NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago @ Kuzmic ja se samo nadam da niko od vas ne vuče paralele sa tim događajem jer bi on značio kraj Karlikove karijere, kao što je značio kraj Ognjenove. Što niko normalan pretpostavljam ne želi. Ognjen je čini mi se bio godinu dana stariji od Karlika kada se to desilo. I praktično je završio svoju karijeru sa nepunih 30 godina (btw, Kuzmić ima samo 34 godine jbt a subjektivni osećaj je da ima 40 i kusur). I za njega i ono što je uradio nema trunke opravdanja. Sreća pa niko nije nastradao nego je najgore prošao on sam. Nadam se da ne želite Karliku istu sudbinu. Da mora da proda dušu đavolu Dodiku za slobodu. 3
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Cek problem je kako su obuceni? I sta rade u gradu u to doba? sta se sve ovde nece procitati
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sad vam ne deluje problematicno igranje igrica kasno u noc brata Washigotna? :P 1 1 11
Carl Johnson Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, ScepanScekicSto said: Cek problem je kako su obuceni? I sta rade u gradu u to doba? sta se sve ovde nece procitati Jel umes da citas? Ko je rekao da je problem? Kazem da mi ne deluju da su bili u nocnom klubu u toj garderobi 1
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Sad vam ne deluje problematicno igranje igrica kasno u noc brata Washigotna? 😛 kao sto sam svojim ljudima rekao... ako ste zadnjeg dana u mesecu na targetu, mene apsolutno ne zanima ni sta radite, ni kako radite, ne morate uopste da dolazite na posao... ali sko nemate... onda nastaje problem.. isto i ovde... da je Ife ili Washington.. ovako du momci koji su posteno odradili svaki dinar 1
drperce Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Vildoza gleda ovaj snimak i ne veruje sta rade ljudi po bg klubovima 1 26
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Karlik izađe u provod i polomi glave Vildoza izađe u provod i polomi tri braka, četiri srca i dve stabilne veze uključujući i svoju #Nismoisti 3 1 32
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, drperce said: Vildoza gleda ovaj snimak i ne veruje sta rade ljudi po bg klubovima On je ljubavnik, nije ratnik. 1 7
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Naneli je za objektivno bezazleniju situaciju suspendovan od kluba. Nakon toga ga niko od evropskih klubova nije uzeo. Generalno se mnogo vodi računa o karakterima igrača kod skautinga. Nijedan klub ne želi incidentnog igrača. Ovakve situacije dobrano narušavaju imidz samog kluba.
kendrick duckworth Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Naleteh na usporeni snimak, deluje kao da je Sterling izbegao britvu a ne običan nabod. 5
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, kendrick duckworth said: Naleteh na usporeni snimak, deluje kao da je Sterling izbegao britvu a ne običan nabod. Daj link.
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, kendrick duckworth said: Naleteh na usporeni snimak, deluje kao da je Sterling izbegao britvu a ne običan nabod. I meni tako deluje taj pokret ruke.
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ono sa Sterlingom i meni deluje da je neko krenuo nečim na njega. Nož, parče stakla, flaša, šta god. Dobro je eskivirao, još bolje udario debila. 5
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, kendrick duckworth said: Naleteh na usporeni snimak, deluje kao da je Sterling izbegao britvu a ne običan nabod. Da da i meni se tako cini,ko zna sta je tu bilo ali je i Sterling luda glavudza,imao jr on dosta problema u SAD i to je verovatno razlog zasto idalje nije u NBA. Stvarni me Karlik razocarao,bas mi nije delovao kao takav tip.
kendrick duckworth Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sad kad stavim na 0.5 mi vuče kao da je otvorena šaka, ovaj je onda teletabis. Deluje kao da zasija na sekund nešto u ruci. Tvit je malo sporan ali tražili ste 😄
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako vec ne analiziramo igru, akcije i playbook, ne moramo ni jebeni snimak tuce u sitna crevca na 50 strana 3
pavlaka Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Tuzilastvo treba Karlika Sterlinga i Bongu da goni po sluz duznosti. Ovo je tesko krivicno delo. Posebno Karlika. Gde covek lezi a on ga udara iz sve snage staklenom flasom... Nadam se da ce biti zestokih kazni za pomenute..
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, pavlaka said: iz sve snage Nema potrebe za preterivanjem, zaista. Sam slučaj je dovoljno težak. Elem... ja sam možda nedovoljno oprezno gledao snimak ali ja vidim Brauna, Nilikinu i Dzounsa... ne i Bongu.
pavlaka Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, JPM said: Nema potrebe za preterivanjem, zaista. Sam slučaj je dovoljno težak. Elem... ja sam možda nedovoljno oprezno gledao snimak ali ja vidim Brauna, Nilikinu i Dzounsa... ne i Bongu. Minimalna kazna treba biti raskid ugovora sa akterima i deportacija iz zemlje.. Al videcemo u narednim danima sta ce biti 1 9 1
deez nuts. Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Posto vidim da se uvijaju oblande uveliko, da sa strucne strane izjavim da ovo nije nikakva nuzna odbrana, ni blizu. Da ga je ovaj plavi napao flasom ili necim slicnim, pa i da kazemo. Ovako udara sa strane coveka u facu flasom i overava. Ima i nekih cudnih izjava da je eto u afektu jer je vredjan na rasnoj osnovi. Ne mozes flasom u glavu lika koji te vredja i psuje. Losi izgledi za Karlika. Krivicna prijava i uslovna kazna svakako + naknada nematerijalne stete. 13
Jonas Lunden Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovim crncugama samo ubaciti u ugovor da je izlazak u grad 100.000 eur pa ko voli nek' izvoli !!!! 1 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 3 minutes ago, Jonas Lunden said: Ovim crncugama samo ubaciti u ugovor da je izlazak u grad 100.000 eur pa ko voli nek' izvoli !!!! Zasto samo njima? Eto drugi ne izlaze? Plus "crncuge" bas ti lep recnik. Edited 4 hours ago by Don Dusko 3
Recommended Posts