MC Thunder 2 Posted Friday at 08:29 PM Posted Friday at 08:29 PM Makar je ovako manje stresno, ako nista drugo...🥲
Papanikolesku Posted Friday at 08:33 PM Posted Friday at 08:33 PM 54 poena za 20 minuta. Disertacija Želimira Obradovića i njegove razbijene bande
Stiletto Posted Friday at 08:34 PM Posted Friday at 08:34 PM Tebi ovo manje stresno? Ja sam gotov da ubijem.
MC Thunder 2 Posted Friday at 08:34 PM Posted Friday at 08:34 PM Da mi je neko rekao da cu se manje plasiti Tajrika na slobodnim bacanjima...😶 1 minute ago, Stiletto said: Tebi ovo manje stresno? Ja sam gotov da ubijem. Ne mogu dobri moj...iscedili su mi svu energiju i volju...nemam snage ni ljut da budem. 1
Shonewizard Posted Friday at 08:36 PM Posted Friday at 08:36 PM Ovo sa Karlikom su beki ozbiljni privatni problemi, nema drugog objašnjenja... 2
Xpert Posted Friday at 08:36 PM Posted Friday at 08:36 PM Just now, Stiletto said: Tebi ovo manje stresno? Ja sam gotov da ubijem. Ovo je najbolji moguci scenario. Pokazali smo da smo golo govno od ekipe. Da se zbog ovakvog tima ne vredi nervirati. Da ja na svom poslu ovako radim svoj posao, dobio bih otkaz odavno. 1
Papanikolesku Posted Friday at 08:37 PM Posted Friday at 08:37 PM Just now, Luchifer89 said: Nabode Šek jedno OLE
DameTime Posted Friday at 08:38 PM Posted Friday at 08:38 PM Ovo zaslužuje da se gleda potpuno ravnodušno, kakvo nerviranje. Želimir nema plan B, apsolutno ništa nije pokušao da promeni. 1 minute ago, Eddard said: Jel ovog ostavila riba, šta je bre ovo? Ne, jednostavno je van koncentracije.
Grobarcina1992 Posted Friday at 08:39 PM Posted Friday at 08:39 PM Ovo je bas sramno na leto moraju otići danski prevarant Dejvis Washington mora doći ozbiljna 4 mi smo najgora ekipa u evroligi na poziciji 4
Eddard Posted Friday at 08:39 PM Posted Friday at 08:39 PM 1 minute ago, DameTime said: Ne, jednostavno je van koncentracije Uvek postoji razlog zašto je neko van koncentracije.
MC Thunder 2 Posted Friday at 08:40 PM Posted Friday at 08:40 PM (edited) Dvejn vise ne sme ni kontru da povuce i ide do kraja, iako je najbrzi igrac u obe ekipe. Ko zna sta se sve desava unutar ekipe... Ista ekipa koja je otresla Milano i Monako...boli. Edited Friday at 08:41 PM by MC Thunder 2
DameTime Posted Friday at 08:41 PM Posted Friday at 08:41 PM Just now, Eddard said: Uvek postoji razlog zašto je neko van koncentracije. True, ali čisto sumnjam da su privatni problemi, pogotovo jer trenutno maltene cela ekipa identično izgleda.
Coz29 Posted Friday at 08:41 PM Posted Friday at 08:41 PM Ovo je već bezobrazno. Nije problem izgubiti, ali ovakav pristup je sramota. Pun mi malo kurac ove Zeljkove košarke. Sve da si mi tata rođeni pojma nemaš, razmontirao te Bjanki na proste činioce u sred arene + i sa Virtusom u prvom delu sezone. Vratio si nas na noge, svaka cast, legenda si najveća bez imalo ironije, ali predji na mesto predsednika kluba, dovedi trenera koji je u korak sa vremenom.
Don Dusko Posted Friday at 08:42 PM Posted Friday at 08:42 PM Protiv Barse u Areni sam imao osecaj da cete se vratiti a ovde ne.
ScepanScekicSto Posted Friday at 08:42 PM Posted Friday at 08:42 PM Uvek sam ih branio ali ovo na sta mi licimo je ogromna sramota jesu ovi pogodili sve, jesu nam iscurele neke lopte ali ovo na sta igraci lice je sramota 1
MC Thunder 2 Posted Friday at 08:43 PM Posted Friday at 08:43 PM Kako trener poput Zeljka uspe da mu ekipa igra najbolju pa najgoru kosarku u evropi u nekoliko nedelja...boli. 1
realno *w Posted Friday at 08:44 PM Posted Friday at 08:44 PM Meni sve očekivano, doduše naravno da nisam mislio da će biti -20 na poluvremenu. Just now, Don Dusko said: Protiv Barse u Areni sam imao osecaj da cete se vratiti a ovde ne. Ovde mi je više misao da ne bude stoka razlike, nego što razmišljam o povratku.
ScepanScekicSto Posted Friday at 08:46 PM Posted Friday at 08:46 PM (edited) Ljudi imaju 16/18 za 2 i 7/14 za 3 75% iz igre a mi 11/25 za 2 i 2/12 za 3 35% iz igre jel realno vovo Edited Friday at 08:46 PM by ScepanScekicSto
realno *w Posted Friday at 08:47 PM Posted Friday at 08:47 PM 1 minute ago, MC Thunder 2 said: Kako trener poput Zeljka uspe da mu ekipa igra najbolju pa najgoru kosarku u evropi u nekoliko nedelja...boli. Puno je znakova pitanja. Mada su neke stvari van domašaja, tipa da se Karlik odjednom pretvori u prajm Šeka sa bacanjima.
wrach Posted Friday at 08:47 PM Posted Friday at 08:47 PM Samo sto manje Dejvisa u igri, to mi zdere dzigericu. I jedva cekam da skinu ove VJ dresove
Coz29 Posted Friday at 08:47 PM Posted Friday at 08:47 PM Bolji smo bili bez Frenka i Lundberga, Vanje.. Braun i Karlik su bili bolji kada je Lakic bio na terenu, tako smo i dobili 4 gostovanja.. Znalo se je ko sta radi.. jasno je sada da su Karlik i Braun u padu forme jer su sami vukli tim mesec i jače, ali ostali bekovi su ocajni, svi su van forme, raspadaju se. Jedini odgovoran je Zeljko! Počinje sa Pokusevskim, vecito izmislja neke petorke, pa nije ovo Mega Bemaks ovi ljudi igraju košarku na ozbiljnom nivou.
Recommended Posts