Charles De Ketelaere Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Nakon drastičnog oslabljenja domaćina, kvota skočila sa 1.30 na 1.40. Šalu na stranu, baš su kratki spolja, moramo to da iskoristimo. Što ne znači da smo favoriti ili da Nunn neće ubačiti kamione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Uf kako lepa sansa da ih brejknete. Nadam se samo da sudije nece sad da kompenzuju i da cuvaju Nana kao da je beli medved. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Ok, videćemo ko je bio u pravu. Ne vidim ko će im organizovati igru posebno kada stegnete odbranu onako kako umete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Ocekivan poraz, mozda neocekivano jadna partija, s obzirom da je PAO igrao bez nekoliko bitnih igraca, ali i ovi su bili sasvim dovoljni da nas razbiju. Nama sad slede kljucne utakmice. Jedno od naredna dva gostvanja moramo dobiti, ako zelimo da ostanemo u kontaktu za plej-in. Protivnici ce biti slabiji od vecerasnjeg, al nasa igra mora biti neoporedivo bolja. Generalno i objektivno, gledajuci nase igre dosad u EL, mi i jesmo na poziciji koju zasluzujemo. Poprilicno daleko od najboljih ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Zek pa Majk i Pokusevski. I tu je kraj svake priče. Pametnom dosta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Makar mi je mačka legla u krilo posle 6 dana bojkota. Uspešno veče. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Sramota na šta smo ličili. U periodu od 3 do 37 minuta smo primili 92 poena. Kakav jadan izgovor za odbranu. Ljudi igrali bez 4 beka i startnog centra, maltene bez rotacije na spoljnim pozicijama. Glava me boli od ovog tima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Mislili ste da je prvo poluvreme sramota. KKP: Hold my beer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago (edited) 18 minutes ago, Xpert said: Ocekivan poraz, mozda neocekivano jadna partija, s obzirom da je PAO igrao bez nekoliko bitnih igraca, ali i ovi su bili sasvim dovoljni da nas razbiju. Nama sad slede kljucne utakmice. Jedno od naredna dva gostvanja moramo dobiti, ako zelimo da ostanemo u kontaktu za plej-in. Protivnici ce biti slabiji od vecerasnjeg, al nasa igra mora biti neoporedivo bolja. Generalno i objektivno, gledajuci nase igre dosad u EL, mi i jesmo na poziciji koju zasluzujemo. Poprilicno daleko od najboljih ekipa. Na osnovu čega bismo mogli da širimo optimizam za mečeve na gostovanjima? Šta su nam tačno pokazali da bismo mogli da kažemo, ok, ovde imamo solidnih šansi, znamo da provedemo utakmicu kraju, imamo ekipu koja se ne plaši, možemo da pogodimo kad je teško...? Bukvalno čudo treba da se desi da bismo dobili u Milanu, u Francuskoj možda nešto izvučemo ali i to će biti ultra tesno, ako mi odigramo kako smo do sada igrali 7 minutes ago, Jakob Aman said: Zek pa Majk i Pokusevski. I tu je kraj svake priče. Pametnom dosta. Tačno, a ja bih rekao i ponovo. Opet se krpimo tamo gde ne bi smelo. Ali ok je promašiti, samo nema paljenja mase, to je to, kaže se lepo borba za plej in i ćao. Neopisivo sam besan a potrebna je umetnost mene doterati u taj stadijum. Bukvalno ništa sem pameti i prikazanih muda nisam očekivao, a nisam ništa dobio. Prognoza - izgubićemo i protiv Asvela i protiv Milana, pa nek me demantuju. Mislio sam da idem u Barsu ali ne pada mi na pamet. Troše ljudi svoje vreme, resurse, dane od odmora koje mogu da provedu sa porodicom da bi gledali šta - bezmudost i bezidejnost na terenu?? Zajebi, potrebno je da pokažu da zaslužuju da im se daju vreme, energija i novac. Mrš Edited 7 hours ago by Dzep 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Vratia se Iffe, nestali Carlick i Duane 🙂 Zasmrdelo na pocetak sezone. Da ne mracimo, tekma u kojoj smo mogli mnogo da dobijemo pobedom, i skoro nista da izgubimo porazom. Naredne dve su najbitnije, jedna mora da legne. Posle toga naravno kod kuce i Pariz i komsije. I onda krecemo od nule. