ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Za pocetak Milton se ne boji na napadne kos.. 1
realno *w Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 18 minutes ago, ScepanScekicSto said: Hahahaha Dwiz kao na ringispilu u KLSu 😂😂😂😂😂 1
realno *w Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, Son_of_a_gun said: Dajte bar rez za nas sirotinju. ☹️ 76-57 za nas 29 poena Duejna. Ne znam je l 3 šuta iz igre promašio. 1
Son_of_a_gun Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago 2 minutes ago, realno *w said: 76-57 za nas
Xpert Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 7 minutes ago, realno *w said: 76-57 za nas 29 poena Duejna. Ne znam je l 3 šuta iz igre promašio. Jel postoji mogucnost naknadnog gledanja utakmice? Dal ostaje sacuvana na servisu?
realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Xpert said: Jel postoji mogucnost naknadnog gledanja utakmice? Dal ostaje sacuvana na servisu? Mislim da da, a mislim da će biti i na onom yt linku sa prethodne strane. 1
Son_of_a_gun Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Napišite posle utakmice koju riječ o utiscima ako vam nije teško.
realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Son_of_a_gun said: Napišite posle utakmice koju riječ o utiscima ako vam nije teško. Ja neću. To bi bili takvi superlativi, da bi to u mojoj knjizi već prešlo u prizivanje đaola. 3
PatrickStar Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Glavni utisci su napad koji deluje da može svaki napad da kos, i to na razne načine, olakšanje da nema Lunberga i 20 sekundi hoblovanja parketa, da nas je Bog pogledao sa KLS i novim ugovorom za Washa, da će Milton biti veliko pojačanje i da će mu mnogo manje trebati za privikavanje na Evropu nego Washingtonu. 2
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Momci i Srbija je drala na pripremama i gde ih je to dovelo? :P 1
Son_of_a_gun Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 13 minutes ago, realno *w said: Ja neću. To bi bili takvi superlativi, da bi to u mojoj knjizi već prešlo u prizivanje đaola. Sad moram ujutru da vratim da pogledam snimak, nema druge. 1
Mrk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Partizan: Milton 14, Ntilikina, Washington 34, Osetkowski 2, Bošnjaković 3, Mijailović 7, Pokuševski, Brown 14, Lakić 3, Parker 8, Danilović, Jones 14.
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Momci i Srbija je drala na pripremama i gde ih je to dovelo? 😛 ma jooj daleko je ovo od bilo kog zakljucka... ali recimo vidii se da ekipa u kojoj su starosedeoci uglavnom, vidi se da su proveli godinu dana zajedno parker je klasa za sebe...
Recommended Posts