jevrem69 Posted March 30 Posted March 30 On 3/30/2025 at 7:52 PM, Урош19 said: Dobijamo i mi SBBovci arene u utorak Expand da, ali niko nece imati na raspolaganju vise od 1-2 kanala za pracenje tenisa (to tek treba da zazivi), plus ce Novakove meceve prenositi samo na premijum kanalima ................. u prevodu, da bi gledao Novaka na Vimbldonu i na mastersima, moraces da dodatno placas uslugu ................. a posto ce postati jedini operater, bez ikakve ozbiljnije konkurencije, nasisace cene paketa samo tako .................
Урош19 Posted March 30 Posted March 30 Poslednji Viškov prenos, Nole napada 100. titulu, prvu sa Marejem, stvoreni svi uslovi za: I onda padne kiša i usere sve. 1
Урош19 Posted March 30 Posted March 30 Upravo sam video da se igra ženski dubl pre Novaka i na granici sam šloga
jevrem69 Posted March 30 Posted March 30 (edited) toliko para se obrce na mastersima, a na ovim americkim nigde nema krova ............... Madrid je tu izuzetak, naravno i Pariz ................... sramota je da neke 500-ice poput Halea imaju krov, a da to nije obavezno za sve vece i znacajnije turnire ................. a idiotizam organizatora je da sve meceve danas naguraju na jedan teren, valjda se zna sta je prioritet .................... Edited March 30 by jevrem69 1
Besni lala Posted March 30 Posted March 30 On 3/30/2025 at 9:46 PM, Урош19 said: Upravo sam video da se igra ženski dubl pre Novaka i na granici sam šloga Expand Hvala Uroše, baš htedoh da pitam kad igra.
Besni lala Posted March 30 Posted March 30 Oj joj ... Jel to Jeca ima jeben kroše ili je komarac? ... Svakako nije moralo sad.
Milutinov Tata Posted March 30 Posted March 30 Za desetak minuta bi trebao biti nastavak zenskog dubla, Ruskinje vode 3-0 u prvom setu.
jevrem69 Posted March 30 Posted March 30 (edited) On 3/30/2025 at 10:33 PM, Milutinov Tata said: Za desetak minuta bi trebao biti nastavak zenskog dubla, Ruskinje vode 3-0 u prvom setu. Expand za nas ovde u Srbiji to je nemoguca misija, pa taj mec nece poceti pre pola dva-dva po nasem ................. da je u pitanju vikend, pa hajde, ali ovako .................. Edited March 30 by jevrem69
Урош19 Posted March 30 Posted March 30 Dobro je da sam student u blokadi (neradnik) pa sad mogu da čekam 1 1
Helena Posted March 30 Posted March 30 Srpski i češki teniser trebalo je da počnu meč u 21.00 po srpskom vremenu, ali je kiša poremetila planove. Počinjala je i prestajala u par navrata, ali prognoza govori da neće stati do 03.00 po srpskom vremenu. Sportklub Ali to oko, e pa lepo
Milutinov Tata Posted March 30 Posted March 30 Igraju zene dubl, poceo je drugi set. Musko finale po mojoj proceni u najboljem slucaju malo posle 2, ako Ruskinje dobiju drugi set slicno kao prvi.
Milutinov Tata Posted March 31 Posted March 31 Mec u kome se servis mora cuvati je zapoceo odmah laganim gubitkom servisa. Bice tesko sada vratiti se u set.
zoran59 Posted March 31 Posted March 31 Back on serve... Dobro je da se ne vide posledice onog ruznog pada. 1
Besni lala Posted March 31 Posted March 31 (edited) Eee ... počelo znači - dobro sam se probudio On 3/31/2025 at 1:18 AM, zoran59 said: Back on serve... Dobro je da se ne vide posledice onog ruznog pada. Expand Pao ... ufff Nije jako valjda? ... Bem mu mater - opet pade. Jel mu dobro? ... ... Bar oko izgleda bolje. ... Nije loš ovaj mali - posebno u TB-u ... za sad. Edited March 31 by Besni lala
Milutinov Tata Posted March 31 Posted March 31 NIje imao srece na svoj prvi poen, posle nepotrebna greska iz forheda i vec je tu bilo prakticki gotovo. Olako je izgubio TB.
Besni lala Posted March 31 Posted March 31 ... Ovo ne ide tako lako. On 3/31/2025 at 1:44 AM, Milutinov Tata said: NIje imao srece na svoj prvi poen, posle nepotrebna greska iz forheda i vec je tu bilo prakticki gotovo. Olako je izgubio TB. Expand ... Mali je drvoseča. Đoković takve obožava tokom cele karijere. Uvek se mučio sa dobrim serverima - dobijao ih uglavnom ali se jako i mučio. ... Izner. Trebalo mi vremena da se setim. Njega je obožavao. ... Je-bo-te on je već dve godine u penziji.
Carl Johnson Posted March 31 Posted March 31 Odlucila je ona mreza u drugom poenu prvog TB-a, serem joj se u usta. Bice stotka sledeci put. 2
Recommended Posts