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbtn Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago nerealni ste.. p.s iffe manje da razmislja sa loptom u rukama a i bez Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 7 hours ago Author Share Posted 7 hours ago 3 minutes ago, MC Thunder 2 said: Makar mi je mačka legla u krilo posle 6 dana bojkota. Osetila da ti nije dobro xD Nunn je utakmicu u Areni shvatio baš lično. Večeras je bio skoro perfektan (ne računam ove promašaje na samom kraju), svaki pokušaj odbrane je rešio baš kako treba - pravovremenim asistencijama ili poentiranjem. On i Grant su jednostavno klasa igrači za ovaj nivo košarke, prave ozbiljnu razliku. Na kraju po 36' tj. 37' u igri. Da bi ovaj KKP dobio ovaj PAO to mora da bude bukvalno savršena utakmica, sa max koncentracijom od početka do kraja. U 9 od 10 utakmica bi rezultat bio sličan kao večeras. Jer koliko god da je PAO skraćena rotacija, imaju roster nakrcan kvalitetnim igračima. Arhiviraj poraz i teraj dalje. P.S. Ako igrači na TO, dok gube 10+ razlike, kažu we're still in the game - nisu to nikakve sisice ni pičkice. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Just now, Dzep said: Na osnovu čega bismo mogli da ćutimo optimizam za mečeve na gostovanjima? Šta su nam tačno pokazali da bismo mogli da kažemo, ok, ovde imamo solidnih šansi, znamo da provedemo utakmicu kraju, imamo ekipu koja se ne plaši, možemo da pogodimo kad je teško...? Bukvalno čudo treba da se desi da bismo dobili u Milanu, u Francuskoj možda nešto izvučemo ali i to će biti ultra tesno, ako mi odigramo kako smo do sada igrali Slazem se. Nema osnova za optimizam. Samo navodim sta je neophodno da se desi da zadrzimo privid konkurentnosti za plej in. Razocaravajuca sezona sa sporadicnim bljeskovima. Premalo i preslabo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Ovaj tim ne moze bez Karlika. Tj sa ovakvim Karlikom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Karlik igra lose kombinacijom skautinga i izlaskom iz forme. Sad se treba prilagoditi. Iznenadio je sve onom serijom partija al kvalitetan igrac se prilagodjava. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Sledecu gledam, ocito ne odmazem 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 4 minutes ago, Dzep said: Na osnovu čega bismo mogli da širimo optimizam za mečeve na gostovanjima? Šta su nam tačno pokazali da bismo mogli da kažemo, ok, ovde imamo solidnih šansi, znamo da provedemo utakmicu kraju, imamo ekipu koja se ne plaši, možemo da pogodimo kad je teško...? Bukvalno čudo treba da se desi da bismo dobili u Milanu, u Francuskoj možda nešto izvučemo ali i to će biti ultra tesno, ako mi odigramo kako smo do sada igrali Tačno, a ja bih rekao i ponovo. Opet se krpimo tamo gde ne bi smelo. Ali ok je promašiti, samo nema paljenja mase, to je to, kaže se lepo borba za plej in i ćao. Neopisivo sam besan a potrebna je umetnost mene doterati u taj stadijum. Bukvalno ništa sem pameti i prikazanih muda nisam očekivao, a nisam ništa dobio. Prognoza - izgubićemo i protiv Asvela i protiv Milana, pa nek me demantuju. Mislio sam da idem u Barsu ali ne pada mi na pamet. Troše ljudi svoje vreme, resurse, dane od odmora koje mogu da provedu sa porodicom da bi gledali šta - bezmudost i bezidejnost na terenu?? Zajebi, potrebno je da pokažu da zaslužuju da im se daju vreme, energija i novac. Mrš Frensise izloguj se sa Džepovog profila 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Luchifer89 said: Frensise izloguj se sa Džepovog profila Mislis da je ovo frensisov anger range? Frensis pre nego sto krene da piše večeras: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Sts bi trebali da kazu navijaci Panate za klub koji je doveo igrace koje je doveo, ode u Bg i tamo ih tim ugazi 18 razlike? da se poubijaju? mi sa njima mozemo igrati ako odigramo perfektno plus navijaci... idemo dalje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago (edited) 3 minutes ago, MC Thunder 2 said: Mislis da je ovo frensisov anger range? Frensis pre nego sto krene da piše večeras: Frensa spremio voodoo lutke. Trenutno Savića bode čiodom u oko Edited 6 hours ago by Luchifer89 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago (edited) Mnogo je teško prihvatiti da tvoj klub (ova ekipa) jednostavno nema kvalitet za više domete. Katastrofalno loša selekcija unutrašnje linije, ne postoji namera da se tu nešto promeni, pa smo osuđeni na ovo što gledamo. Šta smo mi sve dozvolili u prvom poluvremenu, ono su strašne stvari. Želimir proveo nikad više minuta sedeći, nije čoveku dobro šta mora da gleda. Samo što je sam kriv što ne koriguje nešto. U Milano verovatno