Stiletto Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago E moj Balša, kad je Poku od 90 kila sa gajbom piva u rukama drugi centar pre tebe.
Jakob Aman Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago A da mi umesto Ramba i Balse dovedemo jednog ne mora više, koji bar ume najosnovnije zagradjivanje kosa...
realno *w Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 minutes ago, Stiletto said: E moj Balša, kad je Poku od 90 kila sa gajbom piva u rukama drugi centar pre tebe. Ne računajući te kile, Poku je za Koprivu profesor doktor košarke... Daleko je ovo od dobrog, ali mnogo ozbiljnija ova druga petorka. Prvi kojeg bi vratio je svakako Sterling, on je bio ok u prvoj.
Stiletto Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 4 minutes ago, realno *w said: Ife više nego korektan za sada. Samo da taj prvi obruč nije toliko visok. Kad ga jednom prebaci, teško tamo nekem.
realno *w Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 5 minutes ago, Jakob Aman said: Konačno malo vatre i želje Prvu postavu je trebalo komplet zameniti posle 5 min, nikako nisu zaslužili celu četvrtinu. Ova petorka je na +13. Edited 16 hours ago by realno *w 1
DameTime Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Jel to proigrala danska prevara? Edited 16 hours ago by DameTime
realno *w Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Postava sa 4 beka. Danilo kreće da zida Nilikinu sa 8 metara, pomislih "sretno sa time druže"... Ali tu je Karlik da ga spasi sa glupim faulom.
Stiletto Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Jel to proigrala danska prevara? Ubo jednu trojku, kud ćeš više 😁 Prelomio Poku, za razliku od Brendona hvatao i muvu u letu, skokovi, asistencije, banana, kompletan paket. 1
ScepanScekicSto Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Majk odlican... steta sto napravi brze faulove... bas mi se svidja... i voleo bi da ostane i neverovatna je steta sto taj Pokusevski ne moze da nabaci kile, mnogo bi zajeban bio ja sam vam rekao da je on sledece sezone treci centar umesto Balse vinovnici tuce prilicno indisponirani, o Dejvisu da ne govorim, sve lopte su mu skinili sa glave spartak 17 slobodnih za poluvreme... masa nasih glupih faulova
realno *w Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 minutes ago, Jakob Aman said: Poku ispade najbolji asistent Nema ništa lepše od visokog igrača koji sa posta deli lopte... Krešo, Divac, Vujčić, Jokara... Naravno da je Poku svetlosnim godinama od pomenutih, ali ima dovoljno košarkaške inteligencije da može strašno da napreduje. Dejvis nas je ubio u pojam prvih 7-8 minuta, na obe strane.
DameTime Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, Stiletto said: Ubo jednu trojku, kud ćeš više 😁 Vala kako Realni piše, rekla bih da je na 3/3 i par clutch odbrana 😄 A uključujem se tek na poluvremenu.
realno *w Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: Vala kako Realni piše, rekla bih da je na 3/3 i par clutch odbrana 😄 A uključujem se tek na poluvremenu. Samo sam proslavljao trojku 😄 Ali ok je bio, +13 sa njime na parketu, 2 asistencije... Nama bukvalno ne treba ništa spektakularno od njega, da ubaci 7-8 poena i baci 3-4 asistencije i top smo. 1
Jakob Aman Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 7 minutes ago, realno *w said: Nema ništa lepše od visokog igrača koji sa posta deli lopte... Krešo, Divac, Vujčić, Jokara... Naravno da je Poku svetlosnim godinama od pomenutih, ali ima dovoljno košarkaške inteligencije da može strašno da napreduje. Dejvis nas je ubio u pojam prvih 7-8 minuta, na obe strane. Tajrik sa svojom ludom glavom ne može biti prvi centar, zato tu očekujem najviše posla. Naravno računam Balsu već u nekoj Megi ili Igokei. Rambo out naravno.
Stiletto Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Poku počeo drugo umesto Brendona i šuri od prve sekunde.
ScepanScekicSto Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Na zalost u ovom Washingtonu ima bas kosarke al jbg
realno *w Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) +16 sa Majkom na parketu, za samo 12 minuta... ozbiljan podatak __________ Pomažu sa Ifea, kako naivno od Spartaka Edited 15 hours ago by realno *w 1
ScepanScekicSto Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 3 minutes ago, realno *w said: +16 sa Majkom na parketu, za samo 12 minuta... ozbiljan podatak __________ Pomažu sa Ifea, kako naivno od Spartaka mislim da ga je syludo pustati, pogotovo sto sigurno igra za neke smesne pare a prostora za napredak ima...
Jakob Aman Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Biće bas interesantno koga će se Željko odreći na kraju sezone... Melju bez tabadzija😄
Recommended Posts