Papanikolesku Posted Sunday at 01:13 PM Share Posted Sunday at 01:13 PM 12 minutes ago, Alek The Great said: Krilni centar sa manje od 2m?! Ja znam da je bilo centara sa nesto preko 2m, ali ovakve eksperimente jos nisam video. Jedino ako ovi sajtovi imaju lose podatke. Pa da je i neki centimetar vise opet dovodimo jos jednog 3/4. Onda pretpostavljam da se na Majka ne racuna ozbiljno. I ako je tacno da ga jurimo znaci trener nije zadovoljan odbranom. Ovaj je pre svega odlican u odbrani, sto bi rekli - elite. Ali sumnjam da je tacna vest. Videli nije igrao par utakmica i odmah ga sele u Evropu. Pa Moneke kojeg smo jurili celo leto ima manje od 2m. Tipa 198, 99. Nebitno, svakako neće niko doći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Sunday at 02:05 PM Share Posted Sunday at 02:05 PM (edited) Torey Craig je pre svega jedan fizički izuzetno jak igrač (makar je to bio dok je igrao za Denver i za Su se). Šut mu je sumnjiv, ali hustle nikad nije bio. On se u NBA ime stvorio igrajući trojku, vrlo iskusan igrač ali nisam siguran koliko bi mogao da odgovori našoj potrebi za još jednim visokim igračem. U svakom slučaju karakter igrača nikako nije upitan, a možda ćemo imati priliku da vidimo da li je išta ostalo od skilla Edited Sunday at 02:05 PM by Dzep 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted Sunday at 03:28 PM Share Posted Sunday at 03:28 PM https://www.instagram.com/p/DCFiC4ysD4T/?igsh=MW16eWlyeml3cWZ2Yg== 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Sunday at 03:32 PM Share Posted Sunday at 03:32 PM Da li je neko ulazio na utakmicu sa screenshoot-om karte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Sunday at 03:57 PM Share Posted Sunday at 03:57 PM (edited) 8 minutes ago, realno *w said: Strepeće se ovde i za bod... Pa bod je siguran kad izgubite. :P Makar na kosarci. Edited Sunday at 03:57 PM by Don Dusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Sunday at 04:03 PM Share Posted Sunday at 04:03 PM @Don Dusko Nisam video odgovor kad sam brisao... stoji, stoji 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Sunday at 04:59 PM Share Posted Sunday at 04:59 PM 2 hours ago, Papanikolesku said: Pa Moneke kojeg smo jurili celo leto ima manje od 2m. Tipa 198, 99. Nebitno, svakako neće niko doći. I to ne znači baš ništa. Moneke je pojam neverovatnog borca koji gine za svaku loptu na terenu, a Kreg je streč četovrka koja čuči u ćošku i čeka da opali trojku. Recimo da je prošle godine imao prosečno 0.9 pogodaka za dva, za 20 min na terenu, što je na nivou statističke greške. Naravno, ne sporim da je u pitanju dosta kvalitetan igrač, ali ne vidim da rešava probleme koje imamo. Naročito ga ne vidim kako se u 34oj godini čupa za skok u EL. Neko generalno mišljenje je da nama treba četvorka. Ja lično mislim da nama pre treba 4/5 igrač, nego čista četvorka, ili barem neko ko se može okarakterisati kao teška četvorka. A neka streč četvorka, pa iskreno ne vidim logiku. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted Sunday at 05:43 PM Share Posted Sunday at 05:43 PM (edited) Startna cetvorka i startna petica. A moze i Misa Vacic umesto Karlika, kad se vec pruza sansa. Onda smo zavrsili doselekciju za dogodine 🙂. (Za 4 i 5 sam ozbiljan jer da, toliko su usrali) P.S. jos samo 2 meseca do John Brown-a 🥲 . Koji smo mi amateri jbt Edited Sunday at 05:47 PM by jedibojan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Sunday at 06:25 PM Share Posted Sunday at 06:25 PM 1 hour ago, realno *w said: I to ne znači baš ništa. Moneke je pojam neverovatnog borca koji gine za svaku loptu na terenu, a Kreg je streč četovrka koja čuči u ćošku i čeka da opali trojku. Recimo da je prošle godine imao prosečno 0.9 pogodaka za dva, za 20 min na terenu, što je na nivou statističke greške. Naravno, ne sporim da je u pitanju dosta kvalitetan igrač, ali ne vidim da rešava probleme koje imamo. Naročito ga ne vidim kako se u 34oj godini čupa za skok u EL. Neko generalno mišljenje je da nama treba četvorka. Ja lično mislim da nama pre treba 4/5 igrač, nego čista četvorka, ili barem neko ko se može okarakterisati kao teška četvorka. A neka streč četvorka, pa iskreno ne vidim logiku. Ma apsolutno, replika je bila strogo vezana za visinu. Naravno da nam treba 4/5 igrač, i naravno da ga nećemo dovesti. Zato mi je i mrsko da se bavim ovom temom, Želimir je zadovoljan kako je tim popunjen, samo treba na treningu da rade i rade... i rade... i tako dok ne ispadnemo iz svake priče za plasman i doigravanje. Celo leto juri Monekea, a prethodno je već doveo Majka, znači da je želeo taj tip krilnog centra poput Nigerijca. U međuvremenu je shvatio da je lakše krpiti sa Bongom van svoje pozicije nego dovesti igrača. Jer Moneke je jedan jedini na svetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted Sunday at 09:22 PM Share Posted Sunday at 09:22 PM 3 hours ago, jedibojan said: Startna cetvorka i startna petica. A moze i Misa Vacic umesto Karlika, kad se vec pruza sansa. Onda smo zavrsili doselekciju za dogodine 🙂. (Za 4 i 5 sam ozbiljan jer da, toliko su usrali) 🥲 Vasa Micic? