jevrem69 Posted August 17 Posted August 17 nastupio je potpuni teniski mrak, da nam nije ES kojeg smo vise puta kritikovali, videli bi tenis ovog leta i jeseni, ali nikada .......................... 1
Drug Crni Posted August 18 Posted August 18 Dupli brejk prednosti Alkaraza na startu finala. Siner u tri gema devet neiznuđenih grešaka. Kao da ima neki problem
nlavrnja Posted August 18 Posted August 18 https://freestreams-live.su/tennis-channel/ Link #2 Stream #2 Ako mi crkne vi ste krivi 😄
Drug Crni Posted August 18 Posted August 18 Predao Janik nakon 19 minuta igre na rezultatu 5:0 za Alkaraza
alcesta Posted August 18 Author Posted August 18 Sad stigoh kući i vidim rezultat, zna li se šta se desilo Sineru?
JPM Posted August 18 Posted August 18 4 minutes ago, alcesta said: Sad stigoh kući i vidim rezultat, zna li se šta se desilo Sineru? "Obično počem sa protivnikom, ali danas moram od vas. Veoma mi je žao što sam vas razočarao. Juče sam se osećao loše, mislio sam da će danas biti bolje, ali je bilo još gore. Želeo sam barem nešto da odigram. Žao mi je zbog vas, veoma", rekao je Siner.
alcesta Posted Tuesday at 02:03 PM Author Posted Tuesday at 02:03 PM Možda bi mu bolje bilo da je odustao od Tokija na početku da se sačuva za Šangaj, ali opet ko zna kakva je priroda povrede.
Boxy Posted Tuesday at 03:23 PM Posted Tuesday at 03:23 PM Povredio se na samom pocetku Tokija, mozda su procenili da moze da izgura turnir do kraja ali onda da napravi pauzu i sigurno je ova pauza duza nego samo od Tokija do Sangaja
alcesta Posted Wednesday at 10:17 AM Author Posted Wednesday at 10:17 AM (edited) Crni Laslo, islade odmah od 200 i nekog... I Beretini ispao od Manarina. Ne znam kako je ovako visoko plasiran, ne pamtim kad je nešto konkretno napravio. Novak protiv Čilića u drugom kolu. Edited Wednesday at 10:42 AM by alcesta 1
alcesta Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Sve hoću da napišem nešto na temi, ali kad god vidim da je moj post poslednji, odložim dok se ne javi neko drugi. Izgleda da nema leba od toga VIdim da je Međedović dobio prvi set a onda predao, i to nije prvi put da mu se dešava Šelton izgubio od Gofena
jevrem69 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I evo sad je i Kecmanovic izgubio mec protiv Tijena nakon dobijenog prvog seta. Kao sto i rekoh nekom prilikom, mi trenutno sem Novaka nemamo igraca koji moze da prodje prvo kolo na nekom mastersu, bojim se da ce tako biti i na Slemovima ...................... Dobra vest je da koliko sam cuo njihov mec bio prenosen na jednoj od arena kanala iz osnovne ponude i da su najavili da ce prenositi i Novakov mec 😎
Mina D. Harker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Novak sa Čilićem, ako se Čile raspuca kako zna, namučiće drugog čiču propČisno.
jevrem69 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I da ne zaboravimo da Olga i dalje nastavlja po starom, uredno preskace turnire na azijskoj turneji, njoj se izgleda ne razdvaja od njenog slovenackog dragana, tenis jos je sporedna delatnost 🤣 ................. da se ne zanosimo previse oko njenih maksimalnih mogucnosti ............................
alcesta Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Mislim da si se samo ti na forumu zanosio njenim mogućnostima, ne sećam se nikog drugog :P Novak na Areni Tenis, Pegula i Navaro na AP5.
jevrem69 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, alcesta said: Mislim da si se samo ti na forumu zanosio njenim mogućnostima, ne sećam se nikog drugog 😛 Novak na Areni Tenis, Pegula i Navaro na AP5. znaci ipak rotkve strugane za prenos ...................... 3 minutes ago, alcesta said: Mislim da si se samo ti na forumu zanosio njenim mogućnostima, ne sećam se nikog drugog 😛 Novak na Areni Tenis, Pegula i Navaro na AP5. neki jesu, a van foruma ju je Visko na osnovu misljenja nekih teniskih strucnjaka video maltene kao GS sampionku ..................
alcesta Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Tja, ne znam to oko proricanja slemova, izgleda mi kao lutrija i za talentovanije od Olge. Evo Sofija Kenin je GS šampionka, gledam neki dan kako je Paolini obrisala patos njom u Pekingu i razmišljam koja ima bolju karijeru, Kenin koja je ugrabila taj jedan i posle ništa, ili Paolini koja je igrala par finala i zasad je prilično konstantna u vrhu. Ne bi me čudilo kad obe završe karijeru, ako Paolini ostane bez slema, da se njena karijera lošije kotira posle svega. A trenutno kad pogledaš Kenin i nije loše plasirana, ali apsolutno niko je ne shvata kao ozbiljnu konkurenciju za velike titule iako jeste GS šampionka. 1
jevrem69 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 10 minutes ago, Boxy said: Zar nisu pustili sve Arene kao neki promo period? nisu, ja sam imao otkljucane ave arene kada sam produzio ugovor u aprilu, a oni su naknadno dodali par kanal poput AS preemium 4 & 5 i AS tenis koji su zakljucani ..................... neverovatno je da su prenosili Kecmanovicev mec, da sada prenose i mec izmedju Pegule i Navaro, a da Novaka prenose samo na tim ekskluzivinim kanalima, to definitivno rade namerno ................... bio sam juce u SBB-u i rekli su mi da je jedini nacin da mi otkljucaju sve te kanale, da se predje na skuplji paket od 4800 din (prvih sest meseci bi imao po sadasnjoj ceni, a onda drugu godinu ugovora po toj) i da su im ruke vezane zbog ljudi iz Telekoma i Yetela .................. pitao sam cak da li postoji mogucnost da mi otkljucaju samo na mesec dana, kao sto je nekada moglo za recimo kanale poput HBO, cinemaxa itd., kaze da ni to vise nije moguce ....................... Edited 1 hour ago by jevrem69
alcesta Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Novak diše na škrge, ako ne dobije prvi set biće ovo baš mučenje. Svima ova vlaga smeta, katastrofa.
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne razumijem u kakvoj su to (ne)kondiciji ovi teniseri u 20-tim, kad ne mogu da odigraju 2 seta po vlažnom vremenu. Evo ova dvojica predpenzionera se bore kao lavovi.
Dracarys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma Marinu se igra danas tenis. Pre ovog turnira je vezao 6 poraza.
Recommended Posts