Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobro de, uz malo sreće i zdravlja živeću još oko 20-25 godina. Možda, ali baš možda, doživim jednu dobru sezonu Partizana.

Posted (edited)

Ne bih menjao ja vala Bolomboja za 10 Tajrika Džonsa...

Inače, zna li neko kakva su pravila u aba ligi, potencijalno ukoliko Zvezda, Dubai i Partizan budu imali isti skor, odnosno 6 poraza na kraju što nije nerealno, kako bi se gledalo, da li bi se pravio krug te 3 ekipe ko ima najviše pobeda u krugu, ili bi se prvo koš razlika u tom krugu gledala???

Edited by Zvezdaš96
Posted
  On 4/14/2025 at 5:45 PM, Zvezdaš96 said:

Inače, zna li neko kakva su pravila u aba ligi, potencijalno ukoliko Zvezda, Dubai i Partizan budu imali isti skor, odnosno 6 poraza na kraju što nije nerealno, kako bi se gledalo, da li bi se pravio krug te 3 ekipe ko ima najviše pobeda u krugu, ili bi se prvo koš razlika u tom krugu gledala???

Expand  

Ajde iskuliraj sa kalkulacijama, pogotovo dok se igra utakmica.

Btw Jones T. vec 3 licne?

Posted

Nemoc. Protiv ekipe koja je dosta jeftinija od nas. Ali ima glavu i rep. Dok smo mi razbijena banda.

Svaka sezona nam je pravljena na isti kalup.

Posted

Oni su jednostavno bolja ekipa od nas u ovom trenutku, nemaju značajnijih problema, igraju pred svojoj publikom, prvi i orni da to osiguraju tako da nisam iznenađen što igraju ovako. Šta više, mislim da će u drugom igrati bolje, da će više trojki ući i da će ovo otići na +15.

Posted

Budućnost je zaista bila najbolja ekipa u aba ligi, makar do sada u ovom ligaškom delu sezone i moram biti iskren i pošten i reći da je Budućnost zaslužila da osvoji ovo, uz sve to i prošli su u eurokupu u drugu fazu, do duše u ta 2 bitna meča su se raspali potpuno, pa je pitanje, mogu li oni igrati dobro i kako će igrati u Aba ligi sada kada počne plej of i borba za trofej.

Posted

Kako je Mike bio jedan od najboljih igraca EC, prosle godine, ja ne znam. On ne moze ni u ABA da bude koristan.

Posted
  On 4/14/2025 at 6:14 PM, MC Thunder 2 said:

Rutinski nas odradjuje skup mediokriteta koji se odaziva na kk Buducnost. Bravo.

Probijaju nas kao omladince

Expand  

Rutina je preblag termin. Ovo je vise razbijanje. I mi smo taj mediokritet.

Posted

pola igraca razmislja sto bre ja ne igram vise. druga polovina, sto li ovaj mene sad ubacuje. 

jedino sudanac plese 1 na 5 po 40 minuta. konstanta jos bonga rilja i vanja se mrsti. 

• Like 1