Maharaja Posted July 7 Share Posted July 7 Konačno!!! Kakva trka!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 7 Share Posted July 7 (edited) Cestitke Luisu, odvezao bez greske, iskoristio gresku Landa i zasluzeno dobio. Max nije imao nikakav tempo 2/3 trke, ni na mediumkama, ni na interkama, al dobrim odlukama za odlazak u box, odrzao kontakt sa vodecim i majstorskim poslednjim stintom dosao do P2. Lando opet tako blizu, a tako daleko. Opet neiznudjene greske, koje su ga kostale pobede. Prvo greska u boxu, pa odabir guma. Sve u svemu, sjajna trka! Edited July 7 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 7 Author Share Posted July 7 Ovo bi dobio Piastri da su makar gram mozga imali u McLarenu. Kakvi debili majko moja, 15 sekundi ga kostali. Bravo Luis, bravo Max. Lando sramotan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted July 7 Share Posted July 7 17 godina od prve pobede, nenormalan broj pobeda i titula, i opet suze kao da je tinejdžer. Nije mogla pobeda na boljem mestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
staneC Posted July 7 Share Posted July 7 Drago mi za Hamiltona. Imaju ovi mladi jarci vremena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 7 Author Share Posted July 7 Usrali su Piastria iz tima. Budale. Ne umeju taktiku pa to ti je. RB odrzao cas taktike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted July 7 Share Posted July 7 Meklarenovci ove sezone precesto donose odluke zbog kojih izgleda da bi im ferarijevi stratezi bili pojacanje. Predobra trka, bila bi vrv i bez promenljivog vremena, ali to ju je ucinilo izuzetnom. kad smo kod toga, ko ima vremena nek pusti reprizu jutrosnje f3 trke, 4x se menjalo vreme u 30ak krugova, a ljudi su isli 1-2x u box. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 8 Share Posted July 8 5 hours ago, nlavrnja said: Meklarenovci ove sezone precesto donose odluke zbog kojih izgleda da bi im ferarijevi stratezi bili pojacanje. Pa ono, trenutno nam tim vodi bivsi Ferarijevac... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkjdo Posted July 8 Share Posted July 8 (edited) Mala igra šbbkbb i u suštini nepotrebna informacija: Ako Lando pobedi svih preostalih 12 trka - imaće 471 bod. A Max sve preostale trke završi kao drugoplasirani - imaće takođe 471 bod. Edited July 8 by mkjdo Promena reci Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted July 8 Share Posted July 8 Odgledao sinoć, trka ludnica a Ferrari čabar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemiwilli Posted July 13 Share Posted July 13 I ja odgledah trku..., svega je ovde bilo za videti ali veoma mi je drago zbog Hamiltonove pobede. Neke ljude je steta gledati u losim bolidima. Prelazak u Ferari..., hm..., mozda on zna nešto sto mi ne znamo, a tako nas je sokirao i prelaskom iz Meklarena u Mercedes. Verstapen..., šampion do kraja, kad nije islo "čekao je" kad je video šansu iskoristio je maksimalno. Lando..., dobar je on momak ali definitivno će još učiti i kroz to učenje pokazati da li je kalibar tipa Hamiltona, Verstapena ili Alonsa npr. Moje mišljenje je da nije kao sto isto misljenje imam i o Lekleru. Svakako odlična i zanimljiva trka uz pomoć kiše i zasluzena pobeda Hamiltona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted July 13 Share Posted July 13 Pa ne znam sta da ti kazem za to “jos uciti” On je u F1 vec 5 godina, jeste vozio nekonkurentan bolid, ali je valjda do sada trebao nauciti to nesto sto ga izdvaja od vecine. Ni meni nije kalibar tipa Maxa i penzionera Hamiltona, nekad i sam donosi lose takticke odluke, nema tu neku sigurnost i drskost na stazi, isto kao i Lekler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted July 13 Share Posted July 13 (edited) Ne može "dobar momak" u F1 da osvoji nešto. Koji "dobar momak" je osvojio titulu? Možda nekoliko. Ostalo sve bad guys (uslovno rečeno, ne mislim da su goveda, prosto imaju notu ili dve bezobrazluka). Edited July 13 by shonke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted July 16 Share Posted July 16 Button mi pada na pamet, jedino tako, da se posloze kockice pa da osvojis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted July 16 Share Posted July 16 4 hours ago, Hertzog said: Button mi pada na pamet, jedino tako, da se posloze kockice pa da osvojis Prvi na koga sam pomislio kad je Shonke napisao. I još Mike Hawthorne, ali to je baš davno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 16 Share Posted July 16 5 hours ago, Hertzog said: Button mi pada na pamet, jedino tako, da se posloze kockice pa da osvojis A i te godine da je Fetel imao par godina više ili da je Hamilton vozio RB, Baton ne bi uzeo titulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 16 Share Posted July 16 Uh taj Bron je bio predobar bolid, mislim da je Barikelo jedini vozac na svetu koji u njemu ne bi uzeo titulu. Tesko bi i stariji Fetel i Hamilton u RB tu napravili stogod vise od drugog mesta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts