Coz29 Posted Thursday at 06:02 PM Posted Thursday at 06:02 PM Čim krece sa Rambom ne mirise na dobro 😅
Jakob Aman Posted Thursday at 06:02 PM Posted Thursday at 06:02 PM Kvota da Rambo userava prvi napad 1.01 1
DameTime Posted Thursday at 06:04 PM Posted Thursday at 06:04 PM Prelepo otvaranje, Rambo za 3 pts. Živote, random liku iz GSP-a koji se nije tuširao 4 dana.
Shonewizard Posted Thursday at 06:10 PM Posted Thursday at 06:10 PM Pa ako je što Rambo radio dobro, to je ovaj šut za 3 sa centralne pozicije, ne znam čemu padanje u nesvijest 😄 Baš loše za MVP-a, ne djeluje mi da je Sterling bio toliko neoprezan... 1
Coz29 Posted Thursday at 06:12 PM Posted Thursday at 06:12 PM Imaju jednog pleja, koji je pritom jedva 180, napadnes ga svaki napad, ubaciš u nervozu, napunis sa 3 faula i zatvoriš mec 1/1
DameTime Posted Thursday at 06:14 PM Posted Thursday at 06:14 PM 3 minutes ago, Shonewizard said: Pa ako je što Rambo radio dobro, to je ovaj šut za 3 sa centralne pozicije, ne znam čemu padanje u nesvijest 😄 Jeste, ali ne znam zašto je baš to morao da bude prvi napad.
Xpert Posted Thursday at 06:19 PM Posted Thursday at 06:19 PM 4 minutes ago, DameTime said: Jeste, ali ne znam zašto je baš to morao da bude prvi napad. Nije bio. Iznudjeno resenje.
MC Thunder 2 Posted Thursday at 06:19 PM Posted Thursday at 06:19 PM Hoce li Zeljko iz PETOG uspeti da napravi ekipu koja zna da osigura skok? Leto ce pokazati. Ne bih stavio pare da hoce.
DameTime Posted Thursday at 06:21 PM Posted Thursday at 06:21 PM 2 minutes ago, MC Thunder 2 said: Hoce li Zeljko iz PETOG uspeti da napravi ekipu koja zna da osigura skok? Leto ce pokazati. Ne bih stavio pare da hoce. A parfem?
MC Thunder 2 Posted Thursday at 06:25 PM Posted Thursday at 06:25 PM Ocajna odbrana, opet Karlik prodaje. Mora to da se mnogo popravi u 2/4
Coz29 Posted Thursday at 06:27 PM Posted Thursday at 06:27 PM (edited) Ife daje 3 za kraj cetvrtine Al za malo Edited Thursday at 06:27 PM by Coz29
Xpert Posted Thursday at 06:27 PM Posted Thursday at 06:27 PM 26 primljenih poena za cetvrtinu, je previse. A pogotovo je previze za finalnu utakmicu.
Coz29 Posted Thursday at 06:29 PM Posted Thursday at 06:29 PM Kako oni targetiraju Karlika da napadaju tako bi mi trebalo Jogija, do iznemoglosti 1
Jakob Aman Posted Thursday at 06:31 PM Posted Thursday at 06:31 PM Savica bih oterao samo zbog Majka i Dejvisa. Majke mi. 1
Stiletto Posted Thursday at 06:32 PM Posted Thursday at 06:32 PM Ja se ne sećam da sam skoro gledao utakmicu da oba tima za četvrtinu ispale 9 trojki a ne pogode niti jednu. Ubode Partizan deveti šut za tri.
Xpert Posted Thursday at 06:35 PM Posted Thursday at 06:35 PM Ne bi bilo zgoreg da se pogodi neki otvoren sut. 1
Coz29 Posted Thursday at 06:36 PM Posted Thursday at 06:36 PM Ma bore se, ali ne znaju Igramo bez ideje. Plan ne vidim, sta mi Igramo jebem li ga Sto bi moj matori reko ako ovo ne dobiju neka se udave gde babe mocaju, sa sve Zeljkom.
MC Thunder 2 Posted Thursday at 06:39 PM Posted Thursday at 06:39 PM Znaci Ifce nume da igra kad se lomila EL sezona i kada smo ostvarili sjajnih 1-7. Dakle, da obezbedimo F4 pa onda u igru? 1
Recommended Posts