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted Sunday at 09:24 PM Share Posted Sunday at 09:24 PM 1 minute ago, Crni said: Vasa Micic? Vasa Micic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Sunday at 10:23 PM Share Posted Sunday at 10:23 PM Bojim se da ce Pariz tek da boli. Nasima cestitam na angazovanosti i odbrani. Neki igraci se uspesno bore protiv suterske krize, neki vrlo neuspesno. Denzel iskljucivo samo da ide na ulaz, a Braun samo da sutira za 3. Nikako obrnuto. Sto se Dubaija tice, beli deo ekipe grize i trudi se, dok se crnjski sindikat ponasa kao da su na jako dobro placenom godisnjem odmoru...sto realno i jesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted Sunday at 10:27 PM Share Posted Sunday at 10:27 PM Neko ko nije gledao utakmicu, rekao bi jbt gle kako smo ih razbili 82 61. A u stvari previše upitnika. Pre svega manjak samopouzdanja( Dujan, Sterling, Majk), nepostojeći skok, pozicioni napad... još ako se Tajrik povredio. Dubai raspad večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Posted Monday at 07:20 AM Share Posted Monday at 07:20 AM Dubai je bio raspad zbog vaše odbrane.Ako ostanete u ovakvom sastavu,po meni sezona će vam zavisiti od toga da li ćete doći do nivoa da igrate elitnu odbranu,jer za to imate potencijal.Sto se tiče napada dosta toga vam zavisi od Carlik Jonsa i šuta za tri. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Monday at 09:12 AM Share Posted Monday at 09:12 AM Što se sinoćne utakmice tiče, fina popunjenost, opušteno navijanje, par mini slomova živaca zbog zakasnelih i pogrešnih odluka naših igrača (za koje je spacing postao ozbiljan problem) ali na kraju dobijeno manje više rutinski. Od jutros me samo interesuje da li je Tajrik povređen ili je sve ok. Samu utakmicu ne vredi baš previše komentarisati, Karlik klasa, Željko koji izgleda najviše i radi i očekuje od Pokua i Nilikine te ih posledično najviše i napušava (i to s pravom). Očekujem pobedu protiv Barse ukoliko Tajrik nije povređen. Ukoliko jeste, laganih 10 plus za Katalonce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Monday at 09:32 AM Share Posted Monday at 09:32 AM Mene najvise raduje sto je Rambo* zivnuo. Treba nam njegova napadacka produkcija za bilo kakav rezultat * zvao sam ga Karate kid, ali ipak Stalone ima crnu traku Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Monday at 11:16 AM Share Posted Monday at 11:16 AM Opet je u 2/2 poceo da bulazni, daje pasove njima u ruke i uspe da ne uhvati loptu pored zverskog atlete Danila Andjusica. Vise igre iz prvog poluvremena, nula iz drugog, pa mozda bude i polu-koristan. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Monday at 11:55 AM Share Posted Monday at 11:55 AM Nadam se da je ovo za Craiga neka sprdnja, već u sastavu imamo Bongu kao mlađu i nezanemarljivo višu verziju sa većim upsideom. Njegovo dovođenje bi imalo smisla i efekta otprilike koliko i epizoda sa Brodzianskim. Nas bi MOŽDA pokrpio Trevion Williams, eventualno Dylan Osetkowski, nikakve streč varijante. Čak i ovaj Štakori Williams iz Dubajia da je iole normalan bi imao više smisla. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted Monday at 01:37 PM Share Posted Monday at 01:37 PM 1 hour ago, Beonegro said: Nadam se da je ovo za Craiga neka sprdnja, već u sastavu imamo Bongu kao mlađu i nezanemarljivo višu verziju sa većim upsideom. Njegovo dovođenje bi imalo smisla i efekta otprilike koliko i epizoda sa Brodzianskim. Nas bi MOŽDA pokrpio Trevion Williams, eventualno Dylan Osetkowski, nikakve streč varijante. Čak i ovaj Štakori Williams iz Dubajia da je iole normalan bi imao više smisla. Trevion je u Albi. Nadao sam se da cemo ga pokupiti. Zasto smo uzeli Mike-a umesto njega - da jebe oca... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted Monday at 03:08 PM Share Posted Monday at 03:08 PM Gabriele procida. Bolje jedna visok belac no 3 mala crnca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted Monday at 03:09 PM Share Posted Monday at 03:09 PM Opet naš drugi protivnik u duplom kolu ima dan više odmora. Ali bar sad ne putujemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Monday at 03:38 PM Share Posted Monday at 03:38 PM Ova ekipa vapi za par dobrih rezultata u EL, ali u nizu, radi samopouzdanja. Treba nam Majk da se povrati i uhvati neku formu, da ne moramo da krpimo sa Bongom na 4. I ne znam šta se dešava sa Vašingtonom, deluje izgubljen kad god kroči na parket. Bukvalno trenutno nije ni za ABA dobar. Kad bi nekako uzeli Barsu, pa da se na tom talasu napadne pobeda protiv trenutno jedinog grđeg od Želimira-Mesne, da se održava kakva takva nada za doigravanje. Bar dok ne uđemo u neke naznake bolje igre. Ali avaj, sa jednom pobedom u naredna dva meča da se šutiramo u dupe. *Mesine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted Monday at 09:07 PM Share Posted Monday at 09:07 PM Divno 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted Tuesday at 05:43 AM Share Posted Tuesday at 05:43 AM Jel i dalje važi pravilo da detetu mlađem od 7 godina ne treba karta? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted Tuesday at 09:12 AM Share Posted Tuesday at 09:12 AM Ulaze ljudi i sa starijom decom. Ne prave nikome problem, koliko znam. Računa se na to da sedi sa tobom na istom mestu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts