Jump to content

Masters turniri 2024 AD

alcesta

Recommended Posts

Ne znam koliko je kod Feliksa problem u glavi i koliko novi trener može to da reši. On je sad potpuno izgubio samopouzdanje a ono se stiče pobedama, a opet i kad je imao serije pobeda to nije dugo trajalo i onda mu se samopouzdanje ekspresno gubilo. Tu nešto nije u redu, pa sve da trenira po ceo dan.

Taj deo mnogi treneri nemaju, ali što da se ne uzme i psiholog ako može da se priušti. Tonija sigurno ne bih zvala da mi treba psihološka podrška, s obzirom kako je vaspitavao Rafu, ispirao mu mozak tačnije  :default_sofa:

Osaka ispala, zaboravih od koga.

Prilično mi je dosadan turnir, što zbog drugih razloga, a što zbog Novaka :classic_sleep:

Jedan zanimljiv momenat gde se vidi wow Dimitrijeva majica,(e tu je Novak trebao da nosi u IW, ova njegova oprema mi je dosadna).

I sad taj pozdrav na mreži "baš se loše osećam zbog tebe" je baš njah.

20. Sinerova pobeda u sezoni na četvrtom turniru. Kako će da izdominira ovu sezonu što se tiče bodova.

Alkaras i da kojim slučajem pokupi sav kajmak sa šljake, opet kasnije u drugom delu sezone na bržim terenima je Siner ogroman favorit.

22 hours ago, Helena said:

Poješće ga Alkaraz, na bilo kojoj podlozi, IW je mnogo značio i mnogo je pokazao.

I što se tiče RG, ja ne znam kakav će se Rafa vratiti, ali Alkaraz deluje nepobedivo.

IW je ubedljivo najsporija podloga na hardu, sporiji i od nekih šljakastih turnira, ne bih ja baš taj turnir uzimao mnogo u obzir.

Prošle godine kada je Alkaras bio u nekom naletu, skinuo ga je Siner u Majamiju najlaganije.

Edited by Dracarys

Pogledao sam sinoć meč, jer sam zapamtio njihov poslednji meč u Šangaju i mislio sam da bi možda Grigor opet mogao da odigra izvrstan meč i odigrao je zaista neverovatno. Imao je Alkaras onaj nalet kada je vratio brejk za poravnanje od 4:4, a publika je bila oduševljena, Džimi Batler daje aplauz, ali uvrlo brzo, Dimitrov pravi još jedan brejk i rešava meč.

Zasto su ga zvali baby Fed. Jedna od boljih emulacija Federera, steta sto je nesposoban i mentalno nedovoljno cvrst da igra na vrhunskom nivou konstantno. Voleo bih da je on osvojio neki fluke slem umesto Cilica al jbg. Ajde ima fluke ATP finale

• Like 1

Grigor prelep tenis igra, meni je lepsi i od Federerovog za gledanje - zahvaljujuci mom gradu nagledah se uzivo tenisa i na RG i u Bercy -u i to gledanje uzivo je nekako drugacije sto se tice dojma, kao da zrace teniseri - e taj umetnicki dojam ostavlja Grigor kao niko drugi na terenu. Bas mi je drago sto je pobedio Karlosa i navijam da osvoji turnir i postane broj 2 :smiley2: kroz cetiri godine moze i broj  1 :57:

Pa ima samo jedan masters u karijeri, baš tužno za njega s obzirom na to kakvim sve udarcima raspolaže.

Pobedio je Alkarasa, ali opet ima težak put da dođe do titule, jer mora igrati protiv Zvereva i onda u finalu protiv nekoga od Siner/Medvedev.