Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gledao sam Detroit dosta ove sezone. Ovaj mali podseca na mladog Lenarda. Cuti, radi i napreduje.  Ako uspe da nabaci reskektabilan sut bice prava sila u sezonama pred nama. 

Pored toga deluje da je momak na mestu i da veoma brzo uci. Nije tesko zgotiviti ga. 

Posted
1 hour ago, crni_bombarder said:

Igrao jeste, ali taj i ovaj Irving su dva sveta.

Bio je i Harden nezaustavljiv pa se sad raspada...

Denver upravo zbog toga igrao ovako kako igra, ljudi žele prime igrace ili igrace koji nadolaze, a ne ,,zvezde,, od pre 5 i više godina.

Boston takodje ima lepu priču, mada tu dosta od zdravlja Porzingisa zavisi.

Послато са SM-A135F помоћу Тапатока

Nije Kyrie skillom nista losiji igrac dns nego u sezoni kad su titulu uzeli. Puno veci problem Dallasa je nedostatak kvaliteta van dvojca Doncic-Kyrie nego sam Irving. Nece sigurno citavu sezonu timski sutati tricu 40% pa da nadoknade sve mane koje imaju.

• Like 2
Posted
9 minutes ago, MrTripleDouble said:

Gledao sam Detroit dosta ove sezone. Ovaj mali podseca na mladog Lenarda. Cuti, radi i napreduje.  Ako uspe da nabaci reskektabilan sut bice prava sila u sezonama pred nama. 

Pored toga deluje da je momak na mestu i da veoma brzo uci. Nije tesko zgotiviti ga. 

videcemo sta ce biti od tog suta. leonard je sutirao uzasno na koledzu ali je vec u prvoj sezoni bio i vise nego solidan. izgleda kao neki isaac iz druge-trece sezone.

slusao sam podcast tamo negde u aprilu kada je isaiah thomas pricao o njemu i o bratu i tome kakvi su nerdovi za kosarku. kaze odu da gledaju utakmicu i dok traje pauza oni pregledavaju snimke svojih utakmica da uoce svoje greske i da uce na njima...

Posted
4 hours ago, Horium said:

Da li je ikada postojao gori tim od Poozma Wizardsa? 

Avdija i onaj Francuz su dobri igrači, ali ova dvojica, a pogotovo Pul ih baš kanale, nije da ne bi imali koga da razvijaju umesto što su pustili ovog Indijanca da se ispucava

• Like 1
Posted

Nije Kyrie skillom nista losiji igrac dns nego u sezoni kad su titulu uzeli. Puno veci problem Dallasa je nedostatak kvaliteta van dvojca Doncic-Kyrie nego sam Irving. Nece sigurno citavu sezonu timski sutati tricu 40% pa da nadoknade sve mane koje imaju.
Videćeš i sam kad krenu procenti da padaju a u odbrani ga budu pikali stalno, jednostavno on da igra za 10-15 mil bio bi top, ovako je totalno precenjen.

Ko želi uspeh mora imati klasu i spolja i unutra.

Послато са SM-A135F помоћу Тапатока

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, gggggggg said:

videcemo sta ce biti od tog suta. leonard je sutirao uzasno na koledzu ali je vec u prvoj sezoni bio i vise nego solidan. izgleda kao neki isaac iz druge-trece sezone.

slusao sam podcast tamo negde u aprilu kada je isaiah thomas pricao o njemu i o bratu i tome kakvi su nerdovi za kosarku. kaze odu da gledaju utakmicu i dok traje pauza oni pregledavaju snimke svojih utakmica da uoce svoje greske i da uce na njima...

Nabacice on sut, jednostavno je veliki radnik. 

Sto se tice Wizardsa sigurno su postojali dosta losiji, ali besmisleniji tesko. 

Posted

Odgledao naknadno 2 poslednje pobede Majamija u gostima protiv Atlante i San Antonia. Ponovo nisu problem ni izostanci, peglaju Dru Smit, Hakez (izuzetno spreman ruki plejer da odmah doprinese, solidan svuda) , Hajsmit hasluje, a Bam i ove sezone pokazuje iskorak. Robinson postaje malo vise od obicnog spotup sutera, spusta se u dribling, baca dobre pasove, ide na prodor... Ako Wonderboi jednom uspe da ne sjebe nesto kad bude bitno i ostane na terenu, ne vidim opet razlog zasto u plejofu ne bi mogli da igraju sa svim ekipama sa istoka, ukljucujuci i Seltikse. Na kraju ispade odlicna odluka Rajlija da ne menja Herroa za Lillarda, i pritom daje ko zna jos sta iz ekipe i pikove. Ceka se jos Caleb Martin, Herro par nedelja takodje, svi propustaju naravno Butler, Lowry izmisljene povrede i restovi, ali rezultati i igra ne trpe. 

Lepa prilika da se veze nova gostujuca pobeda, Sarlotu ne igraju Hejvord i ruki Miler.

Posted

Posle pobeda nad Vasingtonom i Lakersima(od 1 razlike) kuci, 4 vezane u gostima (Memfis, ATL, SA i sada Sarlot) i niz od 6 trijumfa za Heat, ukljucujuci 2-0 za in-Season tournament. Alal vera momci.

Spreman King za vcrs, vazna utakmica protiv Memfisa, naravno deo in-Season tournamenta i prilika da odemo opet iznad 50%. 

@Miki28 Teoljub Sta prognoziras ?

Posted (edited)

sta radi green. strpati ga u zatvor slobodno. 

no kao i uvek ocekujem da silver ne uradi nista i da mu dve utakmice suspenzije i novcanu kaznu od 30k dollara. 

a green ce dan kasnije na podcastu opet izigravati zrtvu i kukati kako su svi protiv njega. 

zaboravio sam kerra koji ce ga opet braniti i opravdati ovaj potez. :yawn2:

Edited by gggggggg
  • Like 4
Posted

Memfisu se povredio i Smart (zglob), tako da se Lakersima otvorilo za prvo vodjstvo na poluvremenu ove sezone, season high za poluvreme u pts naravno - 74:51. 

Sada ovo treba mirno privesti kraju, a King je na tripl-dabl "satu" 

Posted (edited)

Golden Stejt ima bukvalno dva najprljavija igrača lige, Pop je sigurno ponosan na svog učenika i što se Bovenovo nasledje prenosi dalje. Na prošloj utakmici je Pol probao da pokida koleno Edvardu, sada Grin maloumnik napada Gobera bez ikakvog razloga. Najogavnija franšiza trenutno u NBA. 

Edited by zorex
  • Like 3
Posted

Izjednacili smo rekord fransize po brojku trojki jbt - 22. 

Dobra uvertira i da se ne potrose nosioci za b2b protiv Kingsa koji igraju odlicno

Poslednjih par sezona su sa njima bas mecevi na krv i noz, cesto se igraju i OT, i pobedjuju ekipe malom razlikom

Stvorilo se neko mini rivalstvo tako da je bas vazno da ih sutra pobedimo. Da vidimo na cemu smo, a deluje da nesto bolje igramo

George kad god sutira te klac trojke redovno ide tesko pracakanje nogama, a cesto dobija i faulove za 3pts bas tad\

Jos jednom - Lakers win, Clippers loss, solid day in the office.

@Miki28 Teoljub Free sam sutra pa taman da se dobro naspavam i probam da budem spreman za derbi Kalifornije. 

• Like 1