Jump to content

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, DameTime said:

Lik je bukvalno jeziv van nemačke repstacije, još jedan "mrtvi belac" kom bi grobari psovali sve do askurđela. 

Što se mene tiče, neka slobodno bire gde će... van KK Partizan.

Nemoj da zezas, preokrenuo je sezonu Monaku. Pisao je neko skoro o njemu, moguce na komsijskoj temi, legao bi nam kao budali samar. Daj ga, pa neka ga psujem posle, pojeo bih svoje g 

• Like 6
Posted (edited)
11 minutes ago, Mrk said:

Nemoj da zezas, preokrenuo je sezonu Monaku. Pisao je neko skoro o njemu, moguce na komsijskoj temi, legao bi nam kao budali samar. Daj ga, pa neka ga psujem posle, pojeo bih svoje g 

Verujem, oni pišu o skoro svakom igraču koji još uvek nije okačio patike o klin 🙃

Edited by DameTime
Posted
9 hours ago, Coz29 said:

Tajas

Booker

Veseli

Ibaka

Papajanis

Motejunas

Booker - Milano

Veseli - ostaje u Barci , ima brutalnu neku platu, nema sanse da ga Partizan uzme

Ibaka moguce

Papajanis - Efes

Moteijunas po meni washed a i vise je 4

Tajs je premija. Iskreno Zofri bi igrao za kikiriki, dovesti njega i imati Dilana i Pokusevskog da pokriju po koji min na 5 po potrebi i uleceti sa lovom za dobra dva beka umesto Franka i Iffea

Posted

Izgleda da Bruno Fernandes napušta Real.

Sa Tajrikom da podele po 20 min bilo bi bas odlično.

Gledao sam ga u finalu ACB protiv Valensije, odličan je u odbrani, i jak kao konj na niskom postu.

Posted

Na pomen Jokubaitisa sam dobio unutrašnje krvarenje, hvala kolegi koji je odmah nakon toga objasnio dalji razvoj situacije za dotičnog

Pu pu pu daleko bilo

• Like 2
Posted
5 minutes ago, Coz29 said:

https://www.instagram.com/p/DLxnpT-MLP0/?igsh=MXFvcmtvbDZ1OW4xdw==

Potrebni su mu minuti, posebno posle ove sezone, kao i jasna uloga u timu. Džaba da mu daju i 5 miliona po sezoni ako ode negde i bude 3 centar bez minuta.

ja zadnje sto citah je da bi ga Skariolo ipak gledao..

ko je gledao podcast sa pedjom drobnjakom, on covek smatra da bi nam ovaj igrac bio idealan 

https://www.proballers.com/basketball/player/183287/precious-achiuwa

da ne kazem (My) precious one 

Posted

Nisam ispratio ovog lika, ne znam koji su mu kvaliteti.

Inace Drobnjak se ozbiljno nalupao za Exuma i Lendejla, kako ce jako tesko da ostanu u NBA, kad ga covek slušao kao vrsni stručnjak, samo što je teorija jedno a praksa sasvim nesto drugo.

Posted
19 hours ago, DameTime said:

Lik je bukvalno jeziv van nemačke repstacije, još jedan "mrtvi belac" kom bi grobari psovali sve do askurđela. 

Što se mene tiče, neka slobodno bire gde će... van KK Partizan.

Sad uđoh da okačim :lol_2: Željko gospodin :classic_love:, a kod Alekse se baš vidi koliko ga poštuje.

Ne zezaj bre, Tajs apsolutno nije mrtvi belac tip igraca, lik je vrlo dobar u odbrani, u napadu moze sve sto ti treba od jednog centra, koristan igrac za tim, bukvalno je van dometa vecitih, video sam da se pominjao i kao bekap opcija za Denver ako otpadne Jonas.

• Like 3
Posted (edited)

Kolege forumasi dele minutaze kao na Menadzeru, a ne znam da li razumeju da u realnosti, 95% pominjanih igraca apsolutno ne bi zelelo/pristalo da taman pokrije tih 10-15- max 20 minuta. 

Igraju kosarku da bi je igrali, a ne bili svesni da nisu za bolje od 15 minuta. Ma koliko objektivno limitirani bili. Na to pristaju samo jako mladi igraci bez iskustva i sa zeljom da izgrade ime.

U krajnjoj liniji, nikom od njih Zeljko na intervjuu nece reci "majstore, trebas mi da pokrijes 10-15 minuta".

Edited by MC Thunder 2
Posted
4 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Kolege forumasi dele minutaze kao na Menadzeru, a ne znam da li razumeju da u realnosti, 95% pominjanih igraca apsolutno ne bi zelelo/pristalo da taman pokrije tih 10-15- max 20 minuta. 

Igraju kosarku da bi je igrali, a ne bili svesni da nisu za bolje od 15 minuta. Ma koliko objektivno limitirani bili. Na to pristaju samo jako mladi igraci bez iskustva i sa zeljom da izgrade ime.

U krajnjoj liniji, nikom od njih Zeljko na intervjuu nece reci "majstore, trebas mi da pokrijes 10-15 minuta".

Prosle sezone Tajrik je imao 22: 38 min prosečnu minutazu na terenu.

Brendon 18: 49 minuta na terenu.

I u sezoni 2025/2026 ce verovatno biti ista raspodela minuta.

Samo ce umesto Dejvisa te minute da pokupi neko drugi.

Neretko se desava da igrac udje u problem sa ličnim greškama, tu su i povrede,  taktika trenera itd..

Tavares kao najbolji El centar na 40 odigranih utakmica je provodio 23:15 minuta na terenu.

• Like 2
Posted
3 hours ago, Coz29 said:

Izgleda da Bruno Fernandes napušta Real.

Sa Tajrikom da podele po 20 min bilo bi bas odlično.

Gledao sam ga u finalu ACB protiv Valensije, odličan je u odbrani, i jak kao konj na niskom postu.

Ima dobar pas , cenim da bi konacno imali sigurnost pri izvodjenju prekida😁

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Veliki plej, odličan na prodoru i u tranziciji, pristojan sut.. mislim da bi bio dobar parnjak Karliku.

Prošlu sezonu je odigrao u Kini.

Posted

Ono što je igrao u Žalgirisu je bilo baš prosečno, doduše, to je bila i prva sezona van NBA.

Sad gledam, jeste to Kina, ali ozbiljni statsi. Kako god, rizično rešenje ali ima potencijala.

• Like 2