Jump to content

Ko osvaja titulu?  

23 members have voted

1. 1. Ko osvaja titulu?

• Manchester City
      2
    • Arsenal
      15
    • Liverpool
      3
    • Manchester United
      1
    • Chelsea
      0
    • Tottenham
      1
    • Neko sedmi
      1

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 08/16/2024 at 07:00 PM

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, СтелаРоса said:

Siti kao da testira koliko moze dati "fore" konkurentima a da rezultati ostanu isti. Igrace barem do zimskog prekaznog roka sa ukupno 25 igraca u timu na tri fronta. Jedan jedini napadac u timu, De Brujne sa sada vec solidnom istorijom povreda, mali Bob povredjen i propustice 3-4 meseca... Bas me zanima na sta ce to liciti kada krene LS i kada se udje u seriju teskih utakmica, sto bi moglo da bude vec posle reprezentativne pauze kada prvo igraju sa Brentfordom, a onda sa Interom, Arsenalom i Njukaslom. Sve u periodu od dve nedelje.

I u najgorem slučaju će uzet 7 bodova.

Posted
4 hours ago, СтелаРоса said:

Siti kao da testira koliko moze dati "fore" konkurentima a da rezultati ostanu isti. Igrace barem do zimskog prekaznog roka sa ukupno 25 igraca u timu na tri fronta. Jedan jedini napadac u timu, De Brujne sa sada vec solidnom istorijom povreda, mali Bob povredjen i propustice 3-4 meseca... Bas me zanima na sta ce to liciti kada krene LS i kada se udje u seriju teskih utakmica, sto bi moglo da bude vec posle reprezentativne pauze kada prvo igraju sa Brentfordom, a onda sa Interom, Arsenalom i Njukaslom. Sve u periodu od dve nedelje.

Moguce da cekaju sudbinu povodom 115 optuzbi. U septembru je valjda saslusanje. Svasta se spominje kao presuda ali mi je tesko verovati da ce  proci bez kazne nakon 115 optuzbi i njihovog odbijanja da saradjuju u istrazi.

• Like 2
Posted

Ala je Slot otkljucao Gravenberha prosle sezone prakticno bez uloge a meni u ovom poluvremenu kljucan igrac i pored 2 gola Lucha, oduvao je vezni red ovih.

• Like 4
Posted
2 minutes ago, threepwood said:

Kako bi mi Szobo popio klupicu za ovo, nema veze sto je 0-3

I Jota isto imao situaciju gde je mogo da sutira ali se igrao, steta moglo je ovo da ide na 6-7

• Like 1
Posted

Najjači utisak što se MUTD tiče sa ove utakmice je Den Hag se baš lepo obukao.Odelcw,Kravatica,namazana ćelica,štucovana bradica sve ostalo sa terena je otrcano,trulo,jadno i raštimovano.

Utepao ih Liverpul sve,sto bi rekao moj komšija sa juznu Moravu.

Liverpul je doveo i sjajnog trenera koji je pravio čuda i sa AZ,Fejnordom i sad i tim koji vodi igra sjajno.