Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Rekao bih i vratiti mu ulogu specijalca koju je sjajno odradio u onom periodu EL, pre nego sto je ispao iz rotacije (a mi tad potonuli - slucajnost?), ...

Apsolutno!

Kakva surova egzekucija DWasha!

• Like 1
Posted

Wash razvaljuje. Jeste da sa druge strane i nisu neki igraci ali vidi se koliko tu skila ima, koliko je covek talentovan, sa kojom lakocom on sve to radi. Zapitam se sta je radio do sada? Kako je, osim 2-3 utakmice, onako fejlovao u EL (a ima jos 10ak poenterski odlicnih partija u ABA). 

Nije defanzivac, to znamo, ali ne primecujem da je bas neka rupa. Doduse, Spartak, FMP, nisu bas merilo ali ipak... 

p.s. mislim da mogu vec sada da cestitam na novom trofeju - cestitke!

• Like 1
Posted (edited)
4 minutes ago, Kooineeperk said:

Nije defanzivac, to znamo, ali ne primecujem da je bas neka rupa.

Kod njega je bas drasticno. Spektakularno (angazovano) je igrao odbranu u vecini one seriji pobeda (13-4), brze noge, odbrana u dresu. A onda posle one pauze, obilaze ga kao cunj svi redom, a u napadu kao operisan.

Voleo bih da ostane pa da sledeca sezona to iskristalise.

Edited by MC Thunder 2
  • Like 1
Posted
1 minute ago, MC Thunder 2 said:

Kod njega je bas drasticno. Spektakularno (angazovano) je igrao odbranu u vecini one seriji pobeda (13-4), beze noge, u dresu. A onda posle one pauze, obilaze ga kao cunj svi redom, a u napadu kao operisan.

Voleo bih da ostane pa da sledeca sezona to iskristalise.

Kapiram da je odbranom zasluzivao minute ali onda kad ih je dobio mozda je malo i zanemario pa je "kaznjen"... sta znam, nije da sam sada nesto obracao paznju na to. 

Ali evo ga kida i u poslednjem minutu i na 15 razlike... verovatno je malo i luda glava. 

Hajde da se nadamo da ste dobili legitimnog EL igraca kroz ovu MVP igru, makar u KLS.