propolis Posted January 30 Share Posted January 30 Nije pitanje da li sam se ja ukopao trejdovima ili nisam( ako te baš zanima posledica mog rezultata je očajan draft day, uradio sam domaći kao Divac onomad 2018te 🙂) već pričamo o regularnosti lige koja to svakako nije zbog ekipe Radnički Svilajnac. Ukazao sam na nepravilnosti, ali ako to nikom ne smeta onda okej neka ostane ovako i to je to. Mene ako se sete na Dan bezbednosti, sete se... Ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost. Da radim! Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 30 Share Posted January 30 Neka ostane kako jeste kakvo crno ponistavanje rezultata Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 30 Share Posted January 30 Najgore rukovodstvo lige ikad!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 31 Share Posted January 31 Maxa nastavlja da časti pa posle Strusa baca i Troj Marfija. Samo da znaš ekipa nestrpljivo čeka tvoj sledeći drop. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 31 Share Posted January 31 Znaci prvo malo na upravu, onda na sudbinu kletu pa sad na mene. Dobrooo 😁 Top doselekcija i top silbovanje ako mene pitas. iskreno i tebi bih predlozio da udjes u neki rizik pa makar pogresio. Degliju sam obecao jedan hail mery pa kako bude. Lm, bacili smo (sam) Dankana, Troja ,Strusa i brata Duopa, otkacili polutana DJJ (eto njega probaj za veceras) a doveli Trenta, Rodija, Ozara i potencijalnu DD bombu Rida. Njega necu da bacim za sad, cekam neke vesti i tako😁 Moze da sacekamo Nworu i Mudija. Liga je svakako bolja i zanimljivija jer imao mesto manje na ir pa ne igramo hrkljus kao strucnjaci iz A lige. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 5 Share Posted February 5 Cestitke clutch Haos ima odlicnu poziciju i bolji raspored do kraja tako da to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 5 Share Posted February 5 Imam 4 povređena igrača od čega 2 DD centra tako da ima još mnogo da se igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 5 Share Posted February 5 33 minutes ago, Mile1 said: Cestitke clutch Haos ima odlicnu poziciju i bolji raspored do kraja tako da to je to Hvala. Cestitke i vama na fer igri. 🙂 Ostaje zal za dd kolonu koja je jedina bila u vazduhu poslednjeg dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 5 Share Posted February 5 Fantazija kakav mec protiv turcina. Ne pamtim da smo ikad imali interesantniji do sad... I umalo totalni preokret Idemo dalje, sad protiv povratnika stefija. jos jedan prejak protivnik, a mi u padu forme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 8 Share Posted February 8 Jel hoće neko trejd You recive: Spencer Dinwiddie Grumenja iz Vranja recive: Cash considerations Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 11 Share Posted February 11 Usrao nas Miki Poledica od zivota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 12 Share Posted February 12 17 hours ago, Mile1 said: Usrao nas Miki Poledica od zivota Probao sam uzeti blk ali nisam uspio. Zamalo da izgubim jos jednu kategoriju da je Dort uzeo DD. Preksinoc ste bas imali brutalne partije, Vucevic 8-9 of skokova. Srecno u nastavku sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 2 Share Posted March 2 Popadase redom Cam Thomas, Barnes, standardno Wiggins uzima odmor kad mu se cefne. Zubac se prehladi i na 30+ stepeni a Lebron i AD pitanje jos koliko mogu izdrzat🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 4 Share Posted March 4 Jesam ja ovo već praktično obezbedio A ligu osim ako nešto rekordno ne izgubim a drugoplasirani uzme svih 13 kategorija? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted March 4 Share Posted March 4 Cestitke chaose potpuno zasluzeno Kakav rsspad u finisu sezone, samo se nadam da cemo biti u prva 4 na kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 4 Share Posted March 4 Cestitke Chaos👍 @stefan81888 jel ovo duel protiv tebe ove nedelje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted March 4 Share Posted March 4 17 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Cestitke Chaos👍 @stefan81888 jel ovo duel protiv tebe ove nedelje? Jes, borba za top 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 6 Share Posted March 6 Možda sam malo prejudicirao, Selfie masteri me deru trenutno, baš su pali u formi moji i real life trejdovi su mi sjebali vrednost nekim igračima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 6 Share Posted March 6 @stefan81888 kontam vcrs i sutra vece da se lomi duel. Sta ti mislis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted March 6 Share Posted March 6 2 hours ago, Miki28 Teoljub said: @stefan81888 kontam vcrs i sutra vece da se lomi duel. Sta ti mislis? Ja mislim da si ti rešio mene da iznabadaš 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 6 Share Posted March 6 7 minutes ago, stefan81888 said: Ja mislim da si ti rešio mene da iznabadaš 😄 Tesko iako jeste velika prednost trenutno ali masu kategorija je u igri a vcrs i sutra se po meni odlucuje jer ja vcrs imam prednost jer mi igraju glavni a ti sutra. U nedelju AD/Lebron vs Ant/Rudy duel Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted March 6 Share Posted March 6 On 3/4/2024 at 1:29 PM, Chaos Is Me said: Jesam ja ovo već praktično obezbedio A ligu osim ako nešto rekordno ne izgubim a drugoplasirani uzme svih 13 kategorija? 😁 jos 2 kat nam fali. Igramo bez prva dva pika (mada u kakvoj su formi bolje i da ne igraju) i nista ovo nije realno Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted March 7 Author Share Posted March 7 (edited) Ostavismo Jarena Jacksona na IR, dodje mi da placem sada. Zbog ovog amaterizma, zasluzeni smo da budemo nabiveni jako u PO edit:30P 11SK 6BLK - lagana partija sezone - kuku majci, kuku ocu 😕 Edited March 7 by delgado 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 11 Share Posted March 11 @stefan81888 dobar duel bio ali nisi mogao bez Goberta nista. Uspio uzeti i 2 kategorije gdje si konstantno bio u vodjstvu, DREB i DD. Srecno u PO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted March 11 Share Posted March 11 3 hours ago, Miki28 Teoljub said: @stefan81888 dobar duel bio ali nisi mogao bez Goberta nista. Uspio uzeti i 2 kategorije gdje si konstantno bio u vodjstvu, DREB i DD. Srecno u PO Hvala, takođe, rekoh ja daske rešio da me iznabadaš 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts