pa i jeste i nije tačno. 

Nije svaka druga, ali od ovih 66/80 se računa prve sezone što je posle povrede odigrao 4 minuta protiv Olimpijakosa, da proba i onda minut protiv Fenera i nije mogao. 

Znači manje dve. 

Onda prošle sezone se povredi protiv Virtusa i ne igra naredne 2. Minus jedan. 

Pa se povredi protiv Armanija i ne igra sledeću. Minus još jedna. 

Ove sezone je protiv Barse i Monaka osetio bol, nije završio tekme. 

U realnosti u 60 od 80 je bio sposoban da odigra i završi tekmu, sa ovom večeras. 

75%

Pri tom smo imali jedno 20 rekreativnih utakmica u te dve sezone.

• Like 1