Jump to content

Recommended Posts

Posted

@ Kuzmic

ja se samo nadam da niko od vas ne vuče paralele sa tim događajem jer bi on značio kraj Karlikove karijere, kao što je značio kraj Ognjenove. Što niko normalan pretpostavljam ne želi. Ognjen je čini mi se bio godinu dana stariji od Karlika kada se to desilo. I praktično je završio svoju karijeru sa nepunih 30 godina (btw, Kuzmić ima samo 34 godine jbt a subjektivni osećaj je da ima 40 i kusur). I za njega i ono što je uradio nema trunke opravdanja. Sreća pa niko nije nastradao nego je najgore prošao on sam. Nadam se da ne želite Karliku istu sudbinu. Da mora da proda dušu đavolu Dodiku za slobodu. 

• Like 3
Posted
5 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Cek problem je kako su obuceni? I sta rade u gradu u to doba?

sta se sve ovde nece procitati

Jel umes da citas? Ko je rekao da je problem? Kazem da mi ne deluju da su bili u nocnom klubu u toj garderobi

• Like 1
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Sad vam ne deluje problematicno igranje igrica kasno u noc brata Washigotna? 😛

kao sto sam svojim ljudima rekao... ako ste zadnjeg dana u mesecu na targetu, mene apsolutno ne zanima ni sta radite, ni kako radite, ne morate uopste da dolazite na posao... ali sko nemate... onda nastaje problem..

isto i ovde... da je Ife ili Washington.. ovako du momci koji su posteno odradili svaki dinar

• Ha-ha 1
Posted

Karlik izađe u provod i polomi glave

Vildoza izađe u provod i polomi tri braka, četiri srca i dve stabilne veze uključujući i svoju

#Nismoisti :s_d:

• Love 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 32
Posted
3 minutes ago, drperce said:

Vildoza gleda ovaj snimak i ne veruje sta rade ljudi po bg klubovima

On je ljubavnik, nije ratnik.

• Like 1
  • Ha-ha 7
Posted

Naneli je za objektivno bezazleniju situaciju suspendovan od kluba. Nakon toga ga niko od evropskih klubova nije uzeo. 

Generalno se mnogo vodi računa o karakterima igrača kod skautinga. Nijedan klub ne želi incidentnog igrača. Ovakve situacije dobrano narušavaju imidz samog kluba. 

Posted
5 minutes ago, kendrick duckworth said:

Naleteh na usporeni snimak, deluje kao da je Sterling izbegao britvu a ne običan nabod. 

Daj link.

Posted
5 minutes ago, kendrick duckworth said:

Naleteh na usporeni snimak, deluje kao da je Sterling izbegao britvu a ne običan nabod. 

I meni tako deluje taj pokret ruke. 

Posted

Ono sa Sterlingom i meni deluje da je neko krenuo nečim na njega. Nož, parče stakla, flaša, šta god. Dobro je eskivirao, još bolje udario debila. 

• Like 5
Posted
7 minutes ago, kendrick duckworth said:

Da da i meni se tako cini,ko zna sta je tu bilo ali je i Sterling luda glavudza,imao jr on dosta problema u SAD i to je verovatno razlog zasto idalje nije u NBA.

Stvarni me Karlik razocarao,bas mi nije delovao kao takav tip.

Posted

Tuzilastvo treba Karlika Sterlinga i Bongu da goni po sluz duznosti.

Ovo je tesko krivicno delo.

Posebno Karlika.

Gde covek lezi a on ga udara iz sve snage staklenom flasom...

Nadam se da ce biti zestokih kazni za pomenute..

Posted
3 minutes ago, pavlaka said:

iz sve snage

075db7d62a63bfa7094be431db206d35.gif

Nema potrebe za preterivanjem, zaista. Sam slučaj je dovoljno težak.

Elem... ja sam možda nedovoljno oprezno gledao snimak ali ja vidim Brauna, Nilikinu i Dzounsa... ne i Bongu.

Posted
1 minute ago, JPM said:

075db7d62a63bfa7094be431db206d35.gif

Nema potrebe za preterivanjem, zaista. Sam slučaj je dovoljno težak.

Elem... ja sam možda nedovoljno oprezno gledao snimak ali ja vidim Brauna, Nilikinu i Dzounsa... ne i Bongu.

Minimalna kazna treba biti raskid ugovora sa akterima i deportacija iz zemlje..

Al videcemo u narednim danima sta ce biti

• Like 1
  • Ha-ha 9
  • Pumpaj! 1
Posted

Posto vidim da se uvijaju oblande uveliko, da sa strucne strane izjavim da ovo nije nikakva nuzna odbrana, ni blizu. 

Da ga je ovaj plavi napao flasom ili necim slicnim, pa i da kazemo. Ovako udara sa strane coveka u facu flasom i overava. 

Ima i nekih cudnih izjava da je eto u afektu jer je vredjan na rasnoj osnovi. Ne mozes flasom u glavu lika koji te vredja i psuje.

Losi izgledi za Karlika. Krivicna prijava i uslovna kazna svakako + naknada nematerijalne stete.  

• Like 13
Posted (edited)
3 minutes ago, Jonas Lunden said:

Ovim crncugama samo ubaciti u ugovor da je izlazak u grad 100.000 eur pa ko voli nek' izvoli !!!!

Zasto samo njima? Eto drugi ne izlaze?

Plus "crncuge" bas ti lep recnik.

Edited by Don Dusko
  • Like 3