Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Don Juan said:

Uzaš od utakmice.

U sto evra da šutira Ronalsdo 🤣

Jesi siguran? Evo ga taj izvodjac iz Utd. Decko dao 1 gol za 4 godine u Utd

Oce Bernardo sledeci? Lik koji nije izveo nijedam za City

Posted

Da ako ovaj Portugal bez Bruna i Ronalda ne bi dobio sve sa 2+ razlike ovde. Ja razumem da si Srbija ili Turska i da jbg nemas kalibar igraca Bruna i mora da ti igra, ali za ovaj Portugal je kancercina.

• Like 1
Posted
Just now, McLeod said:

Da ako ovaj Portugal bez Bruna i Ronalda ne bi dobio sve sa 2+ razlike ovde. Ja razumem da si Srbija ili Turska i da jbg nemas kalibar igraca Bruna i mora da ti igra, ali za ovaj Portugal je kancercina.

A ko umesto Bruna? Ja ga prvi ne mirisem ali on je paker Portugala ali jednostavno bira konstantno da taj njegov pas bude odlucujuci iako nema logike za to

Posted
1 minute ago, Mile1 said:

Ne pamtim neko prvenstvo gde su se ovako lose izvodili slobodni udarci

Ranije je bilo dosta golova iz slobodnjaka, sad skoro sve ide nebu pod oblake ili u zid... Da li je do lopte ili više nema takvih šutera, bem li ga... 

Posted
17 minutes ago, McLeod said:

Izgubicu minut zivota pa cu ti reci da postoje fakti i misljenja, fakti su empirijski dokazani, kao na primer iz napisanog je fakticki dokazano da nisi ni procitao sta sam pisao jer je svaka promena Nagelsmana bila sugerisana i donela benefit, a Jamal je misljenje koje ce postati empijski proverljivo posle desetak godina. A to sto mi ti kazes da nisam strucnjak moze samo da mi imponuje jer je takodje empirijski dokazano posle svih godina na forumu da nemamo istu dimenziju poimanja stvari u sportu ali i sire.

Dobro, vidis da je nekolicini ovde cilj da pokazu da ti nisi u pravu a ne da iznosu neko korisno zapazenja o fudbalskoj strategiji i taktici. Izgubi tim za koji neko navija i sad kao teorijsko znanje doticnog ne vredi nista. LOL 

• Thanks 1
  • Tuzno 1
Posted

Spanci ce dobiti jednu od ove dve reprezentacije. Ruiz i Rodri su cheatcode na to jos dodaj olma, nika i jamala bas ce tesko biti zaustaviti to

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Mile1 said:

Ne pamtim neko prvenstvo gde su se ovako lose izvodili slobodni udarci

Lepo zapazanje, mada i generalno danas u fudbalu iz nekog razloga ni blizu kao nekada.
Ranije je bilo igraca kod kojih je kada izvode slobodnjak vec 50% to bio gol.
Ja bas volim te golove iz slobodnjaka!

• Like 3
Posted
5 minutes ago, boxcube said:

Dobro, vidis da je nekolicini ovde cilj da pokazu da ti nisi u pravu a ne da iznosu neko korisno zapazenja o fudbalskoj strategiji i taktici. Izgubi tim za koji neko navija i sad kao teorijsko znanje doticnog ne vredi nista. LOL 

Ne nego bi Mek trebao nekada da prihvati da se zeznuo a ne da izbaci epski hot take pa da se za to drzi po svaku cenu.

6 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Mbappe u 25 godini ovako izgleda. Katastrofa.

Messi i Ronaldo u 25 godina su jeli protivnike. Neymar, Hazard, Kaka itd itd. 

Najgore od svega sto je MBappe next big thing a on izgradio karijeru na neverovatnoj brzini i fizici.

Kontam da je njega i najlakse od svih tih superstarova zaustaviti/ugasiti.

Nije ni cudo sto PSG nije imao nekih zapazenih rezlutata van Francuske. Jbg.

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Don Dusko said:

Ne nego bi Mek trebao nekada da prihvati da se zeznuo a ne da izbaci epski hot take pa da se za to drzi po svaku cenu.

Kad bi to tako islo diskusije ne bi postojale. Da bi se prihvatilo da neko nije u pravu moraju se dati dobra obrazlozenja a i sta su dobra obrazlozenja je nije ocito kao 2+2. Zato ovaj forum i mnogo drugi zive jer se vode polemike ne mnoge teme.