Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

410 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      124
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      326
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      167

Recommended Posts

9 hours ago, drakon1 said:

Ako uzmemo faktor Rada Novinarka (Koja je to tačno? Ima autoritativan seksi glas, a ne znam kako izgleda zena)

Ako je ovo ona, onda nema zajebavanja sa njom. Zena zmaj.

https://sportklub.n1info.rs/ostali-sportovi/ostali-sportovi-ostalo/rada-nikolic-dobitnica-majske-nagrade/

Evo je na 34:18. Postajem fan.

Edited by drakon1
Dodao clip.
  • Love 1

vidim neki preterani optimizam da ne kazem kurcenje na temu tekme protiv komsija

mi smo u toj tekmi blagi favoriti i to je sve

bez kumare i joela smo takodje jedno 30% slabija ekipa nego u full sastavu

moze da ode na obe strane, zavisice od trenutne inspiracije i koncentracije igraca i trenera

kao plus tu vidim da je sfero skoro svaki put majstorski spremio protiv zelimira

i naravno Nikad Protiv Kaline

• Like 16
  • Love 1

13 minutes ago, NikadProtivKaline said:

vidim neki preterani optimizam da ne kazem kurcenje na temu tekme protiv komsija

moze da ode na obe strane, zavisice od trenutne inspiracije i koncentracije igraca i trenera

kao plus tu vidim da je sfero skoro svaki put majstorski spremio protiv zelimira

Sve zavisi od Nedovića i koliko bude spreman, ako bude na 100% ne vidim kako možemo ući u neku neizvesnu završnicu i za uslove derbija očekujem lakšu pobedu. U takvoj situaciji mislim da možemo izgubiti jedino ako Bonga i Nilikina budu pogađali trojke kao na početku sezone.

Takođe u Kalinu polažem velike nade, uvek je kidao u derbijima.

Edited by Урош19
  • Like 1

1 hour ago, NikadProtivKaline said:

Ja bas suprotno,  ne vidim  neko kurčenje, svi su sa konstatacijom da smo u boljem momentu  da bolje igramo ali da treba biti oprezan jer je to derbi . Optimizam mora da postoji, nećemo reci gubimo sigurno.

Ne igra nam prvi centar Bolomboj,  nedovic koji igra odlično derbi je povredjen, svi imamo ovo u vidu. Zato treba da postoji oprez.

Optimizam gajim na tome da imamo igrače koji iza sebe imaju X derbi utakmica ( Kalinic, Petrusev, Rokas, Lazić , Miler je igrao derbije, Nedovic ako bude igrao , Luka isto, Yago,Teo....

Svi ovi momci su osetili derbi više puta i to je svakako prednost. Sveropulos se dobro snalazi na klupi, I on je preturio 10 i više derbija iza sebe. 

Imamo pozitivnu energiju medju igračima, imamo i solidan rezultat do sada. Sve ovo daje Optimizam.  Sa druge strane siguran sam da ih nećemo podceniti ni ti bi smeli. Videli smo kako prodješ protiv Splita kada ne das 100%, a kamo li derbi.  

• Like 4

Derbi je derbi, i to uvek moze da ode na stranu na koju se ne ocekuje. Nije to sada neka drasticna razlika u kvalitetu (da je Bolomboj fit pa bi bilo realno reci da jeste razlika u nasu korist, pogotovo sad kad je i Petrusev tu). Pitanje je da li ce Nedovic biti fit. Ako idemo i bez njega onda je to bas egal. 

Ali opet, derbi je derbi, oni kao ranjeni lav, lako mogu da smognu snage da zadaju fatalni udarac. 

Pre toga, Borac.

• Like 2

Asvel me bas iznenadjuje ove sezone, mnogo bolje nego ranije koriste svoju fizikalnost i atletiku, ispasce da je ovaj Pupa skroz korektan trener.

Na to sve po prvi put imaju lidera koji je ujedno i najbolji igrac ekipe i motor koji moze da vuce konstanto, Lovernju i De Kolou to krstenica nije dozvoljavala.

S tim u vezi, jako je glupo kriviti Janisa, Tea ili ne znam koga za poraz.

Pored sve njihove krivice, ne moze se oduzeti uticaj Maledona na utakmicu jer nas je covek razneo, dao side step sa 8 metara, iznudio faul i pored toga igrao kao na baterije ceo mec.

Uz naknadnu pamet, ovakve tamnopute ekipe koje trce i skacu ko navijene su jedan od najnezgodnijih protivnika u duplim kolima, jer bas u momentima kad vecinu ekipa stize umor i mini kriza, njihove prednosti pocinju da dolaze do izrazaja.

Mogli smo do pobede uprkos svemu ali ovako osakaceni i matori bas nismo imali velike sanse, neka druga Zvezda bi pukla 10-15 glat i zadovoljila bi se polovicnim ucinkom.

Ujedno, igra Asvela protiv nas je i recept kako ce Zeljko pokusati da nas napadne u derbiju.

