Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Don Juan said:

Gotovo je ovo. Francuska u finalu.

Kako se računa distanca konverzije? Nekad lagano pretvaranje sa 5 metara a nekad gotovo nemoguće sa 30 metara iz ugla.

Posted
3 minutes ago, Howie Roseman said:

Kako se računa distanca konverzije? Nekad lagano pretvaranje sa 5 metara a nekad gotovo nemoguće sa 30 metara iz ugla.

Moje skromno znanje je da zavisi gde se položi lopta, ali kako računaju, nemam pojma.

Posted

Pret

8 minutes ago, Howie Roseman said:

Ne računa se. Mora biti u liniji gde je postignut esej (lopta spuštena na zemlju u end zoni) a daljinu određuje šuter. Gađa odande odakle ima ugao da pogodi, a da mu nije predaleko.

U klasičnom ragbiju ima 45 sekundi da šutira sa zemlje, u ragbi 7 šutira dropkik za 30 sekundi. Zato su u ragbi 7 mnogo neprecizniji kad gađaju bliže autu.

• Thanks 1
Posted

Ovo je gotovo. Finale Francuska - Fidži večeras u 19:45.

Fidži još nije izgubio utakmicu na OI otkad se ragbi 7 igra na Olimpijskim igrama.

Posted

Fidzi u ragbi 7 je najveci sportski fenomen. Nije da je neki popularan sport, ali oni imaju mozda milion stanovnika, kao da svako igra ragbi

Posted
15 minutes ago, Don Dusko said:

Ako izgube ti si novi Meklaud.

Ragbi 7 se igra od 2016., ovo su mu treće OI. Fidži ima dve zlatne medalje, večeras se bori za treću. Da li sam novi @McLeod ovog Foruma ili ne ne znam, ali ako jesam, biće mi čast 😁

• Love 1
Posted

Da li je neko pratio dzudo turnir za zene? Poluinalni mec. Produzetak i treci zuti karton cini se prestrogo  za Svedjanku. ela hala zvizdala, Takmiarka usla u verbalni duel sa sudijom.

• Like 1
Posted

Inače, Skejbording je prva "žrtva" vremena u Parizu, pošto je odložen. Pariz je bulvalno potopljen.

6 minutes ago, suptil said:

Da li je neko pratio dzudo turnir za zene? Poluinalni mec. Produzetak i treci zuti karton cini se prestrogo  za Svedjanku. ela hala zvizdala, Takmiarka usla u verbalni duel sa sudijom.

Imaš poseban deo za borilačke sportove.

Posted
2 hours ago, Stiletto said:

Ovo je gotovo. Finale Francuska - Fidži večeras u 19:45.

Fidži još nije izgubio utakmicu na OI otkad se ragbi 7 igra na Olimpijskim igrama.

Na kom kanalu ima ovo? Nikad do sada nisam gledao a baš me zanima posle ovog što ste ispisali.

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Knipex said:

Na kom kanalu ima ovo? Nikad do sada nisam gledao a baš me zanima posle ovog što ste ispisali.

Eurosport 1 prenosi.

• Like 1
Posted
Just now, Helena said:

Pa jel mučeni RTS prenosio ili bilo ko?

Momci ili devojke?

RTS nije, bio je prenos na Eurosport 4 i dok sam ja gledao bili momci.

• Like 1