Besni lala Posted yesterday at 03:01 AM Posted yesterday at 03:01 AM Ehhh Bezveze ... bolje što sam se uspavao. Nije važno. Svakako treba malo više vremena nego ranije da se uigra. Čeka ga šljaka ... u svakom smislu. Ja bi se rešio i onog škotskog gunđala ... smara. ... Matori
jevrem69 Posted yesterday at 08:37 AM Posted yesterday at 08:37 AM (edited) Od cetiri finala koje je Novak odigrao u nesto manje od godinu i po dana, dobio je samo jedno, ali najvaznije za njega. Uz to, tu su i dva polufinala na AO, i jedno u MC. Verujem da niko od nas nije pre pocetka turnira u Majamiju ocekivao titulu, cak verovatno ni finale, pa je ispalo i bolje od ocekivanog. Ipak, kada je stigao do finalaocekivai smo pobedu, mada sam ja prognozirao da ce mu biti teze protiv bombsrdera Mensika, ciju igru uprokos tome sto cesto treniraju ipak ne poznaje kao Fricovu, koji pri tome ima i taj psiholoski balast posle toliko poraza od Novaka. Vidim da je na sljaci prijavio sve turnire, cuh i za Zenevu, pa da vidimo, kako ce to sve da izgled na kraju. Ocekujem da ce sve karte da baci na RG i Vimbldon, ostatak godine ce biti verovatno rezervisan samo za US Open i Sangaj ............................ ne verujem da ce bilo sta drugo da igra. Edited yesterday at 08:57 AM by jevrem69
Helena Posted yesterday at 08:55 AM Posted yesterday at 08:55 AM Ajoj, čitam sad da je Mensik hteo da odustane sat pre meča, kaže da je potpisao papir, ali je (valjda) sudija bio na ručku 1
Dracarys Posted yesterday at 09:52 AM Posted yesterday at 09:52 AM Da ga Jelena nije udarila pod oko, možda bi i dobio 4
Helena Posted yesterday at 11:19 AM Posted yesterday at 11:19 AM Korektor radi, nisam smela da izađem na tviter Sat vremena pre PRVOG meča na turniru. Izvinjavamo se dragim gledaocima
ciao Posted yesterday at 12:10 PM Posted yesterday at 12:10 PM Osvojice Novak ove godine RG i W za ostalo nas bas briga 2 3 1
jevrem69 Posted yesterday at 03:15 PM Posted yesterday at 03:15 PM (edited) 3 hours ago, ciao said: Osvojice Novak ove godine RG i W za ostalo nas bas briga dobro moze jos jednom i Rim ................. stotka u vecnom gradu 😎 😍 Edited yesterday at 03:16 PM by jevrem69 1
jevrem69 Posted yesterday at 03:34 PM Posted yesterday at 03:34 PM (edited) gledam malo pocetak turnira u Bukurestu, Riri i forhend su celu karijeru u zavadi .............. on je bio jedan igrac do kokainskog poljupca, a nakon toga samo bleda senka koji je umeo tu i tamo da odigra lep mec .................. Francuzi trenutno nemaju nekog vrhunskog igraca na vidiku ................. ali ume bas lepo da odigra dropsot ......................... Edited yesterday at 03:35 PM by jevrem69 1
Drug Crni Posted yesterday at 04:07 PM Posted yesterday at 04:07 PM Podrazumeva se da nisam gledao Nisam mislio da Menšik nema kapacitet da osvoji dva tesna seta, kad ono...očito da ima
delgado Posted yesterday at 04:15 PM Posted yesterday at 04:15 PM Mensik je i protiv Frica dobio 2 TB-a i izgubio drugi set 4-6. I ono sto je neverovatno, sve 4 tb-a, 2 protiv Fricka i 2 protiv Noloa dobio je sa tacno 7:4. 1
diego Posted yesterday at 04:25 PM Posted yesterday at 04:25 PM (edited) Dobitna taktika protiv Novaka je da napises da ti je idol, i onda Novak gubi ostricu i ne ukljucuje onaj njegov "osvetnicki", "inadzija" mod. 😄 Gledao sam mec, sve vreme je hteo lagano da ga dobije, u trecoj brzini, smatrajuci da ce tehnika da odradi svoje. I to bi i bilo tako, da nisu bili vanredni uslovi, ogromna vlaznost i 5 sati kasnjenja i jebavanja (sramota da nemaju krov) pa jos i cekanje da zene zavrse dubl, bas amaterska organizacija. I onda im prvih pola sata ne rade ni satovi na terenu, a voda izvire od vlaznosti na povrsinu betona (jer je ispod trava), bruka totalna. Tu se Novak okliznuo iza osnovne linije. Kao sto rekoh, cekao ga je da ga zadavi mirnom glavom i stalozenom igrom, i to je bilo dovoljno za dva taj-brejka, ali ne i da ga prelomi, jer je u ovim uslovima bilo potrebno jos malo fizicke spreme. Mensik je dosta vrljav i prosecan teniser (van servisa), na servis ce da uradi nesto u karijeri, u to nema sumnje, ali sto se mene tice Gulbis 2.0. Edited yesterday at 04:30 PM by diego
Helena Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ali, sad sam pročitala-Novak je osvojio svoj prvi masters pre Mensikovog rođenja
Marko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago To je neko lupio pa ostao ziv. Novak bese osvojio prvi masters 2007, a prvi ATP turnir, onaj Amersfort u Holandiji na sljaci, 2006. (Mensik je 2005 godiste)
Drug Crni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 20 hours ago, diego said: Mensik je dosta vrljav i prosecan teniser (van servisa), na servis ce da uradi nesto u karijeri, u to nema sumnje, ali sto se mene tice Gulbis 2.0. Kako bre ovo? Dečko ima top servis i masu lakih poena nakupi na konto početnog udarca. Češka škola tenisa = odličan bekhend. I forhend je popravio..ili popravlja. Visok, jak, a vrlo pokretan za svoju konstituciju. Pokazuje da ume i da kliza na betonu. Poređenje sa Ernestom tek ne mogu da prihvatim..ono je luda glava,a Menšik deluje kao veliki radnik i igrač posvećen tenisu.
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Nidje veze nikakve slicnosti nemaju cak i pre "helikopter" tehnike kod Letonca. Gulbis je imao power spin forhend i prilicno je jedinstven u tome. Mensik ima mnogo bolji servis i snaznije je gradjen. Gulbisov servis je bio na momente razoran, ali tu pre mozes sa Medvedevim da ga poredis jer je pravio i gomilu duplih. Mensik je ako bas mora da se poredi s nekim, neka 2.0 verzija Conge, slabija tehnika, bolji bekhend. Edited 5 hours ago by McLeod
Helena Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 10 hours ago, Marko said: To je neko lupio pa ostao ziv. Novak bese osvojio prvi masters 2007, a prvi ATP turnir, onaj Amersfort u Holandiji na sljaci, 2006. (Mensik je 2005 godiste) Pominjano je da je osvojio 19 dana pre Mensikovog rođenja, eto. Ne znam gde sam pročitala, da li na nekom od portala ili na Tviteru.
Recommended Posts