kendrick duckworth Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Shikamaru said: @kendrick duckworth da ga nismo juče produžili uplašio bih se ovog tvog spiska, jedan ti fali 😁 Hahah, ne znam šta da kažem iskreno, malo sam se naduo od veselih blokadica. Potpuno sam zaboravio na čoveka. 1
MilošVB Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 12 minutes ago, Alek The Great said: Dante, Malik i Mamu i da zatvaramo radnju. Svideo bi mu se glavni sponzor.
Ludi za Poli Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Tre Mann iz Hornetsa mi djeluje kao vrhunska opcija ako ne dobije ugovor u NBA
fedor Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 hours ago, Ludi za Poli said: Tre Mann iz Hornetsa mi djeluje kao vrhunska opcija ako ne dobije ugovor u NBA Ne znam zasto ga je Sarlot pustio, mozda je povreda ozbiljnija nego sto se misli. Momak je ubica, odbrana jeste slabija strana, gubi i dosta lopti glupo, ali opet za evropu ozbiljna glava. Siguran sam doduse da ce naci nesto tamo.
ScepanScekicSto Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Nama sad ostaje da cekamo.. evo do tada pogledajte
Jakob Aman Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ja bih još doveo zamenu za Ramba I nekog umesto Nilikine... kontam da je Osetkovski tu umesto Majka... 1
realno *w Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 11 minutes ago, Alek The Great said: Ja ne odustajem - Osetkowski je umesto Ramba. On 6/30/2025 at 4:34 PM, realno *w said: 1
Alek The Great Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ma mora doci jos jedan 4/5. Sandro k'o stvoren za nas.
Mrk Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Ne mora, centar nam treba Imas Parkera koji ce igrati najvise, iza njega pokupe ostatak Osetkovski i Pokusevski, cak i Bonga moze tu da pomogne. Edited 12 hours ago by Mrk
Coz29 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 28 minutes ago, Alek The Great said: Ma mora doci jos jedan 4/5. Sandro k'o stvoren za nas. Sandro je rekao da ako se vraca u El ide u Milano.
ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sta znaci sto za Exuma do sada nije nista objavljeno
Alek The Great Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Ode covek u Kanadu. Edit: Mislim na Sandra. Da ne pomisle ljudi da je Dante. Ja negde procitah da je 10.jul kljucan datum za Dantea. Edited 11 hours ago by Alek The Great
realno *w Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 12 hours ago, Alek The Great said: Ma mora doci jos jedan 4/5. Sandro k'o stvoren za nas. Znači imamo Parkera kao čistu četvorku. Osetkovski isto po meni čista četvorka, koja će eto možda imati 5% svoje minutaže na 5, mada ni to ne verujem. Imamo Pokua koji bi takođe većinu svojih minuta trebao da ima na 4. Na kraju, imamo Bongu, kojem će svakako primarna pozicija biti 3, ali teško da će se Željko tako lako odreći da odigra sa njime na 4, bar po koji minut. Bukvalno ako nam jedna pozicija ne treba, to je 4. Samo čista petica i to je to. Možda to i bude neki profil pokretnijeg igrača, možda i sa šutem spolja, ali će igrati samo 5.
Eddard Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago 1 minute ago, realno *w said: Bukvalno ako nam jedna pozicija ne treba, to je 4. Kako bi ova rečenica zvučala pre samo par nedelja 😂.
kendrick duckworth Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 3 minutes ago, realno *w said: Bukvalno ako nam jedna pozicija ne treba, to je 4. Samo čista petica i to je to. Možda to i bude neki profil pokretnijeg igrača, možda i sa šutem spolja, ali će igrati samo 5. Kakve profile priželjkuješ na 5 i 1/2?
Recommended Posts