turistički, kao uostalom na 90% gostovanja. U Vilerbanu možda imamo 35% šansi da izvučemo rezultat, ako Žofri opet ne odluči da školuje naše krilne centre(?) i centre. Sranje jedno, ubiše mi veče Edited 6 hours ago by Papanikolesku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago (edited) 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: Sts bi trebali da kazu navijaci Panate za klub koji je doveo igrace koje je doveo, ode u Bg i tamo ih tim ugazi 18 razlike? da se poubijaju? mi sa njima mozemo igrati ako odigramo perfektno plus navijaci... idemo dalje... Znaš kako, oni tako nešto i jesu govorili. Drugo, oni su odigrali bolje od nas večeras u gostima, ako uporedimo te dve partije. Mi smo odigrali bolje od PAO ako uporedimo ko je kako igrao u pobedama, čime je naša sramota od igre večeras i veća. Lepo im kaže Zorkić, u 33 min je Ataman tražio prvi tajm out, nije imao zbog čega pre da ga traži. Niko ništa ne očekuje od tebe i ti pružiš i manje od toga. Neshvatljivo. Nema opravdanja, nema priče, da sam predsednik letele bi kazne već u avionu. Edited 6 hours ago by Dzep 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Solidno prvo poluvreme, dobra treća četvrtina koju su vam i sudije malo zabiberile i očajna poslednja. Sa ovako naloženim Panatinaikosom mnogi evroligaši bi večeras možda i gore prošli. Al razumem pojedine navijače, vrela je glava posle utakmice, kad se sutra oladi biće drugačije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 8 minutes ago, Dzep said: Znaš kako, oni tako nešto i jesu govorili. Drugo, oni su odigrali bolje od nas večeras u gostima, ako uporedimo te dve partije. Mi smo odigrali bolje od PAO ako uporedimo ko je kako igrao u pobedama, čime je naša sramota od igre večeras i veća. Lepo im kaže Zorkić, u 33 min je Ataman tražio prvi tajm out, nije imao zbog čega pre da ga traži. Niko ništa ne očekuje od tebe i ti pružiš i manje od toga. Neshvatljivo. Nema opravdanja, nema priče, da sam predsednik letele bi kazne već u avionu. a dobro kad tako gledas... sve ok... lupio sam ti lajk, ali nasih 29% suta iz igre na polovini druge cetvrtine dosta toga govori, i o njihovoj odbrani, nasoj koncetraciji i sl. masa nekih suteva koji su trebali uci nisu usli i to je to... posle su samo odrzavali, tukli smo se 3/4 al prosuli sve za 60 sekundi... mi cemo za mesec dana isto pricati o tome da nam fale 2 pobede koje sigurno nisu Panata y atini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago PAO je najvruća ekipa u Evropi poslednjih mesec dana, sa razlogom smo očekivali da ne bude tamburanja budući da su Slukas i Braun otpali, međutim brutalne partije Nunna i Granta uz ogromnu minutažu, naloženi i fokusirani, pa iz ove perspektive je pitanje da li je bolje što je tako, pošto u košarci 2 i 2 nije baš uvek 4. Imali smo dobre trenutke, pre svega u 3/4 gde su suci jedini razlog zašto smo u poslednji minut ušli sa -8 umesto -2, a onda potpuno neshvatljivo skidanje gaća i novi momentum domaćih. Nije zanemarljiva ni atmosfera koja je od prvog minuta bila sa maksimalnim pritiskom na suce i nosila ekipu u svakom naletu. Lako je reći da smo morali Nunna i Granta nekako odseći i izvrteti sve spoljne igrače na njima, ali večeras good luck with that. Više zabrinjava što su Duane i Carlik, ponajbolji naši igrači u poslednje vreme uz Browna bili potpuno van bilo kakvog fokusa i ritma. Najlošije partije obojice, gde se Carlik nije ni vraćao u drugom poluvremenu. U prvom poluvremenu su nas nadskočili, pogađali unutra iz svake moguće pozicije, a glavni utisak mi je da su bili nivo iznad glede fizikalnosti i onda u kumulativu dođemo do nekog solidnog objašnjenja većerašnje partije. Ova ekipa mora da pobeđuje u gostima, možda večeras nije najbolje mesto za tako nešto ali mora da nauči da pobeđuje i veliku utakmicu na strani. Čini se da nam fali jedan deo, jedan korak da se izborimo kada krene vrućina i pritisak. Nije ista utakmica ali slično smo ostali iza u Istanbulu kada je trebalo da izdržimo ključni period utakmice. Nemamo mnogo razloga da se nadamo nizu u gostima, ali to ne znači da nećemo preskočiti taj bump. Ostaje još 14 kola, a sledeće nedelje ćemo već imati jasniju sliku da li uključujemo novi mišn imposibl mod ili ipak imamo za šta da se pitamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts