Grobarcina1992 Posted Thursday at 07:50 PM Posted Thursday at 07:50 PM E moj Želimire svaka ti čast kad si uspeo ovako bedan tim da sastaviš.
DameTime Posted Thursday at 07:52 PM Posted Thursday at 07:52 PM Jbte život, kud i postoje live teme i za koji klinac ja na njih ulazim... Odigrano je jedva prvo poluvreme prve utakmice finala. Budućnost osetno bolja za sada, sve iz reketa. 3 1
Grobarcina1992 Posted Thursday at 07:53 PM Posted Thursday at 07:53 PM (edited) Bravo rambo doktore hahahahah Edited Thursday at 07:54 PM by Grobarcina1992
TripleJ Posted Thursday at 07:56 PM Posted Thursday at 07:56 PM Da se razumemo, sve da je i celavi Zmago najbolji trener u evropi, ako igramo protiv ovakve EC ekipe, jos bez najboljeg igraca, pa ovo je bas bas lose.
Papanikolesku Posted Thursday at 07:56 PM Posted Thursday at 07:56 PM Ja stvarno ne mogu da shvatim da mi ovako loše izgledamo protiv evrokup ekipe bez najboljeg igrača! Pa dokle bre ovako, dajte malo smislene košarke..
fradler Posted Thursday at 08:07 PM Posted Thursday at 08:07 PM Karlik igra los mec, a on vam je pola tima, otud i ovakav rezultat. Ako se trgne u drugom, okrenucete ih. Bez Mekinlija na 100% prilicno su tanki.
cuftausosu_ Posted Thursday at 08:16 PM Posted Thursday at 08:16 PM Kakva odbrambena sekvenca Dejvisa 😂 1
wrach Posted Thursday at 08:17 PM Posted Thursday at 08:17 PM Brendon Dejvis je jedan bas tezak lik za gledanje
DameTime Posted Thursday at 08:20 PM Posted Thursday at 08:20 PM Da, Ntilikina, baš ti treba da uzmeš ovakav šut...
dekifisher Posted Thursday at 08:21 PM Posted Thursday at 08:21 PM Bilo je razgovora sa sucima u poluvremenu
jedibojan Posted Thursday at 08:21 PM Posted Thursday at 08:21 PM 3 minutes ago, wrach said: Brendon Dejvis je jedan bas tezak lik za gledanje Retard 2
DameTime Posted Thursday at 08:23 PM Posted Thursday at 08:23 PM Samo da se Carlik uključi i dobijamo. Sterling i T. Jones igraju odlično. 2
dekifisher Posted Thursday at 08:26 PM Posted Thursday at 08:26 PM Da Mike nije preplašen od Želimira, on umesto Brendona bi bila brutalna defanzivna petorka
DameTime Posted Thursday at 08:28 PM Posted Thursday at 08:28 PM Kakva izgubljena lopta, nadam se da je @Papanikolesku zažmurio...
TripleJ Posted Thursday at 08:29 PM Posted Thursday at 08:29 PM Ako posle ove izgubljene lopte iko ikad posumlja da Zoc ne ume da nacrta napad iz koga treba da se izvede lopta 😄. A da nije malo do igraca ? Evo ga vidi Sterling, znaci ovo je za 20% plate odma' 3
Jakob Aman Posted Thursday at 08:30 PM Posted Thursday at 08:30 PM Sterling nas drži. Bojim se da ne može da doprinese, koliko Rambo može da usere.
Papanikolesku Posted Thursday at 08:32 PM Posted Thursday at 08:32 PM 2 minutes ago, DameTime said: Kakva izgubljena lopta, nadam se da je @Papanikolesku zažmurio... Otupeo sam Dame, veruj mi. Nego bar igramo smislenu košarku u 3/4, pa sam zadovoljan 1
Jakob Aman Posted Thursday at 08:37 PM Posted Thursday at 08:37 PM Daj bre izvodi ga, teraj ga u kurac
DameTime Posted Thursday at 08:37 PM Posted Thursday at 08:37 PM (edited) Šta radi Rambo, leptejebo... Skidaj tu traku, aman čoveče. Carlik se ne snalazi sa ovom njihovom odbranom. U ranoj fazi napada vrše iskakanja i konstantno je udvojen. Edited Thursday at 08:38 PM by DameTime 2
Papanikolesku Posted Thursday at 08:39 PM Posted Thursday at 08:39 PM Kratko je trajalo. Karlik ne postoji večeras.
Recommended Posts