Helena Posted June 29 Share Posted June 29 Najlepši gol prvenstva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 29 Share Posted June 29 Ne znam cega me je vise sramota, sto smo mi bolje igrali od Italijana ovde ili sto Nemanja Matic cetvrtu utakmicu ne moze da ukapira da Svajcarsku vodi Murat, a ne Hakan Jakin. 1 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 29 Share Posted June 29 Spaleti izveo tim kao da je na heroin. Darmian mu igra lijevog beka, Fađoli i Kristante odjednom upadaju u prvi tim. I EL Šaravi kao šlag na tortu. Baš je teško naći objašnjenje za ovaj tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 29 Share Posted June 29 (edited) Pa kad Di Marko koji je morao da overi svaku loptu ne igra odmah prilagodjavanje. Bukvalno ako ima neka ekipa koja slicno igra kao mi i ima slicnu idiotsku postavku i probleme kao posledicu iste to je ova Italija. Slabi su i to je tacno ali ovakav sistem ih cini duplo gorim. Edited June 29 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 29 Share Posted June 29 Spaleti je imao godinu dana Skamake u WHU da shvati da je u pitanju igrač manje na terenu ako igraš ovako kako su Žabari igrali prvo poluvreme. U ovoj postavci bukvalno je bolje da su izveli još jednog beka ili zadnjeg veznog 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 29 Share Posted June 29 (edited) Bukvalno Italijani odigrali gore nego sve što smo mi pokušavali da igramo. Bez energije, ideje... Da sam Donaruma išamarao bih svu desetoricu na poluvremenu, a da sam Spaleti zamenio bih petoricu odmah na početku drugog... Edited June 29 by Issey 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted June 29 Share Posted June 29 Kako su tužni Azuri jbt, jeste Spaleti se nije snašao baš kao selektor, ali sem Kijeze, Barele i Dimarka realno nema tu nekog ekstra kvaliteta. Čak i taj Kijeza nije više isti kao pre povrede. Ja sam jedva čekao da vidim Manciniju grb, a čovek svo vreme izgleda pravio pitu od govana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 29 Share Posted June 29 Di Marko je uzasan igrac bukvalno poor man's Kolarov samo jos toksicniji. Skamaka je imao odlicnu sezonu lik ne zna da ga koristi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 29 Share Posted June 29 Švajcarska ima otvoren put do finala. Brutalna ekipa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 29 Share Posted June 29 Kakva golcina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 29 Share Posted June 29 Vargaaaaas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 29 Share Posted June 29 Ubiše ih. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 29 Share Posted June 29 (edited) Švajcarci su mi odvratna ekipa, ali znaju da igraju. Ovi Italijani bi i od nas ispali koliko su loši... Edited June 29 by Issey Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 29 Share Posted June 29 Radnicki Kragujevac bi dobio ovakvu Italiju. Ovakav gol je u rangu nasih najslavnijih performansa protiv Argentine i Holandije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 29 Share Posted June 29 Ali kakvo otvaranje poluvremena za Italiju. Lik sa centra šalje neku dugu loptu, ni blizu bilo kojem saigraču, i pada gol iz te akcije. Kao amateri bukvalno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 29 Share Posted June 29 Stvarno strašno. Nacija sa toliko uspeha i nekad odličnih igrača da doživi da ovo gleda... Nit znaju nešto nit trče... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 29 Share Posted June 29 Juju koja sreca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 29 Share Posted June 29 Zamalo user gol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 29 Share Posted June 29 Hahahahaha jebote ovo bi bio najitalijanskiji povratak u mec ikad 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 29 Share Posted June 29 Čemu služi ovaj Fagioli, zna li se? A čovek izvodi Barellu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 29 Share Posted June 29 Matic: "Ulazi decko od koga se ocekuje da bude novo italijansko cudo". Ulazi Retegi koji ima 25 godina i igra u Djenovi. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 29 Share Posted June 29 1 minute ago, L' Imperatore said: Čemu služi ovaj Fagioli, zna li se? A čovek izvodi Barellu... Baš htedoh da napišem. Alibi igrač, beži od lopte bukvalno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 29 Share Posted June 29 (edited) Darmian, Fagioli i Scamacca. 3 igraca manje🤦♂️ Scamacca🤣🤣🤣 Edited June 29 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 29 Share Posted June 29 Odakle li je samo iskopao El Sharawya, da mi je znati. Zaccagni ih zadnji put spasao onim golom, a i sad najaktivniji otkako je ušao u igru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 29 Share Posted June 29 Svajcarska je najimpresivnija od ovih 2nd tier reprezentacija. Bas deluju kao fudbalski klub, uigrani, borbeni, igra im ima smisla. Italija soldino razocarenje, bas lose igraju ceo turnir. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts