Jump to content

Premier League 2024/2025

Ko osvaja titulu?  

23 members have voted

1. 1. Ko osvaja titulu?

• Manchester City
      2
    • Arsenal
      15
    • Liverpool
      3
    • Manchester United
      1
    • Chelsea
      0
    • Tottenham
      1
    • Neko sedmi
      1

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 08/16/2024 at 07:00 PM

Recommended Posts

56 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

A kosarkasko?😀 

Nisam napisao predivno vece. :D

Nego gledao sam kraj utakmice i tu smo se bas ispromasivali...

Mada ste vi imali jednu lepu akciju iz slobodnjaka kada je Antony lepo utrcao a Bruno mu dodao pa ovaj lose sutirao.

Edited by Don Dusko
  • Like 1

Totenhem nastavlja da straglira  poraz od Bormuta i naravno primljen gol iz kornera. Tesko je bez Romera, VandeVena, Bentankura itd... Forster jos dobro brani mesto Vikaria

Sledi Celzi, kuku majci, kuku ocu... 

EDIT: Izadje mi vest na fejsu (Izvor SK) da je Antonio stabilno. Dobro je.

Edited by delgado

Vodis 2-0, pa na 2-1  Bisuma uklizava i pravi penal, potom Son promasuje kolosalnu sansu za 3-2, primas gol za 2-3, poklanjas jos 1 penal a izvodi ih Palmer...  Neverovatan brainfart Sarra, ali ne vredi, tim se prosto raspao po svim savovima a i Poste gubi konce. Rizikovao sa Romerom i VandeVenom, da bi se Miki opet pred kraj povredio... Uklet tim, nema dalje

Edited by delgado
  • Tuzno 1

58 minutes ago, ras kass said:

Na koji fazon je Chelsea potrosio onolike pare a da nisu prekrsili fair play?! Bukvalno 30 igraca imaju a ni glavnog sponzora nemaju?!

Nasli su rupu u FFP sa onim ugovorima na 7-8 godina gdje si fakticki kupe vrijeme jer amortizuju transfere na ogroman vremenski period. Taman dovoljno da prodaju neke od ovih koje su doveli i pogotovo one koji su produkti njihove skole jer prodaja igraca kojeg je klub proizveo je cisti profit. 

• Like 3

S tim saobraćajkama u kojima učestvuju sportisti, pre svega fudbaleri, neće mi nikad biti jasno...imaš para, unajmi vozača.. ako hoćeš da luduješ, iznajmi stazu, pa tamo vozi i trkaj se...

• Like 2

19 hours ago, McLeod said:

Ne moze kad nekog sere, trebalo je bar 4 da damo. Ali niko drugi nam nije kriv. Arteta kada je trebalo taj zavrsni detalj da doda odluci da su mu Haverc i Zesus dovoljni.

Kad nisu uspeli da dovedu Šeška,i ja sam pomislio da su Haverc i Žezus dovoljni,ali nisam očekivao da se ovaj drugi ovako raspadne.Bolje da je Nketija ostao.Arteta Haverca ne izostavlja iz prve postave jer nema bolje rešenje a on nije u formi kao iz drugog dela prošle sezone.Problem je i Martineli koji napred ništa ne doprinosi.

• Like 1

Martineli je u ovom trenutku imao sezonu i po dobru u dresu Arsenala kad se sve sastavi. On je jako, jako los, i zrtva Artetine taktike, ne krivim ga toliko, ali sada je vec ocigledno da nam treba neko drugo resenje.

Mi smo nazad mozda najbolji u svojoj istoriji, prosto je steta da ova generacija ne uspe da osvoji bar jednu titulu, a sa jedno dva igraca napred koji bi mogli da budu dostupni i da ne budu cak ni percipirani kao svetska klasa umesto Martinelija i Zesusa, bi imali potencijal da naprave dinastiju imajuci u vidu da su sve ekipe osim Celsija presle zenit, a Celsi treba jos mnogo vode da protece da se iskristalise i postanu stabilni. Ove sezone su trenutno i ispred nas cak, ali sve je to na staklenim nogama i ovo moze da im bude ona jedna dobra sezona kad je Maunt izdivljao pa se vratili u mediokritetstvo.

• Like 1