Papanikolesku Posted Thursday at 01:22 PM Posted Thursday at 01:22 PM Želimir krati rotaciju maksimalno u završnici, tako je kroz čitavu karijeru radio. Sad će gurati petorku Jones, Ife, Sterling, Bonga, Jones + Vanja, Frenki, Dejvis i Majk. 8, 9 igrača, a preostala trojica će biti čilidersice u EL 😄 1
alokin Posted Thursday at 01:42 PM Posted Thursday at 01:42 PM Kakvo je stanje sa Tajrikom, jel igra večeras?
Marvin Posted Thursday at 01:45 PM Posted Thursday at 01:45 PM @Papanikolesku pa eno mu je pre dva dana starter bio Balsha. Znaci od danas pocinje zavrsnica? :P
Papanikolesku Posted Thursday at 02:00 PM Posted Thursday at 02:00 PM 8 minutes ago, Marvin said: @Papanikolesku pa eno mu je pre dva dana starter bio Balsha. Znaci od danas pocinje zavrsnica? :P Zna on tako da ubaci prvih 5,6 minuta talentovanog Balšu da vidi koliko gluposti može da se izrodi u tom intervalu 😁 Ako preživimo i ostanemo u egalu Tajrik i Dejvis su za 5 minuta svežiji od njihovih centara, plus je Balša pokupio sve lične greške za ekipu- koje sakuplja kao DameTime Panini sličice 😆 1 2
DameTime Posted Thursday at 02:28 PM Author Posted Thursday at 02:28 PM 27 minutes ago, Papanikolesku said: Ako preživimo i ostanemo u egalu Tajrik i Dejvis su za 5 minuta svežiji od njihovih centara, plus je Balša pokupio sve lične greške za ekipu- koje sakuplja kao DameTime Panini sličice 😆 Lepo je videti da si u dobrom raspoloženju, izdrži do večeras 2
Papanikolesku Posted Thursday at 02:37 PM Posted Thursday at 02:37 PM 3 minutes ago, DameTime said: Lepo je videti da si u dobrom raspoloženju, izdrži do večeras 3
DameTime Posted Thursday at 02:40 PM Author Posted Thursday at 02:40 PM 2 minutes ago, Papanikolesku said: Ovako ćemo posle pobede 1
Eddard Posted Thursday at 02:47 PM Posted Thursday at 02:47 PM Ma ajte molim vas, da izgubimo od ljudi koji jedu perece, prezivaju se Voćka i govore Entschuldigung... Nema šanse. A i Partizani smo, ne ide. 2 2
DameTime Posted Thursday at 02:48 PM Author Posted Thursday at 02:48 PM Pobedićemo dok si rek'o grundstucksverkehrsgenehmigungszustandigkeitsubertragungsverordnung. 4
Eddard Posted Thursday at 02:51 PM Posted Thursday at 02:51 PM (edited) 2 minutes ago, DameTime said: Pobedićemo dok si rek'o grundstucksverkehrsgenehmigungszustandigkeitsubertragungsverordnungsbeauftragter. Može i duže 😂 Edited Thursday at 02:51 PM by Eddard 2
MC Thunder 2 Posted Thursday at 03:17 PM Posted Thursday at 03:17 PM Dok se mi sprdamo, Bajern se sprema...
kojihit Posted Thursday at 03:21 PM Posted Thursday at 03:21 PM Popila sam bromazepam od 3mg na vreme 2 1
DameTime Posted Thursday at 03:24 PM Author Posted Thursday at 03:24 PM Imam seansu pre utakmice, taman. 1
drperce Posted Thursday at 03:30 PM Posted Thursday at 03:30 PM 3 minutes ago, DameTime said: Imam seansu pre utakmice, taman. Jel kod Elsi Partridz Pitaj je i za ove moje kako da ne polude Hezonja i Musa 1
Marvin Posted Thursday at 03:54 PM Posted Thursday at 03:54 PM ja sam pojeo palacinku iz Pinokija, tako da sam sad kao lala iz vica: ta-maaaani 3 1
kojihit Posted Thursday at 04:07 PM Posted Thursday at 04:07 PM (edited) Ja ću da raw-dog it, imam i neki alkohol u kući pa nek ide zivot *no pun intended, zvucim kao teški frik kapiram Edited Thursday at 04:07 PM by kojihit 1
odupri se ludilu Posted Thursday at 04:22 PM Posted Thursday at 04:22 PM Ima li ko šta za hemoroide 😅 14 1
ScepanScekicSto Posted Thursday at 04:27 PM Posted Thursday at 04:27 PM Ja prasetinu i jagnjetinu u MD, vino, nazad za Ns pa kako bude
MC Thunder 2 Posted Thursday at 04:36 PM Posted Thursday at 04:36 PM Zalio bih se šljivom za sreću, nerve i coping, ali sam na antibiotiku🥲
Dzep Posted Thursday at 05:30 PM Posted Thursday at 05:30 PM (edited) 53 minutes ago, MC Thunder 2 said: Zalio bih se šljivom za sreću, nerve i coping, ali sam na antibiotiku🥲 Kao da je to ikad bio problem... Ja radim do 20h pa ću morati brzu anesteziju do početka. Treba nam čudo, jedan klasičan povratak otpisanih Edited Thursday at 05:30 PM by Dzep
Shonewizard Posted Thursday at 05:31 PM Posted Thursday at 05:31 PM 53 minutes ago, MC Thunder 2 said: Zalio bih se šljivom za sreću, nerve i coping, ali sam na antibiotiku🥲 Pa? Izgovori, izgovori... Šalu na stranu, brz oporavak, a šljivovicu čuvajte za proslavu onoga po šta smo krenuli, ovo večeras je samo usputna stanica! 😁 2
ScepanScekicSto Posted Thursday at 05:58 PM Posted Thursday at 05:58 PM U to ime grobari borca uz studente do kraja, vucicu pederu poduvas nam jaja toliko 6
Dorcol Posted Thursday at 06:05 PM Posted Thursday at 06:05 PM Ako smo veceras pred nervnim slomom, kako li ce tek biti pred 1/2 finale u Abu Dabiju... Ajmo Partizane
ScepanScekicSto Posted Thursday at 06:20 PM Posted Thursday at 06:20 PM odlican pogledajte i poslusajte 1
Recommended Posts