Don Dusko Posted Sunday at 12:15 PM Share Posted Sunday at 12:15 PM Rutinska pobeda protiv Darusafake! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted Sunday at 12:26 PM Author Share Posted Sunday at 12:26 PM On 11/13/2024 at 10:35 PM, MV91 said: Сада је мање-више јасно да је главни циљ ЕК и што бољи резултат, види се и по ротацијама и по приступу. Ma šta ja znam, meni ovo nekako ne pije vodu. Ovo je isti onaj Dejan Radonjić, koji je u ABA ligi sa ubedljivo prvoplasiranim timom svaki napad i odbranu na +25 razlike, doživljavao kao da je odlučujuči posed za osvajanje EL. Sasvim je moguče da se igrači više napale za EK, pa je koncentracija i tamo bolja. Ali da je to neka instrukcija koja dolazi od stručnog štaba, u to ne verujem. Rotacije su drugačije zbog pravila o strancima, te činjenica da su za sada poverenje dobili samo Hazer i Haltali. Pa tako kad jedan izadje iz igre, mora da udje drugi. A to onda posledično ima efekta i na minutaže drugih igrača. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV91 Posted Sunday at 01:26 PM Share Posted Sunday at 01:26 PM 57 minutes ago, L' Imperatore said: Ma šta ja znam, meni ovo nekako ne pije vodu. Ovo je isti onaj Dejan Radonjić, koji je u ABA ligi sa ubedljivo prvoplasiranim timom svaki napad i odbranu na +25 razlike, doživljavao kao da je odlučujuči posed za osvajanje EL. Sasvim je moguče da se igrači više napale za EK, pa je koncentracija i tamo bolja. Ali da je to neka instrukcija koja dolazi od stručnog štaba, u to ne verujem. Rotacije su drugačije zbog pravila o strancima, te činjenica da su za sada poverenje dobili samo Hazer i Haltali. Pa tako kad jedan izadje iz igre, mora da udje drugi. A to onda posledično ima efekta i na minutaže drugih igrača. Све то јесте, али је и суђење далеко горе у турској лиги, плус има макар 5, а са Тофашем и 6 много већих клубова у лиги од Башахшехира. Рутинска победа против Дачке. Иначе сам скоро читао нешто, Башахшехир има нереалне услове на свим нивоима, има преко 400 играча у свом погону у мислим 5 турских градова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts