kendrick duckworth Posted March 27 Posted March 27 Rique nakon flexa ušao u Dalai Lama mod, aj pa neka bude kao u Milanu, best od both worlds. 1
MC Thunder 2 Posted March 27 Posted March 27 4 minutes ago, TripleJ said: Snima vlog iz prvog reda, ima najbolje mesto. Jbte, sta je zgresio kad ovakav Ifce igra pre njega plus Zoc ubaci Lakica i Nakica ispred. To je problem. Ne mozes da zgresis ako ne igras nista i nikako
Xpert Posted March 27 Posted March 27 Mozda bi Lakic mogao da dobije neki minut, treba nam jaca defanziva.
DameTime Posted March 27 Posted March 27 @kojihit Zamisli mene sada na klupi KKP kako vrištim na Želimira jer Balša startuje 1
kojihit Posted March 27 Posted March 27 2 minutes ago, DameTime said: @kojihit Zamisli mene sada na klupi KKP kako vrištim na Želimira jer Balša startuje Zamisljam To mi je prvo palo napamet kad sam.videla petorku, reko ala bi Dejmara izgorela i manhandlovala Zocomira kao u najboljim Zeljko/Itudis danima 1
Son_of_a_gun Posted March 27 Author Posted March 27 Od ovog Voightmana pomislim da je Bojan Bogdanović svaki put. 3
Papanikolesku Posted March 27 Posted March 27 On jebeno gleda kako lopta ide oko obruča, i ne skida je. Bože mili.
MC Thunder 2 Posted March 27 Posted March 27 Prelako im daju faulove. A i Balsa nije bas inteligentan. 1
goofy Posted March 27 Posted March 27 Daj bre 15 razlike za bilo koga, ne mogu ja ovo, ću d'umrem pod stare dane kad mi vreme nije 1
kendrick duckworth Posted March 27 Posted March 27 Just now, MC Thunder 2 said: Prelako im daju faulove. A i Balsa nije bas inteligentan. Ako nije liability zbog sebe, onda je zbog kriterijuma sudaca cele sezone.
MC Thunder 2 Posted March 27 Posted March 27 Umesto da koristimo prednost pod kosem, glupan i tupan se zajebavaju
DameTime Posted March 27 Posted March 27 Ovo šibanje sa spuštenim gardom više odgovara Bayernu, diži gard bre. Kako je Sterling srušio Luču ispod koša, he took that personal
Shonewizard Posted March 27 Posted March 27 Koliko Majk ima problema sa samopouzdanjem, iscuri jedna lopta i on u napadu više nije svoj, DAJ IGRAJ JBT
Recommended Posts