Coz29 Posted Sunday at 05:50 PM Posted Sunday at 05:50 PM Sem borbe mora malo i mozak da ukljuci. Želja, snaga, borbenos sve 5 ali brate malo ukljuci mozak
Son_of_a_gun Posted Sunday at 05:50 PM Author Posted Sunday at 05:50 PM Tyrique brat najpošteniji, kako je samo lagan…
Coz29 Posted Sunday at 05:54 PM Posted Sunday at 05:54 PM (edited) Ma kljusina bez mozga teraj ga u pm Nesportska 1/1 Edited Sunday at 05:54 PM by Coz29
Son_of_a_gun Posted Sunday at 05:54 PM Author Posted Sunday at 05:54 PM 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: Tyrique brat najpošteniji, kako je samo lagan… Aaaaand, it’s gone… 🙄
JPM Posted Sunday at 05:55 PM Posted Sunday at 05:55 PM Tajrikov faul mora da je u 10 najglupljih ikada.
Jakob Aman Posted Sunday at 06:00 PM Posted Sunday at 06:00 PM Doći će valjda i taj dan kada ćemo na poziciji 5 imati igrača sa bar prosečnim iq
Son_of_a_gun Posted Sunday at 06:00 PM Author Posted Sunday at 06:00 PM Brat išaran ko Vaskršnje jaje… 🙄
wrach Posted Sunday at 06:07 PM Posted Sunday at 06:07 PM Guraju nas sudije vise nego Zvezdine protivnike, ajde da vidimo hoce li momci to iskoristiti
Son_of_a_gun Posted Sunday at 06:18 PM Author Posted Sunday at 06:18 PM Otvaramo poluvrijeme sa tei izgubljene lopte. Divno.
Coz29 Posted Sunday at 06:18 PM Posted Sunday at 06:18 PM Da mi je znati šta im je pričao u svlačionici na poluvremenu
Jakob Aman Posted Sunday at 06:22 PM Posted Sunday at 06:22 PM Nadam se da će Rambo isto ovako da iskoči iz kluba kao ova iskakanja u prazno što pravi
Stiletto Posted Sunday at 06:26 PM Posted Sunday at 06:26 PM Ovo tako lepo ide u neizvesnu završnicu, a svi dobro znamo kako Partizan igra neizvesne završnice...
wrach Posted Sunday at 06:27 PM Posted Sunday at 06:27 PM Gledam dok se vozim i nisam siguran da li mi je muka od krivina ili od Brendona Dejvisa
Coz29 Posted Sunday at 06:29 PM Posted Sunday at 06:29 PM Kada je Rambo potpisao napisao sam jedan post sta ocekujem od njega, nisam ja neki specijalni znalac ali sve je bilo tako. Odigrao je skroz očekivano penzionerski. Zamenio dostojno Kaminskog. E sad meni nije jasno sta je Zeljko očekivao od njega, da bude Ekpe Judo ili sta
Stiletto Posted Sunday at 06:39 PM Posted Sunday at 06:39 PM Alo Vanja, koju li si drogu trošio pred utakmicu, ne da te radi... podeli malo i drugima, nemo' si stipsa.
Jakob Aman Posted Sunday at 06:41 PM Posted Sunday at 06:41 PM Nikad nisam gledao ovakve oscilacije u nekoj ekipi Partizana da ni iz čega za minut i po potpuno drugačiji tim igra
Thor Posted Sunday at 06:43 PM Posted Sunday at 06:43 PM Pa mnogo bolje izgleda kad se sutira 7/7 za 3 poena
Jakob Aman Posted Sunday at 06:43 PM Posted Sunday at 06:43 PM Sto ne znaci da opet ne sledi kanal Neverovatan psihički sklop
Stiletto Posted Sunday at 06:44 PM Posted Sunday at 06:44 PM (edited) Brendon guli 12 minuta u cugu iako njegovim glupostima Radošević istopi obruč. Čuva Tajrika sa 3 lične maksimalno. I čim uđe povredi se. Edited Sunday at 06:45 PM by Stiletto
Coz29 Posted Sunday at 06:45 PM Posted Sunday at 06:45 PM Gubimo ovo. Vraćaj Tajrika jebem ti zivot. Čim igraci odluče da soliraju i da svojevoljno prekinu protok lopte, sami menjaju ritam u kojem su već i tope prednost koju su napravili dobrom igrom. Onda krece nervozan, promasen sut izgubljena lopta, preskaču se otvoreni sutevi i jbg
Recommended Posts