realno *w Posted February 5 Posted February 5 Poku ima čisto polaganje posle drugog koraka, ali što ne bi napravio i treći korak pa zakucao. Nema veze što neće važiti.
Shonewizard Posted February 5 Posted February 5 Poku je jedan od likova kome sviraju najviše besmislenih faulova
MC Thunder 2 Posted February 5 Posted February 5 Manje sramotna verzija Lundberga nas deli od mozda i nekog boljeg vodjstva. Nasi se drogiraju u napadu, jebes mi sve.
realno *w Posted February 5 Posted February 5 Nema veće komedije nego da sviraš ovakav faul nad Šengeliom. Čovek igra na snagu, gura sa trojke i svira se prvi sekund otpora koji dobije. 2
Stiletto Posted February 5 Posted February 5 Kako se čuju Grobari na tribinama, samo zbog njih moraju da izginu. Sudije sviraju ku... pidonu.
kendrick duckworth Posted February 5 Posted February 5 Suci da se napuše falusa već sada, tri preblaga kontakta dunu, a preskoče npr. ono Pajolino na Dejvisu.
Jakob Aman Posted February 5 Posted February 5 A stvarno brate da držiš Dujana kao u derbiju predugo na klupi... nonsens
MC Thunder 2 Posted February 5 Posted February 5 Tajrik mora da se uozbilji. Nit jaceg coveka nit lakseg za zaustaviti. Manje rampi popije Karlik od njega.
MC Thunder 2 Posted February 5 Posted February 5 Just now, Jakob Aman said: A stvarno brate da držiš Dujana kao u derbiju predugo na klupi... nonsens Ova petorka je nasla neku odbranu, pa kontam da je zato. Za sada. 1 minute ago, kojihit said: @DameTime i ja od muke Koja si ti od ove dve? 😁 1
kendrick duckworth Posted February 5 Posted February 5 Ona trica Šengelije mi delovala da je zgazio sa pola noge, nisu gledali...
kojihit Posted February 5 Posted February 5 (edited) 4 minutes ago, MC Thunder 2 said: Ova petorka je nasla neku odbranu, pa kontam da je zato. Za sada. Koja si ti od ove dve? 😁 Ova sa pivom 😁 Edited February 5 by kojihit
MC Thunder 2 Posted February 5 Posted February 5 Just now, kojihit said: Ova sa pivom 😄 Onda je Dejm moja spiritualna sestra po ljutoj 😅😁 1
Marvin Posted February 5 Posted February 5 Uf ova segsi visoka postava Ife, Sterling, Bonga, Tajrik, Brendon ❤️ 2
realno *w Posted February 5 Posted February 5 2 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Ona trica Šengelije mi delovala da je zgazio sa pola noge, nisu gledali... Da, na našem snimku se ne vidi od Tajrika. Ali ispružio desnu nogu.
Jakob Aman Posted February 5 Posted February 5 5 minutes ago, kojihit said: @DameTime i ja od muke Betoniranje. 1
Stiletto Posted February 5 Posted February 5 Na koji štos ovo na Braunu nije 2+1? Šta sviraju njima, a šta nama je za psovanje svega do devetog kolena. 4
kojihit Posted February 5 Posted February 5 1 minute ago, MC Thunder 2 said: Onda je Dejm moja spiritualna sestra po ljutoj 😅😁 Jeste, mislim mogu i ja da budem mada je veceras pivo moje drink of choce :D
Recommended Posts