alcesta Posted July 8 Share Posted July 8 Ovoliko padanje mi se nimalo ne sviđa, samo da ne rastegne na više od tri seta i da ide na odmor što pre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 8 Share Posted July 8 E pa ovo je najbolji Novakov intervju na terenu ikad 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted July 8 Share Posted July 8 (edited) Kako radi dril sa lajf kouč Nikijem ❤️ Konačno je prihvatio da je bad boy. Edited July 8 by Molina23 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted July 8 Share Posted July 8 Са све power move говором тијела илити рукама на куковима док је причао. Скроз солидно, идемо даље 🍻 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8 Share Posted July 8 Ja nisam oduševljena kad ulazi u ove bitke s publikom, ali bar će imati s kim da se inati u idućem meču Meni je izgledalo da je to uuuu više upućeno Runeu, bukvalno se čulo kad god bi dobio poen ili gem. Znam da to kažu da je kao navijanje ali da za mene tako navijaju deprimirala bih se načisto. Sve u svemu stoka nevaspitana, srozao se i Vimbldon u današnje vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted July 8 Share Posted July 8 Nisam gledao intervju, ali taj debilni trend "uuuuuuu" koji zvuci kao buuuuuu, a ustvari je kao neko navijanje (poteklo od podrske Ronaldu kao "siuuuu") mora da prestane, pa ako je morao Djokovic da baci prvi kamen, ako je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 8 Share Posted July 8 14 minutes ago, Molina23 said: Kako radi dril sa lajf kouč Nikijem ❤️ Konačno je prihvatio da je bad boy. Svidja mi se ako je privatio ulogu anti-heroja. Ko je Niki? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted July 8 Share Posted July 8 3 minutes ago, Cavani said: Svidja mi se ako je privatio ulogu anti-heroja. Ko je Niki? Brat 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8 Share Posted July 8 A nemojte bre, taman sam ga pohvalila kako se uozbiljio i upristojio 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted July 8 Share Posted July 8 Meni je Mekinro super komentator, posebno na Novakovim mecevima, uvek doda razumno objasnjenje za svaki potez ili gest I lepo je da ga neko tako podrzava! A kontam (po govoru i naglasku) da je treci komentator bio upravo Kirgios. I bili su odusevljeni Novakovim govorom posle meca, cak su rekli i da su ocekivali takvo nesto. A Novakov govor? Gooooooood night, u can' touch me! 😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 8 Share Posted July 8 Apsolutno ništa nije pogrešio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 8 Share Posted July 8 Da dodam samo još nešto-ovo je ništa, naspram priče koja se razvila između Zvereva i Frica i Fricove djevojke koja je na IG okačila sliku sa natpisom nešto "kad moj čovek pobedi za sve žene". 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8 Share Posted July 8 (edited) Šta ti sve nađeš po Tviteru, pardon IG meni je na YT prošlih nedelja iskakalo non stop o devojci nekog tenisera koja je kao uzurpirala njegovu dodelu pehara kad je osvojio nešto na travi ali me mrzelo da otvaram klip a ne sećam se koji teniser je bio u pitanju Quote A kontam (po govoru i naglasku) da je treci komentator bio upravo Kirgios. Ja sam isto slušala tu trojicu ali nisam skontala ko je bio treći uz Mekinroa i Kirgiosa. Edited July 8 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 8 Share Posted July 8 Devojka Tomija Pola, baš je bilo blamaGe, pojavila se na ceremoniji, zgrabila ga za vrat i naterala da je poljubi Posle se slikala i u klubu sa dragim i onom peharčinom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8 Share Posted July 8 Eto, znala sam da ćeš znati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 8 Share Posted July 8 Pa ne možeš izbeći, pratim Morgada 20 minutes ago, alcesta said: Šta ti sve nađeš po Tviteru, pardon IG meni je na YT prošlih nedelja iskakalo non stop o devojci nekog tenisera koja je kao uzurpirala njegovu dodelu pehara kad je osvojio nešto na travi ali me mrzelo da otvaram klip a ne sećam se koji teniser je bio u pitanju Ja sam isto slušala tu trojicu ali nisam skontala ko je bio treći uz Mekinroa i Kirgiosa. Pa jel nije Kris Fauler, on komentariše još od 2008. za ESPN da ja znam, jer sam gledala na yt AO finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8 Share Posted July 8 (edited) Kuku... nije mi simpatično sve to oko Zvereva ali ovo je baš onako, joj. Sad je dovela i Frica u nezgodnu situaciju. Ali ko im je kriv kad ne paze kako biraju devojke. Šta bi radila da je izgubio? Zverev kaže da je koleno bilo problem. Quote Bilo je jasno da ne mogu da trčim 100%, nisam mogao da jurim dropšotove. U pitanje je edem suphondralne kosti kolena. To je od pada u meču sa Norijem. Srećom, ne moram na operaciju, ali veoma je bolno. Šteta, jer imao sam veliku priliku, nikada se bolje nisam osećao na Vimbldonu. Iako sam bio ograničen povredom, nisam hteo da odem bez borbe. Edited July 8 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 8 Share Posted July 8 Kaže i da ga je neko provocirao iz Fricovog boksa a nisu treneri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8 Share Posted July 8 U svakom slučaju posle ovoliko povreda i predaja samo se nadam da će preostali učesnici završiti turnir zdravi i čitavi. Moguće da je i klizavije od stalnog navlačenja krova, ko zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 9 Share Posted July 9 Trava je definitivno losija ove godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 9 Share Posted July 9 11 hours ago, Helena said: Budalastina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 9 Share Posted July 9 S obzirom na vreme, saopštenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9 Share Posted July 9 (edited) Zamislite na šta bi ceo turnir ličio u vreme kad nije bilo nijednog pokrivenog terena Medvedev je baš jeftino ispustio ovaj mini-brejk prednosti. Edit: ali je i Siner vratio poklon U svakom slučaju Danil izgleda mnogo bolje nego što sam očekivala, iako mu to zasad ništa ne znači. Edited July 9 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted July 9 Share Posted July 9 Ide Donna po titulu. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9 Share Posted July 9 (edited) Kakva prilika, u polufinalu igra s pobednicom meča Paolini-Navaro. Sad ili nikad Auuu šta je Medvedev ovde izvukao Uh, Siner baš ne izgleda dobro, valjda nećemo imati još jednu predaju... Edited July 9 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts