Урош19 Posted Wednesday at 07:16 PM Posted Wednesday at 07:16 PM Nisam znao da mogu sa ovolikim kašnjenjem da sviraju penal
mr clutch Posted Wednesday at 07:16 PM Posted Wednesday at 07:16 PM Sramotan penal i za trening, a kamoli nokaout fazu LS.
holden c. Posted Wednesday at 07:18 PM Posted Wednesday at 07:18 PM Bas bizarna odluka, ne samo u smislu tajminga, meni ono nije penal. Ovo moze biti jak boost za Real
L' Imperatore Posted Wednesday at 07:23 PM Posted Wednesday at 07:23 PM Svaki defanzivac koji u doba VAR-a jaše/vuče protivnika u 16 je moron. That being said, ova sudijska ekipa, a i oni od kojih su učili kako se sudi, su takodje moroni. Pa majku mu, daj malo da se uklopi mozak i razmisli koliko je neki potez uticao na igru ili rasplet situacije. Centaršut golmanu u ruke, ovaj pada na 10 metara od gola, a svira se penal. Neznam, meni je to totalno nerazumljivo. 2
Stiletto Posted Wednesday at 07:23 PM Posted Wednesday at 07:23 PM Ako hoće ičemu da se nada, Real mora da strpa bar jedan u prvom poluvremenu.
holden c. Posted Wednesday at 07:26 PM Posted Wednesday at 07:26 PM Evo ga, vratio im je odmah, majko mila, muka mi je vise od ovih sudijskih retarda
Stiletto Posted Wednesday at 07:26 PM Posted Wednesday at 07:26 PM Ovaj sudija se najeo bunike, časna reč. 1
L' Imperatore Posted Wednesday at 07:27 PM Posted Wednesday at 07:27 PM (edited) ko je bre ovoga poslao da sudi. Pa ovo je komedija. Inače, Mbappe je lockovao Rice-ovo ruku i onda se bacio. U stilu košarkaških bekova kad iznudjuju faul. Ili centara na skoku Edited Wednesday at 07:28 PM by L' Imperatore 2
Miki28 Lakers in 5 Posted Wednesday at 07:28 PM Posted Wednesday at 07:28 PM Cekaju da vide sta Perez kaze. Sramota
Xpert Posted Wednesday at 07:53 PM Posted Wednesday at 07:53 PM 22 minutes ago, Don Dusko said: Haha spasi bruke ove ofsajd. Nije ofsajd dosudjen, vec da nema faula. 1
Don Dusko Posted Wednesday at 07:59 PM Posted Wednesday at 07:59 PM 4 minutes ago, Xpert said: Nije ofsajd dosudjen, vec da nema faula. Aha pogresna grafika. Al Mbappe koji pokusava na kvarno.Pa i da si najbolji igrac na svetu to je bas ono low key.
sasha arsenal Posted Wednesday at 08:02 PM Posted Wednesday at 08:02 PM Timber doktor.Valjalo bi da se kapiten pojavi na terenu. I da,treba forsirati Saku.Alaba ne može da ga čuva.
Ludi za Poli Posted Wednesday at 08:04 PM Posted Wednesday at 08:04 PM Bez obzira sto je ovaj Real toliko jadan i ogavan kako citavu sezonu sem par blijesaka tako i veceras i zasluzuje primiti barem 2-3 gola da se krunise sav jad, ne postoji kriterij po kom je ono na Merinu penal, a ovo na Kylianu nije. Il su obje situacije penal il nijedna. Mada i bolje je sto nije svirao, ovi jadnici ne zasluzuju prolaz svakako. 1 1
Урош19 Posted Wednesday at 08:31 PM Posted Wednesday at 08:31 PM Delovalo mi da je Saka u ofsajdu bio na početku akcije.
Don Dusko Posted Wednesday at 08:32 PM Posted Wednesday at 08:32 PM (edited) Da li ste realni jeboooote Edited Wednesday at 08:32 PM by Don Dusko
Janne240 Posted Wednesday at 08:48 PM Posted Wednesday at 08:48 PM Real pušafte. Lep sportski ambijent na stadionu Santjago Bernabeu.
sasha arsenal Posted Wednesday at 08:53 PM Posted Wednesday at 08:53 PM Parti,brate... Real nije tim.Ovo što igraju nema nikakvog smisla. 2
Don Dusko Posted Wednesday at 08:56 PM Posted Wednesday at 08:56 PM Dobro valjda necemo primiti 3 gola za ovih 5 minuta...
Recommended Posts