alcesta Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Pretpostavljam da nikakve šanse nema da Srbija nekako u ženskoj konkurenciji izbunari dubl na OI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 @wrachjesi video zreb za Fed Cup ^? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 17 minutes ago, Crni Bombarder said: @wrachjesi video zreb za Fed Cup ^? Ajaoo 🤯 kad se igra ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Ne radujte se prerano, ko zna hoće li Džini igrati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 5 minutes ago, wrach said: Ajaoo 🤯 kad se igra ovo? Prolaze i vracaju se sa lastama,Suncani i nasmijani dani.Opet je u mojoj dusi proljece;Da l' si devojka il' zena sada ti? April u Beogradu, uzaludno trazim;Usne jedne devojke sto se divno mazi.April u Beogradu, miluje joj kosu;Ispod Savskog mosta to je mozda ona,Al' je drugi ljubi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Šta je s vama ljudi!? Wrach se raduje što će moći na delu da vidi jednu GS šampionku, naravno...ako Bjanka bude igrala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Koliko igra u zadnje vreme za Bjanku je verovatnoća još manja Naravno sigurno je wrach na nju mislio, svašta i od mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Bjanka je otkazala Dubai. Poslednji u nizu njenih otkaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Ovo je baraz za koji tacno rang takmicenja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Za Svetsku grupu. Prevelik zalogaj, ali super je što su se izborile i stigle tako blizu, uzevši u obzir i formu i kvalitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 2 minutes ago, alcesta said: Za Svetsku grupu. Prevelik zalogaj, ali super je što su se izborile i stigle tako blizu, uzevši u obzir i formu i kvalitet. Sad... Ako Kanadjanke dodju bez prve dve igracice,a mi ih ugostimo na sljaci..sanse rastu za nas tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 To jeste, ali mislim da nemamo šta da tražimo u najvišem rangu takmičenja. Biće veliki uspeh ako se plasiraju svakako Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 To uvek zavisi od žreba i ko će igrati u konkretnim mečevima, nikad se ne zna. Pričam o opstanku, naravno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Bjanku cu da gledam ako bude igrala dubl sa Dzini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 1 minute ago, wrach said: Bjanku cu da gledam ako bude igrala dubl sa Dzini Ja bih rekao da je jedini dubl koji bi ti gledao onaj izmedju Dzini i njene sestre 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 2 minutes ago, Crni Bombarder said: Ja bih rekao da je jedini dubl koji bi ti gledao onaj izmedju Dzini i njene sestre Samo ako i ja igram 😨 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 (edited) Kada je 2017 Fabio Fonjini pobedio Pellu, u odlucujucem mecu Davis Cupa u Argentini preokrenuvsi rezultat sa 0 2 na 3 2 i time eliminisavsi Argentinu, Maradona je usao u svlacionicu da cestita Italijanima. Iako je bio razocaran eliminacijom svojih sunarodnika, cestitao je Italijanima pokazavsi na taj nacin da je italija njegova druga domovina. Ovi su ga docekali ovacijama kao da su na fudbalskoj utakmici. Evo linka za clanak, ne umem da postavim samo video https://www.tennisfever.it/2020/11/26/quando-maradona-entro-nello-spogliatoio-dellitalia-e-fognini-lo-omaggio-con-il-suo-coro/ Edited November 28, 2020 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 https://nova.rs/posts/troicki-novi-selektor-srbije 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Zimonjicu je istekao cetvorogodisnji mandat i bio je raspisan konkurs za izbor novog ili starog selektora. Javila su se cetvorica kandidata: Zimonjic,Troicki,Petar Popovic i Goran Bubanj.Prica se da su sami igraci bili za Viktora. Mozda se tako moze objasniti zasto je samo Zimonjic odsustvovao sa proslave jubileja osvajanja Dejvis kupa,pre tri dana. Nije bio prisutan ni Bogdan Obradovic,ali on se nalazi u Sangaju. Samo se nadam da su zadrzali korektan odnos sa njim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Za ATP cup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Svajcarska? Ja sam vise skroz zaboravila kako se bese to odredjuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Ja mislim da je glupo da se to igra nedelju pred AO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 prema najbolje rangiranom igracu se odredjuju nosioci. videcemo ko ce uopste da igra ATP cup. Ja licno ne bih da Novak igra (vec ima tu titulu), Fed verovatno nece (ali je Wawa visoko, pa bi teoretski on mogao da donese ucesce Svajcarskoj; no nemaju jos jednog igraca). Grcka ne moze jer nemaju 2. igraca koji ce biti u Australiji (samo oni koji su u glavnom zrebu AO mogu). Australija bi kao domacin trebalo da dobije WC, ne znam da li se Endiju jos uvek racune PR i koji bi to bio, tj. da li bi UK upala. Belgija, Bugarska, Chile takodje otpadaju jer nece imati 2. igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts