Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni on iskreno nikad nije ni odavao utisak vrhunskog igrača. Isuviše ležeran igrač za moj ukus, ali ipak još uvek u najboljim godinama.

Iz Bajerna u Galatu...

Očito je novac presudio što kaže Alpaka. Svejedno, jedan od onih neverovatnih transfera

Posted (edited)

Dinamo je za 3M doveo Gonzala Villara iz Granade. 

Navodno igra šesticu i osmicu. 

Prvi put čujem za njega, al vidim da ima 27 godina i preko 150 nastupa u Serie A i La Ligi.

Edited by Bugl Khan
Posted

Doveli ste Ljubičića iz Kelna (koliko sam shvatio,njegov brat je igrao kod vas pre par sezona), Španca iz Granade (!?), nekog igrača Osijeka..koga još?

Posted
5 hours ago, Drug Crni said:

Doveli ste Ljubičića iz Kelna (koliko sam shvatio,njegov brat je igrao kod vas pre par sezona), Španca iz Granade (!?), nekog igrača Osijeka..koga još?

Doveli smo Vidovića, Ljubičića i Villara. Prodani su igrači za 38M, potrošena su 4M. Ne znam koga iz Osijeka. Vjerojatno misliš na Belju koji je igrao u Osijeku. Al dosta se igrača vraća s posudbi (Špikić, Bulat, Perković...). Riješili smo se ugovora h

Posted

Transfer bomba Totenhema, Kota Takai, 20 godina, pozicija CB, Kawasaki Frontale, cena 5 mgbp. 4 utakmice za reprezentaciju Japana.

• Ha-ha 2
Posted
On 6/18/2025 at 11:02 AM, Drug Crni said:

Pa, taj, Vidović..valjda je on bio u Osijeku?

Ne. On je došao iz Bayerna, kao i Vinlof.

• Thanks 1
Posted
On 6/18/2025 at 11:02 AM, Drug Crni said:

Pa, taj, Vidović..valjda je on bio u Osijeku?

Sad mi je palo na pamet na kog vjerojatno misliš. Marko Soldo. Prodali ga Osijeku prošle sezone, sad ga kupili nazad za 2.5x više para. Za vrijeme Tatte, Soldo bi otišao u Lokomotivu na posudbu, igrao napadački nogomet, i vratio bi se u Dinamo prijeći iz juniora u prvu ekipu. Sa sezonom, ili dvije, prve HNL u nogama. Kao i Vrsaljko, Brozović, Badelj, Pivarić, Kramarić, Jakić, Tolić, Pjaca, Ademi, Majer, Ivanušec, Šunjić, Perić, Tomečak, Antolić, Kelava, Kastrati, Moharrami....

To ti je pravi plug and play. Kakav genij. Zašto se nitko drugi nije toga sjetio.

• Like 1
Posted
6 hours ago, Bugl Khan said:

Zagrebački trećeligaš Kustošija prodao još nekog klinca u Barcelonu. Prodali su u 2 sezone jedno 5 klinaca za oko 12M

Koliko sam shvatio menadzerski klub, mega u fudbalskim okvirima ?

Posted
4 hours ago, drperce said:

Koliko sam shvatio menadzerski klub, mega u fudbalskim okvirima ?

yup. samo nije samo za balkanjerose (što je u košarci logično, i očito dovoljno, vidimo iz priloženog), nego za cijeli svijet. Dinamo nije htio, pa je ovaj kupio klub i dovdi klince.

4 hours ago, ras kass said:

Imaju milione navijaca, novac od lige sampiona ali se pise i da im vlast daje pare.

Najverovatnije je ovo trece u pitanju.

Ovo bi trebalo nekako urediti. Državama EU je zabranjeno financirati profesionalne sportaše, tako da ovi van EU, dovoljno blesavi da državne pare daju Osimhenovima, ostvaruju prednost (na travnjaku).

Posted
11 hours ago, Ludi za Poli said:

Koji se klinac tacno desio pa oni imaju ovolike pare odjednom? 

11 hours ago, ras kass said:

Imaju milione navijaca, novac od lige sampiona ali se pise i da im vlast daje pare.

Najverovatnije je ovo trece u pitanju.

Posted (edited)

Pali se mašina. Juče dogovoren Kudus uz WHM-a, sad javljaju da ćemo platiti otkupnu klauzulu za Gibbs-White-a. Thomas Frank is cooking.

Edited by Lineker
  • Like 2
Posted
47 minutes ago, McLeod said:

Kako? 😄 on je bukvalno reprezentativac Engleske. Notingem Forest

Ja ga isto ne znam. To što je reprezentativac Engleske mi ne govori puno. EURO 2021. Hrvatska je izgubila od Engleske. Gol je zabio igrač Leedsa Kalvin Philips. City ga je platio Leedsu 50M. Kalvin danas ima 29 godina, nema ni 100 nastupa u EPL, i procjenjen je na 10M eura.

Posted

Dobar je Morgan. Trčanje, kreativnost, prekidi...odličan prošle sezone u Notingemu koji nije igrao napadački i kreirao puno...

Lepo što kupujemo igrače koji su navikli na PL, tako da nema adaptacije. 

Za idealan prelazni rok, fali nam DM (starter), LB i ST (rotacija).

I naravno, rešiti se nekih igrača, da imamo optimalan broj igrača...