Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, realno *w said:

76-57 za nas

29 poena Duejna. Ne znam je l 3 šuta iz igre promašio.

Jel postoji mogucnost naknadnog gledanja utakmice? Dal ostaje sacuvana na servisu?

Posted
Just now, Xpert said:

Jel postoji mogucnost naknadnog gledanja utakmice? Dal ostaje sacuvana na servisu?

Mislim da da, a mislim da će biti i na onom yt linku sa prethodne strane.

• Like 1
Posted
Just now, Son_of_a_gun said:

Napišite posle utakmice koju riječ o utiscima ako vam nije teško.

Ja neću. To bi bili takvi superlativi, da bi to u mojoj knjizi već prešlo u prizivanje đaola.

• WOW 3
Posted

Glavni utisci su napad koji deluje da može svaki napad da kos, i to na razne načine, olakšanje da nema Lunberga i 20 sekundi hoblovanja parketa, da nas je Bog pogledao sa KLS i novim ugovorom za Washa, da će Milton biti veliko pojačanje i da će mu mnogo manje trebati za privikavanje na Evropu nego Washingtonu.

• Like 3
Posted
13 minutes ago, realno *w said:

Ja neću. To bi bili takvi superlativi, da bi to u mojoj knjizi već prešlo u prizivanje đaola.

Sad moram ujutru da vratim da pogledam snimak, nema druge.

• Like 1
Posted

Partizan: Milton 14, Ntilikina, Washington 34, Osetkowski 2, Bošnjaković 3, Mijailović 7, Pokuševski, Brown 14, Lakić 3, Parker 8, Danilović, Jones 14.

Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Momci i Srbija je drala na pripremama i gde ih je to dovelo? 😛

ma jooj daleko je ovo od bilo kog zakljucka...

ali recimo vidii se da ekipa u kojoj su starosedeoci uglavnom, vidi se da su proveli godinu dana zajedno

parker je klasa za sebe...

Posted
12 hours ago, ScepanScekicSto said:

ma jooj daleko je ovo od bilo kog zakljucka...

ali recimo vidii se da ekipa u kojoj su starosedeoci uglavnom, vidi se da su proveli godinu dana zajedno

parker je klasa za sebe...

Parker je klasan strelac, ali odbrambeno vrlo klimav. Pritom, on ne gleda saigrača. Kako primi loptu on samo gleda koš. To se zaista rjetko viđa.

To je dobro da znate (ko ne zna) da ne bi kasnije nastala kolektivna histerija i zaprepašćenost, iako vjerujem da će to Obradović pokušati korigovati.

Sve u svemu jaki ste ko zemlja (bar na papiru) i realno je da napadnete f4. 

Posted
8 minutes ago, Dzo23 said:

Parker je klasan strelac, ali odbrambeno vrlo klimav. Pritom, on ne gleda saigrača. Kako primi loptu on samo gleda koš. To se zaista rjetko viđa.

To je dobro da znate (ko ne zna) da ne bi kasnije nastala kolektivna histerija i zaprepašćenost, iako vjerujem da će to Obradović pokušati korigovati.

Sve u svemu jaki ste ko zemlja (bar na papiru) i realno je da napadnete f4. 

da... znam to... zbog parkera treba da dodje jos jedan defanzivni centar...

meene samo odusevljava njegova lakoca davanja koseva...

ali treba biti iskren i reci, da je on juce pokusavao da odigra odbranu...

• Like 1