delgado Posted March 16 Posted March 16 Draper stvarno gazi i igra tenis karijere, odavno nisam gledao nemocnijeg Frica, a nije igrao tako lose. Juce stvarno odlican protiv Alkaraza, uspeo je Karlos da vrati jedan brejk u 3S i ublazi poraz, ali bilo je jasno ko je bio bolji igrac na terenu. Rune isto igra opasno, ali mislim da je mec na Jackovom reketu. Razorni su mu servis i FH i deluje da mu nesto sporiji beton odgovara da se namesti na svoje udarce sa malo jacim zamahom. Svaka cast Britancu, ulazi u top10.
Helena Posted March 16 Posted March 16 Lagani je napravio neviđenu krmaču I vrlo moguće uticao na konačan ishod. I jbt, kakvi su ovo igrači, Novak prošle i ove godine od bodova nema praktično ništa i ladno je peti LaJani
Helena Posted March 16 Posted March 16 Reče ovaj sa Tennis TV-a "Imamo novog šerifa u gradu" Nalupao Draper Runea da se puši.
Drug Crni Posted March 20 Posted March 20 Em mi bitinije stvari zaokupljuju pažnju, em i privatno nemam dovoljno vremena za gledanje tenisa, ali sinoć uključim SK i Međedović upravo započinje svoj servis gem za pobedu. Protiv Hidžikate. Majko moja, kakav horor od završnice. Od momenta stupanja na teren gubi svih osam poena. Od 5-4 do 5-6 očas. Onda gubi još jedan servis gem i meč. Napominjem da sam pogledao samo ova tri gema, pa možda nešto propuštam. Video sam da je meč bio dugačak. Hamad se tek vratio na teren nakon povrede. Međutim, nije mi delovao kao neko ko ima problem. Delovao je pogubljeno..kao da uopšte nije znao, ne samo kako da ovo dovrši, nego ni koje udarce da odabere. Potpuni raspad sistema. Mlad je on još i neiskusan. Mislim da su sve ovo još uvek "dečije bolesti" koje mora da preleži. Imao je preko 50 neiznuđenih grešaka. Hidžikata mi deluje kao igrač sa kojim Đoković ne bi smeo da ima ni najmanjeg problema. 1
Helena Posted March 22 Posted March 22 Lololol, ode i Alkaraz od Gofana, pre njega Medvedev koji se po običaju žalio na lopte, Novak dobio drugi set tek u TB
delgado Posted Sunday at 01:15 AM Posted Sunday at 01:15 AM Ispao je i Shelton od Wonga, kao i finalista Rune od Opelke, Drapke od Mensika i nije preveliko iznenadjenje, opijenost posle osvojenog prvog mastersa a protivnik izuzetno nezgodan i slicnog stila igre. Jos jedno notable ispadanje - Rubljev od Bergsa. Eto prilike za Fricka da nesto uradi posle ovolikih ispadanja jakih nosioca, dobio je Sonega u 2 seta (TB+1 brejk) i sada ide na za njega veoma nezgodnog Shapu. Shapa vodio 1-0 i servirao za mec, propustio 3 vezane MP na svoj servis i onda dobio mec protiv Tirantea u TB 3 seta... Plasim se tog meca, dobio ga je i skoro u Dallasu u 2.kolu a posle toga osvojio. Preporodio ga Tipsa... Ajmo Fricko, moras da dobijes nesto, slabo krenua sezona..
Helena Posted Sunday at 08:00 PM Posted Sunday at 08:00 PM Cicopas je ispao od Korde i njega više ne treba uzimati ozbiljno.
Molina23 Posted Sunday at 10:27 PM Posted Sunday at 10:27 PM Diže dizelku matori. Muzeti će biti baš dobar test, smarač a mušterija.
Helena Posted Sunday at 11:28 PM Posted Sunday at 11:28 PM Hm, Talijani igraju dobro, ali makar je igrao da njim.. Ali, videla sam Gofana kako baca reket Izgubio je.
