Jump to content

FK Partizan 2024/2025

Recommended Posts

30 minutes ago, Alek The Great said:

A i kako da pripremis klinca za 2 dana, s obzirom da smo toliko vremena imali da nadjemo bonusa. Djurdjevic je odigrao skoro celu prethodnu sezonu, imao utakmica u nogama. Njega vidim za neku sezonu da udje unutra i igra stopera.

Pa ne mozete ni da ih imate, kad su ovi rasterali sve sto valja od dece koja su bila kod vas: Aleksic (Radnicki), Vlahovic (Atalanta), Petkovic (Napredak), Mircetic (Radnicki). Svi ofanzivci i svi bolji i od Trifunovica koji igra, ali ajde, on je bar tu dete kluba, ima smisla dati mu sansu.

Djurdjevic se doveo jer je procenjeno da je najbezbolnije da imas klinca na desnom beku, iako su prethodno svima puna usta hvale bile za ovog Roganovica. Umesto da se gleda kakav je ko igrac, gleda se gde ce najmanje stete bonus da ti donese na terenu.

Kao da je Zvezda tu imala nekog Mimovica, i onda odlucila da ipak dovede desnog beka Javora od 19 godina. Ne znam kako mozes uopste sebi da priznas da je neki klinac koji je suv prosek u Vozdovcu bolji od onog koji je kod tebe par godina u skoli.

• Like 2

Izgleda da su Trifunovića ostavili jer ga niko neće. A ovaj Đurđević ni sam ne zna šta je igrao danas.

Voleo bih da znam zašto svi treneri jebavaju Stjepanovića, ako već pričamo o deci kluba nego gledamo razne neznalice na toj poziciji.

27 minutes ago, Barkley#34 said:

Izgleda da su Trifunovića ostavili jer ga niko neće. A ovaj Đurđević ni sam ne zna šta je igrao danas.

Voleo bih da znam zašto svi treneri jebavaju Stjepanovića, ako već pričamo o deci kluba nego gledamo razne neznalice na toj poziciji.

I zaboravih na njega, a decko odlicno odigrao onaj derbi s kraja prosle godine. 

Tako da, nije bas da nema bonusa i da moraju da se traze u 15 do 12, samo bi bilo dovoljno da se gleda kvalitet, a ne kombinatorika. Ali ne sumnjam da ce na jesen da se umesto tog Djurdjevica dovede desni bek iz Smedereva tipa i da se gura na silu dok svi ne provale da je taraba. U medjuvremenu ce neki Duljaj ponovo da kaze nekom Aleksicu da nema kvalitet za Partizan.

• Like 1

1 hour ago, Fat Zadd said:

Saldanja za 5M € + bonusi u Ferencvarosu.

Prodaja u fazonu, daj šta daš, samo da ga prodamo.

Cena je odlična, s obzirom da je prodat na osnovu igara u Superligi Srbije...a to baš i nije reper za kvalitet. Ja da imam klub nikad ga ne bih kupio. Ili da dam 5-6-7 miliona za onog vašeg Šerifa. Malo se pogubili kompasi ?

1 hour ago, Constantin said:

Cena je odlična, s obzirom da je prodat na osnovu igara u Superligi Srbije...a to baš i nije reper za kvalitet. Ja da imam klub nikad ga ne bih kupio. Ili da dam 5-6-7 miliona za onog vašeg Šerifa. Malo se pogubili kompasi ?

Serif nije nikakvo merilo. Njegovo dodvodjenje je tipican primer ugradjivanja I izvlacenja para iz kluba. Da pronadjes random napadača slicne visine i gradje u drugoj ligi, nabijes ga 6-9 meseci u teretanu na nabaci snagu kao Serif, dobices ako ne i boljeg igraca od njega.

Sa druge strane Saldanja je sve ono sto Serif nije i sto nikada nece biti. Igrac koji ima tehniku,brzinu, udarac sa (polu)distance, takticki izuzetno pismen igrac sa velikim radijusom kretanja. Ne da ne mogu u istu recenicu, vec na istu stranu knjige :classic_biggrin: 

Cena koja je placenja za Serifa nije nikakav reper, ocigledan lopovluk, dok, kakvi se sve balvani prodaju na daleki Istok, verujem da je za Saldanju mogao da se dobije  koji milion vise. Pitanje da li je on zeleo da ide tamo.

5 minutes ago, Fat Zadd said:

Serif nije nikakvo merilo. Njegovo dodvodjenje je tipican primer ugradjivanja I izvlacenja para iz kluba. Da pronadjes random napadača slicne visine i gradje u drugoj ligi, nabijes ga 6-9 meseci u teretanu na nabaci snagu kao Serif, dobices ako ne i boljeg igraca od njega.

Sa druge strane Saldanja je sve ono sto Serif nije i sto nikada nece biti. Igrac koji ima tehniku,brzinu, udarac sa (polu)distance, takticki izuzetno pismen igrac sa velikim radijusom kretanja. Ne da ne mogu u istu recenicu, vec na istu stranu knjige :classic_biggrin: 

Cena koja je placenja za Serifa nije nikakav reper, ocigledan lopovluk, dok, kakvi se sve balvani prodaju na daleki Istok, verujem da je za Saldanju mogao da se dobije  koji milion vise. Pitanje da li je on zeleo da ide tamo.

Da ne bih nervirao navijače kluba, na čijem smo tipicu, a malo da iskarikiram stvari. To je kao dizanje onog igrača, koji beše, što je dao Vodojaži u Kupu 4 gola

1 hour ago, Barkley#34 said:

Zeza te Niški malo, Aca je postao kapiten bukvalno pre par dana (sinoć je prvi put nosio traku) jer je Sveta prodat u Viktoriju Plzenj.

Pročitah i ja taj info, sinoć nisam gledao dosta mi je bilo ono iz GM