Jump to content

Roland Garros 2019. (26. maj - 9. jun)

Roland Garros 2019. - ko osvaja  

68 members have voted

1. 1. Ko osvaja turnir u muskoj konkurenciji?

• Novak Djokovic
    • Rafael Nadal
    • Rodzer Federer
    • Dominik Tim
    • Aleksandar Zverev
      0
    • Stefanos Cicipas
      0
    • Stanislas Vavrinka
    • Neki Tomas Johanson, od koga to niko ne ocekuje
  2. 2. Ko osvaja turnir u zenskoj konkurenciji?

• Naomi Osaka
    • Karolina Pliskova
    • Simona Halep
    • Kiki Bertens
    • Andzelik Kerber
    • Petra Kvitova
    • Neki zenski Tomas Johanson

Recommended Posts

Posted
Just now, Borko said:

Jedini ko ga moze spreciti je on sam

Pa nije kao da nismo i taj scenario viđali...

Valjda će doći jednom i on do brejk lopte, naspasavao se na svoj servis, mogao bi nas poštedeti do kraja seta barem.

Posted
Just now, alcesta said:

Pa nije kao da nismo i taj scenario viđali...

Valjda će doći jednom i on do brejk lopte, naspasavao se na svoj servis, mogao bi nas poštedeti do kraja seta barem.

Bice sve ok :classic_smile:

Posted
9 minutes ago, zoe Bg said:

Ne bih rekla da je nesto novo, zvuci kao on :lol_2:

Mozda je do Tv signala..ipak sam ja u Avganistanu. 😁

Bolji do sad Zverev...e sad ove propusteni bp znaju njega uzdrmati (iako danas ne izgleda tako). Novak solidno letargican do spasavanja bp.

Posted

Tim je odigrao kao masina. Mada pomaze i to sto mu Kacanov daje lopte koje omogucuju da igra forhend maltene iz svakog udarca Rafa style.

Posted
3 minutes ago, alcesta said:

Kasni li još nekome ton na 4K? Ili žuri, šta li već, razdvojen mi zvuk udaraca od slike skroz.

Meni je u jednom trenutku potpuno stao, bio zamrznut na jedno pola minuta

Posted

Novak trenutno gubi poziciju na terenu. Zverev je cele godine kampovao tri metra iza linije i sad se najzad setio da mora da uđe u teren, a Novak ne uspeva da mu šalje dovoljno duge lopte pa su zamenili uloge. Valjda će se to promeniti uskoro. A i broj neiznuđenih mora da smanji što pre.

Posted

Prvi protivnik koji moze da drzi lopticu u igri duze od cetiri udarca i odmah se "najbolja igra" raspada.

Morao bi da se angazuje u sledecem gemu, inace je zavrsio pricu, ako ne danas, sutra ce sve zavisiti od prekidaca u Timovom mozgu.

Posted (edited)
27 minutes ago, alcesta said:

Novak trenutno gubi poziciju na terenu. Zverev je cele godine kampovao tri metra iza linije i sad se najzad setio da mora da uđe u teren, a Novak ne uspeva da mu šalje dovoljno duge lopte pa su zamenili uloge. Valjda će se to promeniti uskoro. A i broj neiznuđenih mora da smanji što pre.

Kad mu Novak salje plitke lopte..normalno da ce uci blize. No evo i brejka za Novaka!

Edited by wrecktangle
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...