kendrick duckworth Posted Tuesday at 07:30 AM Posted Tuesday at 07:30 AM Just now, Shikamaru said: @kendrick duckworth da ga nismo juče produžili uplašio bih se ovog tvog spiska, jedan ti fali 😁 Hahah, ne znam šta da kažem iskreno, malo sam se naduo od veselih blokadica. Potpuno sam zaboravio na čoveka. 1
Alek The Great Posted Tuesday at 08:20 AM Posted Tuesday at 08:20 AM Dante, Malik i Mamu i da zatvaramo radnju.
MilošVB Posted Tuesday at 08:33 AM Posted Tuesday at 08:33 AM 12 minutes ago, Alek The Great said: Dante, Malik i Mamu i da zatvaramo radnju. Svideo bi mu se glavni sponzor.
Ludi za Poli Posted Tuesday at 09:01 AM Posted Tuesday at 09:01 AM Tre Mann iz Hornetsa mi djeluje kao vrhunska opcija ako ne dobije ugovor u NBA
fedor Posted Tuesday at 11:58 AM Posted Tuesday at 11:58 AM 2 hours ago, Ludi za Poli said: Tre Mann iz Hornetsa mi djeluje kao vrhunska opcija ako ne dobije ugovor u NBA Ne znam zasto ga je Sarlot pustio, mozda je povreda ozbiljnija nego sto se misli. Momak je ubica, odbrana jeste slabija strana, gubi i dosta lopti glupo, ali opet za evropu ozbiljna glava. Siguran sam doduse da ce naci nesto tamo.
ScepanScekicSto Posted Tuesday at 12:50 PM Posted Tuesday at 12:50 PM Nama sad ostaje da cekamo.. evo do tada pogledajte
Jakob Aman Posted Tuesday at 05:01 PM Posted Tuesday at 05:01 PM Ja bih još doveo zamenu za Ramba I nekog umesto Nilikine... kontam da je Osetkovski tu umesto Majka... 1
Alek The Great Posted Tuesday at 05:48 PM Posted Tuesday at 05:48 PM Ja ne odustajem - Osetkowski je umesto Ramba.
realno *w Posted Tuesday at 06:00 PM Posted Tuesday at 06:00 PM 11 minutes ago, Alek The Great said: Ja ne odustajem - Osetkowski je umesto Ramba. On 6/30/2025 at 4:34 PM, realno *w said: 2
Alek The Great Posted Tuesday at 06:31 PM Posted Tuesday at 06:31 PM Ma mora doci jos jedan 4/5. Sandro k'o stvoren za nas.
Mrk Posted Tuesday at 06:36 PM Posted Tuesday at 06:36 PM (edited) Ne mora, centar nam treba Imas Parkera koji ce igrati najvise, iza njega pokupe ostatak Osetkovski i Pokusevski, cak i Bonga moze tu da pomogne. Edited Tuesday at 06:39 PM by Mrk 1
Coz29 Posted Tuesday at 07:00 PM Posted Tuesday at 07:00 PM 28 minutes ago, Alek The Great said: Ma mora doci jos jedan 4/5. Sandro k'o stvoren za nas. Sandro je rekao da ako se vraca u El ide u Milano.
ScepanScekicSto Posted Tuesday at 07:14 PM Posted Tuesday at 07:14 PM Sta znaci sto za Exuma do sada nije nista objavljeno
Alek The Great Posted Tuesday at 07:19 PM Posted Tuesday at 07:19 PM (edited) Ode covek u Kanadu. Edit: Mislim na Sandra. Da ne pomisle ljudi da je Dante. Ja negde procitah da je 10.jul kljucan datum za Dantea. Edited Tuesday at 07:21 PM by Alek The Great
realno *w Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 12 hours ago, Alek The Great said: Ma mora doci jos jedan 4/5. Sandro k'o stvoren za nas. Znači imamo Parkera kao čistu četvorku. Osetkovski isto po meni čista četvorka, koja će eto možda imati 5% svoje minutaže na 5, mada ni to ne verujem. Imamo Pokua koji bi takođe većinu svojih minuta trebao da ima na 4. Na kraju, imamo Bongu, kojem će svakako primarna pozicija biti 3, ali teško da će se Željko tako lako odreći da odigra sa njime na 4, bar po koji minut. Bukvalno ako nam jedna pozicija ne treba, to je 4. Samo čista petica i to je to. Možda to i bude neki profil pokretnijeg igrača, možda i sa šutem spolja, ali će igrati samo 5. 6
Eddard Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, realno *w said: Bukvalno ako nam jedna pozicija ne treba, to je 4. Kako bi ova rečenica zvučala pre samo par nedelja 😂. 1 2
kendrick duckworth Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 3 minutes ago, realno *w said: Bukvalno ako nam jedna pozicija ne treba, to je 4. Samo čista petica i to je to. Možda to i bude neki profil pokretnijeg igrača, možda i sa šutem spolja, ali će igrati samo 5. Kakve profile priželjkuješ na 5 i 1/2?
