jevrem69 Posted yesterday at 02:17 PM Posted yesterday at 02:17 PM nastupio je potpuni teniski mrak, da nam nije ES kojeg smo vise puta kritikovali, videli bi tenis ovog leta i jeseni, ali nikada .......................... 1
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dupli brejk prednosti Alkaraza na startu finala. Siner u tri gema devet neiznuđenih grešaka. Kao da ima neki problem
nlavrnja Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://freestreams-live.su/tennis-channel/ Link #2 Stream #2 Ako mi crkne vi ste krivi 😄
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Predao Janik nakon 19 minuta igre na rezultatu 5:0 za Alkaraza
alcesta Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Sad stigoh kući i vidim rezultat, zna li se šta se desilo Sineru?
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, alcesta said: Sad stigoh kući i vidim rezultat, zna li se šta se desilo Sineru? "Obično počem sa protivnikom, ali danas moram od vas. Veoma mi je žao što sam vas razočarao. Juče sam se osećao loše, mislio sam da će danas biti bolje, ali je bilo još gore. Želeo sam barem nešto da odigram. Žao mi je zbog vas, veoma", rekao je Siner.
Recommended Posts