Stiletto Posted April 14 Posted April 14 Dobro de, uz malo sreće i zdravlja živeću još oko 20-25 godina. Možda, ali baš možda, doživim jednu dobru sezonu Partizana.
Zvezdaš96 Posted April 14 Posted April 14 Da li je ovo najlošija ekipa Partizana od kako je Željko preuzeo Partizan?
kojihit Posted April 14 Posted April 14 On 4/14/2025 at 5:42 PM, DameTime said: Dobro je da ne gledamo ovo @kojihit 😂 Expand Apsolutno 😂 Pravićemo se da se ova utakmica NE desava 1
Zvezdaš96 Posted April 14 Posted April 14 (edited) Ne bih menjao ja vala Bolomboja za 10 Tajrika Džonsa... Inače, zna li neko kakva su pravila u aba ligi, potencijalno ukoliko Zvezda, Dubai i Partizan budu imali isti skor, odnosno 6 poraza na kraju što nije nerealno, kako bi se gledalo, da li bi se pravio krug te 3 ekipe ko ima najviše pobeda u krugu, ili bi se prvo koš razlika u tom krugu gledala??? Edited April 14 by Zvezdaš96
Patriota iz kauca Posted April 14 Posted April 14 Ekipa se mentalno raspala a većina ima ugovore na dve sezone i planirani su i za sledeću. Ima do Željka..
Don Dusko Posted April 14 Posted April 14 On 4/14/2025 at 5:45 PM, Zvezdaš96 said: Inače, zna li neko kakva su pravila u aba ligi, potencijalno ukoliko Zvezda, Dubai i Partizan budu imali isti skor, odnosno 6 poraza na kraju što nije nerealno, kako bi se gledalo, da li bi se pravio krug te 3 ekipe ko ima najviše pobeda u krugu, ili bi se prvo koš razlika u tom krugu gledala??? Expand Ajde iskuliraj sa kalkulacijama, pogotovo dok se igra utakmica. Btw Jones T. vec 3 licne?
Xpert Posted April 14 Posted April 14 Nemoc. Protiv ekipe koja je dosta jeftinija od nas. Ali ima glavu i rep. Dok smo mi razbijena banda. Svaka sezona nam je pravljena na isti kalup.
Stiletto Posted April 14 Posted April 14 Opušteno, Boston Red Soks su imali 86 godina razmaka između dve titule. Brzo to prođe.
Dzep Posted April 14 Posted April 14 Oni su jednostavno bolja ekipa od nas u ovom trenutku, nemaju značajnijih problema, igraju pred svojoj publikom, prvi i orni da to osiguraju tako da nisam iznenađen što igraju ovako. Šta više, mislim da će u drugom igrati bolje, da će više trojki ući i da će ovo otići na +15.
Zvezdaš96 Posted April 14 Posted April 14 Budućnost je zaista bila najbolja ekipa u aba ligi, makar do sada u ovom ligaškom delu sezone i moram biti iskren i pošten i reći da je Budućnost zaslužila da osvoji ovo, uz sve to i prošli su u eurokupu u drugu fazu, do duše u ta 2 bitna meča su se raspali potpuno, pa je pitanje, mogu li oni igrati dobro i kako će igrati u Aba ligi sada kada počne plej of i borba za trofej.
mipivi Posted April 14 Posted April 14 ovo fakat i deluje kao susret EL i EC ekipe. meme julie kako izvlaci koren iz nepoznate...
Xpert Posted April 14 Posted April 14 Kako je Mike bio jedan od najboljih igraca EC, prosle godine, ja ne znam. On ne moze ni u ABA da bude koristan.
Papanikolesku Posted April 14 Posted April 14 Ali Želimir koji postavlja 2 3 zonu prvi put u sezoni, a oni sipaju ko iz kabla
MC Thunder 2 Posted April 14 Posted April 14 Rutinski nas odradjuje skup mediokriteta koji se odaziva na kk Buducnost. Bravo. Probijaju nas kao omladince
Xpert Posted April 14 Posted April 14 On 4/14/2025 at 6:14 PM, MC Thunder 2 said: Rutinski nas odradjuje skup mediokriteta koji se odaziva na kk Buducnost. Bravo. Probijaju nas kao omladince Expand Rutina je preblag termin. Ovo je vise razbijanje. I mi smo taj mediokritet.
kendrick duckworth Posted April 14 Posted April 14 Odlična je Budućnost, nema potrebe njih umanjivati zato što smo mi očajni. Takvi su manje-više cele sezone, a glat su nas dobili i kad smo bili u mnogo boljem ritmu i u Beogradu.
MC Thunder 2 Posted April 14 Posted April 14 Trpaju nas kao da su Efes, a mi ne mozemo da iseremo 1 slobodno bacanje.
mipivi Posted April 14 Posted April 14 pola igraca razmislja sto bre ja ne igram vise. druga polovina, sto li ovaj mene sad ubacuje. jedino sudanac plese 1 na 5 po 40 minuta. konstanta jos bonga rilja i vanja se mrsti. 1
Recommended Posts