Don Juan Posted July 27 Author Share Posted July 27 I u mačevanju senzacija Aron Silađi, trostruki olimpijski šampion ispao u prvom kolu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 27 Share Posted July 27 Počinju polufinala u Ragbiju 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 27 Share Posted July 27 Južna Afrika - Francuska, obe odbrane armirani beton, 0:0 poluvreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 27 Author Share Posted July 27 Gotovo je ovo. Francuska u finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted July 27 Share Posted July 27 4 minutes ago, Don Juan said: Gotovo je ovo. Francuska u finalu. Kako se računa distanca konverzije? Nekad lagano pretvaranje sa 5 metara a nekad gotovo nemoguće sa 30 metara iz ugla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 27 Author Share Posted July 27 3 minutes ago, Howie Roseman said: Kako se računa distanca konverzije? Nekad lagano pretvaranje sa 5 metara a nekad gotovo nemoguće sa 30 metara iz ugla. Moje skromno znanje je da zavisi gde se položi lopta, ali kako računaju, nemam pojma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted July 27 Share Posted July 27 5 minutes ago, Don Juan said: Moje skromno znanje je da zavisi gde se položi lopta, ali kako računaju, nemam pojma. Možda kolega @Stiletto zna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 27 Share Posted July 27 Pret 8 minutes ago, Howie Roseman said: Kako se računa distanca konverzije? Nekad lagano pretvaranje sa 5 metara a nekad gotovo nemoguće sa 30 metara iz ugla. Ne računa se. Mora biti u liniji gde je postignut esej (lopta spuštena na zemlju u end zoni) a daljinu određuje šuter. Gađa odande odakle ima ugao da pogodi, a da mu nije predaleko. U klasičnom ragbiju ima 45 sekundi da šutira sa zemlje, u ragbi 7 šutira dropkik za 30 sekundi. Zato su u ragbi 7 mnogo neprecizniji kad gađaju bliže autu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 27 Share Posted July 27 Ovo je gotovo. Finale Francuska - Fidži večeras u 19:45. Fidži još nije izgubio utakmicu na OI otkad se ragbi 7 igra na Olimpijskim igrama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 27 Share Posted July 27 1 minute ago, Stiletto said: Fidži još nije izgubio utakmicu na OI otkad se ragbi 7 igra na Olimpijskim igrama. Ako izgube ti si novi Meklaud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 27 Share Posted July 27 Fidzi u ragbi 7 je najveci sportski fenomen. Nije da je neki popularan sport, ali oni imaju mozda milion stanovnika, kao da svako igra ragbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 27 Share Posted July 27 15 minutes ago, Don Dusko said: Ako izgube ti si novi Meklaud. Ragbi 7 se igra od 2016., ovo su mu treće OI. Fidži ima dve zlatne medalje, večeras se bori za treću. Da li sam novi @McLeod ovog Foruma ili ne ne znam, ali ako jesam, biće mi čast 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 27 Share Posted July 27 Da li je neko pratio dzudo turnir za zene? Poluinalni mec. Produzetak i treci zuti karton cini se prestrogo za Svedjanku. ela hala zvizdala, Takmiarka usla u verbalni duel sa sudijom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 27 Author Share Posted July 27 Inače, Skejbording je prva "žrtva" vremena u Parizu, pošto je odložen. Pariz je bulvalno potopljen. 6 minutes ago, suptil said: Da li je neko pratio dzudo turnir za zene? Poluinalni mec. Produzetak i treci zuti karton cini se prestrogo za Svedjanku. ela hala zvizdala, Takmiarka usla u verbalni duel sa sudijom. Imaš poseban deo za borilačke sportove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 27 Share Posted July 27 2 hours ago, Stiletto said: Ovo je gotovo. Finale Francuska - Fidži večeras u 19:45. Fidži još nije izgubio utakmicu na OI otkad se ragbi 7 igra na Olimpijskim igrama. Na kom kanalu ima ovo? Nikad do sada nisam gledao a baš me zanima posle ovog što ste ispisali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 27 Author Share Posted July 27 12 minutes ago, Knipex said: Na kom kanalu ima ovo? Nikad do sada nisam gledao a baš me zanima posle ovog što ste ispisali. Eurosport 1 prenosi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 27 Author Share Posted July 27 Auuu, dva polaganja Australije sa igračem manje.....i promašiše pretvaranje inače bi i pobedili, ovako bronza Afrikancima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted July 27 Share Posted July 27 Zanimljiv ovaj Ragbi 7, veliki teren, malo igrača, kratko trajanje poluvremena,... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 27 Author Share Posted July 27 E pa sprema se veliko iznenađenje 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 27 Share Posted July 27 @Stiletto ------>@McLeod 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 27 Author Share Posted July 27 To je to, žao mi što nećemo čuti pesmu igrača Fidžija, ali eto. Dipon igrač turnira, definitivno. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 27 Share Posted July 27 Kad počinje gimnastika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 27 Share Posted July 27 Bila je danas gimnastika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 27 Share Posted July 27 Pa jel mučeni RTS prenosio ili bilo ko? Momci ili devojke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 27 Share Posted July 27 Just now, Helena said: Pa jel mučeni RTS prenosio ili bilo ko? Momci ili devojke? RTS nije, bio je prenos na Eurosport 4 i dok sam ja gledao bili momci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts