KK Partizan Live 2024/25 - Page 186 - Košarka - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da mi je neko rekao da cu se manje plasiti Tajrika na slobodnim bacanjima...😶

1 minute ago, Stiletto said:

Tebi ovo manje stresno? Ja sam gotov da ubijem.

Ne mogu dobri moj...iscedili su mi svu energiju i volju...nemam snage ni ljut da budem.

• Like 1
Posted
Just now, Stiletto said:

Tebi ovo manje stresno? Ja sam gotov da ubijem.

Ovo je najbolji moguci scenario. Pokazali smo da smo golo govno od ekipe. Da se zbog ovakvog tima ne vredi nervirati.

Da ja na svom poslu ovako radim svoj posao, dobio bih otkaz odavno.

• Like 1
Posted

Ovo zaslužuje da se gleda potpuno ravnodušno, kakvo nerviranje.

Želimir nema plan B, apsolutno ništa nije pokušao da promeni. 

1 minute ago, Eddard said:

Jel ovog ostavila riba, šta je bre ovo? 

Ne, jednostavno je van koncentracije. 

Posted (edited)

Dvejn vise ne sme ni kontru da povuce i ide do kraja, iako je najbrzi igrac u obe ekipe. Ko zna sta se sve desava unutar ekipe...

Ista ekipa koja je otresla Milano i Monako...boli.

Edited by MC Thunder 2
Posted
Just now, Eddard said:

Uvek postoji razlog zašto je neko van koncentracije. 

True, ali čisto sumnjam da su privatni problemi, pogotovo jer trenutno maltene cela ekipa identično izgleda.

Posted

Ovo je već bezobrazno. Nije problem izgubiti, ali ovakav pristup je sramota.

Pun mi malo kurac ove Zeljkove košarke. Sve da si mi tata rođeni pojma nemaš, razmontirao te Bjanki na proste činioce u  sred arene + i sa Virtusom u prvom delu sezone. 

Vratio si nas na noge, svaka cast, legenda si najveća bez imalo ironije, ali predji na mesto predsednika kluba, dovedi trenera koji je u korak sa vremenom. 

Posted

Meni sve očekivano, doduše naravno da nisam mislio da će biti -20 na poluvremenu.

Just now, Don Dusko said:

Protiv Barse u Areni sam imao osecaj da cete se vratiti a ovde ne.

Ovde mi je više misao da ne bude stoka razlike, nego što razmišljam o povratku.

Posted
1 minute ago, MC Thunder 2 said:

Kako trener poput Zeljka uspe da mu ekipa igra najbolju pa najgoru kosarku u evropi u nekoliko nedelja...boli.

Puno je znakova pitanja. Mada su neke stvari van domašaja, tipa da se Karlik odjednom pretvori u prajm Šeka sa bacanjima.

Posted

Bolji smo bili bez Frenka i Lundberga, Vanje.. Braun i Karlik su bili bolji kada je Lakic bio na terenu, tako smo i dobili 4 gostovanja.. 

Znalo se je ko sta radi.. jasno je sada da su Karlik i Braun u padu forme jer su sami vukli tim mesec i jače, ali ostali bekovi su ocajni, svi su van forme, raspadaju se. 

Jedini odgovoran je Zeljko! Počinje sa Pokusevskim, vecito izmislja neke petorke, pa nije ovo Mega Bemaks ovi ljudi igraju košarku na ozbiljnom nivou.