jevrem69 Posted Sunday at 07:57 PM Posted Sunday at 07:57 PM 2 minutes ago, Урош19 said: Dobijamo i mi SBBovci arene u utorak da, ali niko nece imati na raspolaganju vise od 1-2 kanala za pracenje tenisa (to tek treba da zazivi), plus ce Novakove meceve prenositi samo na premijum kanalima ................. u prevodu, da bi gledao Novaka na Vimbldonu i na mastersima, moraces da dodatno placas uslugu ................. a posto ce postati jedini operater, bez ikakve ozbiljnije konkurencije, nasisace cene paketa samo tako .................
Урош19 Posted Sunday at 09:00 PM Posted Sunday at 09:00 PM Poslednji Viškov prenos, Nole napada 100. titulu, prvu sa Marejem, stvoreni svi uslovi za: I onda padne kiša i usere sve. 1
Урош19 Posted Sunday at 09:46 PM Posted Sunday at 09:46 PM Upravo sam video da se igra ženski dubl pre Novaka i na granici sam šloga
jevrem69 Posted Sunday at 09:47 PM Posted Sunday at 09:47 PM (edited) toliko para se obrce na mastersima, a na ovim americkim nigde nema krova ............... Madrid je tu izuzetak, naravno i Pariz ................... sramota je da neke 500-ice poput Halea imaju krov, a da to nije obavezno za sve vece i znacajnije turnire ................. a idiotizam organizatora je da sve meceve danas naguraju na jedan teren, valjda se zna sta je prioritet .................... Edited Sunday at 09:51 PM by jevrem69 1
Besni lala Posted Sunday at 09:57 PM Posted Sunday at 09:57 PM 9 minutes ago, Урош19 said: Upravo sam video da se igra ženski dubl pre Novaka i na granici sam šloga Hvala Uroše, baš htedoh da pitam kad igra.
Besni lala Posted Sunday at 10:04 PM Posted Sunday at 10:04 PM Oj joj ... Jel to Jeca ima jeben kroše ili je komarac? ... Svakako nije moralo sad.
Milutinov Tata Posted Sunday at 10:33 PM Posted Sunday at 10:33 PM Za desetak minuta bi trebao biti nastavak zenskog dubla, Ruskinje vode 3-0 u prvom setu.
jevrem69 Posted Sunday at 10:40 PM Posted Sunday at 10:40 PM (edited) 7 minutes ago, Milutinov Tata said: Za desetak minuta bi trebao biti nastavak zenskog dubla, Ruskinje vode 3-0 u prvom setu. za nas ovde u Srbiji to je nemoguca misija, pa taj mec nece poceti pre pola dva-dva po nasem ................. da je u pitanju vikend, pa hajde, ali ovako .................. Edited Sunday at 10:41 PM by jevrem69
Урош19 Posted Sunday at 11:07 PM Posted Sunday at 11:07 PM Dobro je da sam student u blokadi (neradnik) pa sad mogu da čekam 1 1
Helena Posted Sunday at 11:17 PM Posted Sunday at 11:17 PM Srpski i češki teniser trebalo je da počnu meč u 21.00 po srpskom vremenu, ali je kiša poremetila planove. Počinjala je i prestajala u par navrata, ali prognoza govori da neće stati do 03.00 po srpskom vremenu. Sportklub Ali to oko, e pa lepo
Milutinov Tata Posted Sunday at 11:23 PM Posted Sunday at 11:23 PM Igraju zene dubl, poceo je drugi set. Musko finale po mojoj proceni u najboljem slucaju malo posle 2, ako Ruskinje dobiju drugi set slicno kao prvi.
Helena Posted Sunday at 11:36 PM Posted Sunday at 11:36 PM 1:36 je. ..i sad imam flešbek na USO 2015.
Milutinov Tata Posted yesterday at 01:06 AM Posted yesterday at 01:06 AM Mec u kome se servis mora cuvati je zapoceo odmah laganim gubitkom servisa. Bice tesko sada vratiti se u set.
zoran59 Posted yesterday at 01:18 AM Posted yesterday at 01:18 AM Back on serve... Dobro je da se ne vide posledice onog ruznog pada. 1
Besni lala Posted yesterday at 01:26 AM Posted yesterday at 01:26 AM (edited) Eee ... počelo znači - dobro sam se probudio 18 minutes ago, zoran59 said: Back on serve... Dobro je da se ne vide posledice onog ruznog pada. Pao ... ufff Nije jako valjda? ... Bem mu mater - opet pade. Jel mu dobro? ... ... Bar oko izgleda bolje. ... Nije loš ovaj mali - posebno u TB-u ... za sad. Edited yesterday at 01:38 AM by Besni lala
Besni lala Posted yesterday at 01:38 AM Posted yesterday at 01:38 AM E jbga - ode TB - zajeban Menšik.
Milutinov Tata Posted yesterday at 01:44 AM Posted yesterday at 01:44 AM NIje imao srece na svoj prvi poen, posle nepotrebna greska iz forheda i vec je tu bilo prakticki gotovo. Olako je izgubio TB.
Besni lala Posted yesterday at 01:44 AM Posted yesterday at 01:44 AM ... Ovo ne ide tako lako. Just now, Milutinov Tata said: NIje imao srece na svoj prvi poen, posle nepotrebna greska iz forheda i vec je tu bilo prakticki gotovo. Olako je izgubio TB. ... Mali je drvoseča. Đoković takve obožava tokom cele karijere. Uvek se mučio sa dobrim serverima - dobijao ih uglavnom ali se jako i mučio. ... Izner. Trebalo mi vremena da se setim. Njega je obožavao. ... Je-bo-te on je već dve godine u penziji.
Carl Johnson Posted yesterday at 02:53 AM Posted yesterday at 02:53 AM Odlucila je ona mreza u drugom poenu prvog TB-a, serem joj se u usta. Bice stotka sledeci put. 2
Big Ticket Posted yesterday at 02:55 AM Posted yesterday at 02:55 AM Штета за ноћас... добиће следећи пут. 1
Recommended Posts