Coz29 Posted June 1 Posted June 1 Sem borbe mora malo i mozak da ukljuci. Želja, snaga, borbenos sve 5 ali brate malo ukljuci mozak
Coz29 Posted June 1 Posted June 1 (edited) Ma kljusina bez mozga teraj ga u pm Nesportska 1/1 Edited June 1 by Coz29
Son_of_a_gun Posted June 1 Author Posted June 1 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: Tyrique brat najpošteniji, kako je samo lagan… Aaaaand, it’s gone… 🙄
Jakob Aman Posted June 1 Posted June 1 Doći će valjda i taj dan kada ćemo na poziciji 5 imati igrača sa bar prosečnim iq
wrach Posted June 1 Posted June 1 Guraju nas sudije vise nego Zvezdine protivnike, ajde da vidimo hoce li momci to iskoristiti
Jakob Aman Posted June 1 Posted June 1 Nadam se da će Rambo isto ovako da iskoči iz kluba kao ova iskakanja u prazno što pravi
Stiletto Posted June 1 Posted June 1 Ovo tako lepo ide u neizvesnu završnicu, a svi dobro znamo kako Partizan igra neizvesne završnice...
wrach Posted June 1 Posted June 1 Gledam dok se vozim i nisam siguran da li mi je muka od krivina ili od Brendona Dejvisa
Coz29 Posted June 1 Posted June 1 Kada je Rambo potpisao napisao sam jedan post sta ocekujem od njega, nisam ja neki specijalni znalac ali sve je bilo tako. Odigrao je skroz očekivano penzionerski. Zamenio dostojno Kaminskog. E sad meni nije jasno sta je Zeljko očekivao od njega, da bude Ekpe Judo ili sta
Stiletto Posted June 1 Posted June 1 Alo Vanja, koju li si drogu trošio pred utakmicu, ne da te radi... podeli malo i drugima, nemo' si stipsa.
Jakob Aman Posted June 1 Posted June 1 Nikad nisam gledao ovakve oscilacije u nekoj ekipi Partizana da ni iz čega za minut i po potpuno drugačiji tim igra
Jakob Aman Posted June 1 Posted June 1 Sto ne znaci da opet ne sledi kanal Neverovatan psihički sklop
Stiletto Posted June 1 Posted June 1 (edited) Brendon guli 12 minuta u cugu iako njegovim glupostima Radošević istopi obruč. Čuva Tajrika sa 3 lične maksimalno. I čim uđe povredi se. Edited June 1 by Stiletto
Coz29 Posted June 1 Posted June 1 Gubimo ovo. Vraćaj Tajrika jebem ti zivot. Čim igraci odluče da soliraju i da svojevoljno prekinu protok lopte, sami menjaju ritam u kojem su već i tope prednost koju su napravili dobrom igrom. Onda krece nervozan, promasen sut izgubljena lopta, preskaču se otvoreni sutevi i jbg
Recommended Posts