Drug Crni Posted June 12 Posted June 12 Meni on iskreno nikad nije ni odavao utisak vrhunskog igrača. Isuviše ležeran igrač za moj ukus, ali ipak još uvek u najboljim godinama. Iz Bajerna u Galatu... Očito je novac presudio što kaže Alpaka. Svejedno, jedan od onih neverovatnih transfera
Bugl Khan Posted June 16 Posted June 16 (edited) Dinamo je za 3M doveo Gonzala Villara iz Granade. Navodno igra šesticu i osmicu. Prvi put čujem za njega, al vidim da ima 27 godina i preko 150 nastupa u Serie A i La Ligi. Edited June 16 by Bugl Khan
Bugl Khan Posted June 17 Posted June 17 Stigao i Vidović iz Bayerna za 1M. Trenutno se navodno čekaju Beljo (Augsburg) i Jedvaj (PAO)
Drug Crni Posted June 17 Posted June 17 Doveli ste Ljubičića iz Kelna (koliko sam shvatio,njegov brat je igrao kod vas pre par sezona), Španca iz Granade (!?), nekog igrača Osijeka..koga još?
Bugl Khan Posted June 17 Posted June 17 5 hours ago, Drug Crni said: Doveli ste Ljubičića iz Kelna (koliko sam shvatio,njegov brat je igrao kod vas pre par sezona), Španca iz Granade (!?), nekog igrača Osijeka..koga još? Doveli smo Vidovića, Ljubičića i Villara. Prodani su igrači za 38M, potrošena su 4M. Ne znam koga iz Osijeka. Vjerojatno misliš na Belju koji je igrao u Osijeku. Al dosta se igrača vraća s posudbi (Špikić, Bulat, Perković...). Riješili smo se ugovora h
Lineker Posted yesterday at 12:11 PM Posted yesterday at 12:11 PM Transfer bomba Totenhema, Kota Takai, 20 godina, pozicija CB, Kawasaki Frontale, cena 5 mgbp. 4 utakmice za reprezentaciju Japana. 2
Bugl Khan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 6/18/2025 at 11:02 AM, Drug Crni said: Pa, taj, Vidović..valjda je on bio u Osijeku? Ne. On je došao iz Bayerna, kao i Vinlof. 1
Recommended Posts