Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

CG izvori kažu da je ozbiljan prospekt u pitanju (brz, dobar 1 na 1, solidan šut iz driblinga...) mada sam ja uvek obazriv jer nam je odande nam došao buljuk igrača koje su progalašavali velikim talentima pa je retko kad nešto veliko ispalo. Nadam se da će se ovaj put procena ispostaviti kao tačna.

Edited by pendulum
  • Like 1
Posted
23 hours ago, pendulum said:

CG izvori kažu da je ozbiljan prospekt u pitanju (brz, dobar 1 na 1, solidan šut iz driblinga...) mada sam ja uvek obazriv jer nam je odande nam došao buljuk igrača koje su progalašavali velikim talentima pa je retko kad nešto veliko ispalo. Nadam se da će se ovaj put procena ispostaviti kao tačna.

Ovo bas i nije tacna konstatacija. Ako odemo malo dalje iz tog regiona dosao je Jovetic, a skorije Vujacic. Bilo je dosta igraca koji su dosli indirektno kao npr Jankovic, Grbic, Volkov. Pa i Scepovic je doneo veliki novac kakav god on igrac bio. Jedino onaj Pesukic mi pada na pamet da nije uspeo. Ali nismo sad izgubili neke velike novce. Dosao kao fudbaler mlade repke, nije se pokazao i bio na pozajmicama.

Posted

Ako odemo još malo dalje naći ćeš desetine i desetine igrača koji su proglašavani novim "najvećim talentima u regionu". Obično sve išlo preko Raja Božovića. Iskopaj šta je sve dolazilo kod nas i komšija u prethodnih 30ak godina pe će ti biti jasnije. Bilo je naravno izuzetaka no da ne zatrpavamo temu.

Posted

Bas je ova tema aktivna pa mi trolujemo, tako da insistiram. To sto je pomenuti uvalio komsijama neke igrace, mi smo sa njegovima uglavnom dobro prosli. 

Vujacic - dobili 1m

Skuletic - dobili 3,2m

Ozegovic - u dobitku 100k

Naravno, tu je i Stojke sa kojim smo dobili igracki. Svi ovi gore pomenuti su manje vise bili dobri kod nas zato su i otisli sa obestecenjem. Eto, znam da nas je zakinuo za 1m sa Vujacicem jer nije hteo da potpise ugovor sa neki klubom koji je nudio 2m. E sad, da li je to do njega ili samog igraca pitanje je.

Posted

U ovih pola sata, delujemo baš žalosno. Čim protivnik pređe pola, to je ozbiljna pretnja po gol.

U napadu bez konkretne ideje.

Posted

Šta znam, meni se svideo visok presing u prvih dvadesetak minuta. Nismo uspevali da napravimo nešto konkretno jer su se branili sa svim igračima ali nije loše izgledalo. Međutim, posle smo očajno branili tranziciju, još dva gola smo mogli da primimo uz onaj glupi nakon kornera.

Posle je bilo solidnih akcija a i dosta rastrčanije delujemo u drugom. Ovako korisnog Trifunovića nisam pre gledao.

Posted

Trifunović je zaista bio agilan i naš najbolji igrač večeras.

Sve u svemu, po meni baš tanko, al tek je početak priprema. Neki igrači tek ulaze u proces.

Ono što najviše brine je odbrana. Prelako ispadamo i protivnicima dopuštamo mnogo gol šansi.