realno *w Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, kendrick duckworth said: Kakve profile priželjkuješ na 5 i 1/2? Na 1/2 je teško proceniti, dok ne vidimo šta je a Ifeom, Nilikinom... Ako Ife ostaje, ne očekujem ništa posebno tu. Ako ne, onda nekog 192+ pleja koji nije na vi sa odbranom. Što se centra tiče, klasična forumaška definicija: dobar u skoku, dobar u zaštiti obruča, jak, dobar izlazni pas i obavezno šut za tri, da bude dobar spejsing Šalu na stranu, stvarno nisam siguran šta bi nam tu odgovaralo. Prva pomisao je bio neki skillful igrač, ali posle Parkera i ostalih, mislim da tu može i drugačiji tip, neko bez previše poena u rukama, ali sa dobrim skokom i odbranom. 1
TripleJ Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Da je Osetkovski projektovan na poziciji 4, uz Jabari-ja i Pokua, vec bi mi objavili zbogom dobri momce Mike. Ali nismo 🙂. Tako da ja i dalje verujem da je Osetkovski petica profila Ramba a da se ceka jos neki pristojan jaci centar da se ta pozicija zatvori. I da se ne iznenadimo ako u narednu sezonu, sa povecanim brojem tekmi udjemo sa 6 na EL nivou upotrebljivih unutrasnjih igraca (gde bi Zoc mogao da odmara Tajrika, Bongu i Parkera veci deo ABA utakmica). Tu treba racunati i da su Nakica operisali sto znaci da ga nece biti bar pola godine, tako da i tu racunajte da ce neko morati umesto njega da guli te teske ABA minute 🙂 . Edited 20 hours ago by TripleJ
MC Thunder 2 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Osetkovski na 5, i niko vise ne dolazi za tu poziciju. Cetiri godine i vi niste naucili da cete se vatati za glavu i pitati zasto se Zeljko i uprava zajebavaju i ostavljaju promaju na (ovog puta C) poziciji? Ako dodje neko domace drvo na 5 da simulira Balšu, u dupe da se udaramo.
ScepanScekicSto Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Trazimo centra, opustite se. Da li cemo ga naci, to je drugo pitanje
TripleJ Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 34 minutes ago, MC Thunder 2 said: Osetkovski na 5, i niko vise ne dolazi za tu poziciju. Cetiri godine i vi niste naucili da cete se vatati za glavu i pitati zasto se Zeljko i uprava zajebavaju i ostavljaju promaju na (ovog puta C) poziciji? Ako dodje neko domace drvo na 5 da simulira Balšu, u dupe da se udaramo. Toga se i ja najvise plasim, nekog Miletica na poziciji 5 ili Tanaskovica na 4 a da Poku glumi 5.
MC Thunder 2 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 42 minutes ago, ScepanScekicSto said: Trazimo centra, opustite se. Da li cemo ga naci, to je drugo pitanje Centara ima na hiljade u svetu. Na stotine koji odgovaraju nasim navodnim potrebama. Mada je 1 pogled na Savica dovoljan da zakljucim kako ne samo da nece da se cima i gleda preko bare, vec ce i iz inata da ignorise samo jer mu "mali nemas ti pojma" ljudi sugerisu. Edited 19 hours ago by MC Thunder 2
Recommended Posts