Drug Crni Posted Monday at 01:58 PM Posted Monday at 01:58 PM Copy Hidžikata Paste Karabelji. Bukvalno preslikan meč i rezultat. Superioran prvi set, a onda fizički i igrački pad u drugom. Vide se sada već jasno godine na Đokoviću, noge baš ne slušaju u svakoj situaciji, dugački poeni nisu više nužno njegova prednost.. Ipak, juče je mogao i lakše do pobede. Objektivno, vrlo dobar žreb u prva dva meča. Muzeti je dosta ozbiljniji test, ali ja mislim da će Đoković da ga prođe. Ne bi me iznenadilo ni da ode do samog kraja u Majamiju.
Helena Posted Tuesday at 12:45 AM Posted Tuesday at 12:45 AM Kakve gadosti si su kladioci pisali Miri, od srca im želim da se to njima ostvari. Objavila je na IG, pa pobrisala, ali ih je Morgado (naravno) objavio. Fonseka dobio prvi set protiv Minora, sad se mlate u drugom. 1
Helena Posted Wednesday at 12:58 AM Posted Wednesday at 12:58 AM Hm, Amerikanci se žale na Brazilce kao tenisku publiku, pazi Uglavnom, matori je napumpao Muzetija, lepa atmosfera, koliko mogu da zaključimo, a u Novaković boksu Del Potro i Endi što mi je definitivno prozor dana, ako ne i turnira. Komentator na tennis.tv-u je Novaka nazvao GOAT-om. Ne znam na koga ide sad. 2
delgado Posted Wednesday at 07:15 AM Posted Wednesday at 07:15 AM Djokovic na Kordu, pa na Dimitrov-Serundolo Fricko posle Sonega savladao i Shapavca i Waltona u 2 seta i sada ide na Beretku u QF. 1
Besni lala Posted Wednesday at 08:36 AM Posted Wednesday at 08:36 AM Lepo Baš mi je drago zbog "matorog" Mali Korda upitan za sledeći meč - otkazao dubl.
Helena Posted Wednesday at 08:54 AM Posted Wednesday at 08:54 AM Možeš ti da se ljutiš za "matori", ali on to teniski jeste Ja obožavam gad Gael igra i šteta što je izgubio jer to bi baš bilo lepo da su se sreli. 1
Molina23 Posted Wednesday at 09:50 AM Posted Wednesday at 09:50 AM (edited) 56 minutes ago, Helena said: Možeš ti da se ljutiš za "matori", ali on to teniski jeste Ja obožavam gad Gael igra i šteta što je izgubio jer to bi baš bilo lepo da su se sreli. I tu titulu the Matorog je preuzeo od rekordera 😄 Edited Wednesday at 09:51 AM by Molina23 1
Drug Crni Posted Wednesday at 12:11 PM Posted Wednesday at 12:11 PM Početak loš, ali onda uspeva da prevaziđe očitu fizičku krizu i nadjača Muzetija. Uspeo sam samo prvi set da pogledam, ali bih rekao da je vrlo uspešno prošao test. Reče mi jedan ortak da je Đoković imao neku frku sa ramenom, ali ja nisam video juče problem. Ako problema nema, osvaja ovde jubilarnu, stotu titulu.
Mina D. Harker Posted Wednesday at 12:17 PM Posted Wednesday at 12:17 PM Nadam se da će ovako igrati do kraja, letio je po terenu i počistio 15 godina mlađeg protivnika kao od šale. Igra kao momak, svaka čast, samo neka potraje. 1
Helena Posted Wednesday at 02:05 PM Posted Wednesday at 02:05 PM Naljutio ga Marfi, a baš bezveze, ja volim Marfija i mislim da je izuzetno korektan
Drug Crni Posted yesterday at 10:58 AM Posted yesterday at 10:58 AM (edited) Šta bi sa Đokovićevim mečom? Edited yesterday at 10:58 AM by Drug Crni slovo
zoran59 Posted yesterday at 11:11 AM Posted yesterday at 11:11 AM 11 minutes ago, Drug Crni said: Šta bi sa Đokovićevim mečom? Sa ATP sajta: "In accordance with ATP rules that do not allow for a match to go on court after 11 p.m., the second Lexus ATP Head2Head meeting between Djokovic and Korda will now be the second match from 3 p.m. local time Thursday." link: https://www.atptour.com/en/news/djokovic-korda-miami-2025-qf 1
Recommended Posts