Stvarno ne verujem da je tim Partizana pravljen prema nama, verujem Zeljku da je El apsolutni prioritet i da se ekipa pravi i meri po tome, ali mi se cini da nikada u ovih nekoliko sezona komsije na papiru nisu bile nezgodniji matchup za nas.

Kao i u Asvelu, i kod njih dominiraju atletski mocne petorke, pre svega spolja sa Nilikinom, Ife Vesa Petrovic Lundbergom, Braunom, pa i Karlikom, Mitrom, Vanjicom i Nakicem.

Sve krsni i dugacki momci, iako nekima glava kao da sluzi samo za frizuru, pametno su selektirani i nikad se ne zna kad mogu poceti da primenjuju savete koji im se daju od starta sezone.

Mislim da ni oni nisu svesni koliko bi to podiglo njihov plafon, kako individualni tako i timski.

Elem, sigurno ce Zeljko pokusavati da iskoristi taj momenat i da ce plan igre biti da nas postuje sto vise i sto cesce, narocito kad su u igri Teo, Jago, Neda.

Jedan od kljuceva nase odbrane od toga bice da sto manje igramo u niskim petorkama, sa 3 mala, odnosno da se manemo toga u potpunosti bar u drugom poluvremenu.

Imamo na raspolaganju Branka i Dobrica koji mogu da ukradu koji minut na 2, narocito u odustvu Nedovica, imamo Gidru i Dauma koje je jako tesko napasti ledjima i koji treba da igraju, za Kalinu i Kodija je vec jasno da moraju da igraju 30+.

Olaksavajuca okolnost je sto Karlik nije Maledon i male su sanse da nas onako upropasti, deluje da je i fizicki pao, a sigurno je da je mentalno u kanalu.

Odsecemo li njega pola posla je vec uradjeno, druga stvar u koju se uzdam je Teov kredit kod sudija koji mu omogucava da korektno brani niski post.

Iako se cesto batrga ko riba na suvom, sudije uglavnom tolerisu njegove kontakte, a nemali broj puta uspeva da iznudi i faul u napadu.

Druga stvar je njihova odbrana u svicu koja nama nece prijati, Protiv Asvela smo popili brdo banana u duelima sa Endijajeom i njihovim trojkama, u cetvrtak ce tu biti Bonga koji moze sve to isto.

Videcemo kako ce funkcionisati nas spanski pik koji sporadicno forsiramo i koji u tim situacijama omogucava odredjenu prednost.

Imamo elemente da taj njihov segment neutralisemo, spoljna linija nam je pametna i iskusna, Kalina odlicno to povezuje sa centrima i ako postavimo temelje igre kako treba - ne sumnjam u rutinsku pobedu.

Za razliku od Asvela, sada ce biti vise vremena za odmor i pripremu, osecaj hitnosti ce biti prisutan i imacemo punu arenu na nasoj strani, malo li je.

• Like 15

Pariz dobije Barsu u Spaniji pa je sve moguce u EL al sto se tice derbija realno njihova ekipa bukvalno nema nikakvu specijalnu motivaciju njihovim crncima ce ovo biti samo sledeca Evroligaska utakmica dok Kalina i drugovi ce biti napaljeniji nego obicno. Naravno pokusace vestacki da ih motivisu nekim pricama ali je nemoguce da neki njihov crnac bude motivisan koliko neki nas domaci igrac. Takodje oni su do sada imali samo jedno vruce gostovanje protiv Fenera i nisu se dobro proveli videcemo njihovu ekipu kako ce reagovati opet na vrucem gostovanju pogotovo sto ih ceka mnogo vrelija atmosfera nego protiv Fenera... Da li se zna nesto o Nedovicu?

• Ha-ha 2

39 minutes ago, MGinobili20 said:

Колико га волим! Напоменуо је да су га клубови звали већ након 4-5 месеци. 😤

Fantastičan igrač, a izgleda da je još bolji čovek. Oduševljen sam što je u Zvezdi. 

• Like 1

- Teško je reći, ali znam da imam MRI zakazan za 18. Tada će biti tačno mesec dana od kada sam se povredio. I mislim da će, nakon što vidimo ovaj MRI i kakav je rezultat, moći da kažu. To je još nedelju dana, dve nedelje, još mesec dana, šta god to bude. Mislim da ćemo znati nakon ovog sledećeg MRI-a - rekao je Bolomboj.

Ceka, ovu informaciju kao grupu u Ligi Sampiona....

1 hour ago, dzakala said:

Da li ce ovo karte za derbi moci da kupe samo oni sa sezonskim i clanskim?

Tako je. U utorak od 10 h počinje prodaja,  I moguće je uzeti maksimalno 2 karte. 

Sad sam našao podatak da smo u poslednjih 25 derbija gde smo bili domaćini pobedili 24 puta. Nerealno . 

8 minutes ago, No name said:

Tako je. U utorak od 10 h počinje prodaja,  I moguće je uzeti maksimalno 2 karte. 

Sad sam našao podatak da smo u poslednjih 25 derbija gde smo bili domaćini pobedili 24 puta. Nerealno . 

taj poraz je verovatno onaj u EL u Pioniru sa možda tri poena razlike ili tako nešto.

Edited by bodo
  • Like 1