kendrick duckworth Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, Shikamaru said: @kendrick duckworth da ga nismo juče produžili uplašio bih se ovog tvog spiska, jedan ti fali 😁 Hahah, ne znam šta da kažem iskreno, malo sam se naduo od veselih blokadica. Potpuno sam zaboravio na čoveka. 1
MilošVB Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 12 minutes ago, Alek The Great said: Dante, Malik i Mamu i da zatvaramo radnju. Svideo bi mu se glavni sponzor.
Ludi za Poli Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Tre Mann iz Hornetsa mi djeluje kao vrhunska opcija ako ne dobije ugovor u NBA
fedor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Ludi za Poli said: Tre Mann iz Hornetsa mi djeluje kao vrhunska opcija ako ne dobije ugovor u NBA Ne znam zasto ga je Sarlot pustio, mozda je povreda ozbiljnija nego sto se misli. Momak je ubica, odbrana jeste slabija strana, gubi i dosta lopti glupo, ali opet za evropu ozbiljna glava. Siguran sam doduse da ce naci nesto tamo.
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nama sad ostaje da cekamo.. evo do tada pogledajte
Jakob Aman Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago Ja bih još doveo zamenu za Ramba I nekog umesto Nilikine... kontam da je Osetkovski tu umesto Majka...
Recommended Posts