propolis Posted January 15 Share Posted January 15 1 hour ago, mr clutch said: Nije moglo vise od X zbog odmaranja Stefa i Vembija na b2b tekmama. Inace bi grumenje bilo zdrobljeno u najsitniji prah. Who is next in line? Bron i Zion nisu odmarali 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted January 15 Share Posted January 15 Ako neko hoće da ponudi kofu govana za Bejna, tu smo da vas saslušamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 15 Share Posted January 15 52 minutes ago, propolis said: Bron i Zion nisu odmarali 🙂 Svakome su svoje muke najteze. Za Ziona je regularno da odmara. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 15 Author Share Posted January 15 Recap poslednja 3 kola - Tesna pobeda nad Propolisom 7-5-1 uprkos velikom vodjstvu tokom nedelje - Poraz 8-5-0 od Gage gde smo na kraju defanzivne skokove izgubili za jedan; - Poraz 8-5-0 od Zee Germansa i ovoga puta defanzivni skokovi samo za 3, srecom uspeli smo zadnji dan da prestignemo BLK za 1 i poene pa smo izbegli katastrofu, ali oba poraza su uz malo srece mogla biti podnosljivija. Cestitke pobednicima. @Stari Wook Dobio si novogodisnji paketic od Maxe, samo pazi da unutra nije tempirana bomba 😛 Razmisljamo da uzmemo Erika, da vidimo sto vi kao secret sante nudite 😛 Srecan derbi braco @Mile1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 15 Share Posted January 15 Bukvalno nikad, ali nikad nisam imao igraca sa jednim mecom u nedelji. naravno to bude najbolji skakac tima sto na kraju donese prevagu. Nedelju pre toga pokidamo trojke, gde smo inace najjaci, ali protivnika prosere na max i tu izgubimo arealno visokom razlikom. A dve nedelje pre, koristimo dobar raspored da bi nam se u petak i subotu fg i ft raspao i gubimo 2 kata na glupost Ovde smo svakako upisali poraz tako da nema svrhe nadati se. Upali smo u limbo ko rukometasi i tesko da cemo se iz ovoga izvuci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 15 Share Posted January 15 Maxo zar ti nisi rekao da se povlacis 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 16 Share Posted January 16 I ja sam u limbu .!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 16 Share Posted January 16 16 hours ago, Zvezdinho said: Maxo zar ti nisi rekao da se povlacis Više vili da vuče poteze iz senke hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 16 Share Posted January 16 Degli me zamolio da pomognem dok je u ludari. Ne bih ja to iskreno Uopstalom, kako sam krenuo da igram tako smo poceli da gubimo 😥 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 16 Share Posted January 16 Uspeo si i Strusa da baciš pa je vrv zbog toga mučeni Delgi zaglavio u ludari 😥 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 16 Share Posted January 16 Kod koga su Reaves i Caruso? Vracamo ih sve kuci. @delgado AD i Lebron i u fantasy zajedno😀 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 16 Share Posted January 16 7 hours ago, propolis said: Uspeo si i Strusa da baciš pa je vrv zbog toga mučeni Delgi zaglavio u ludari 😥 Bas naprotiv. Juce mi se javio iz topaje i kaze kako je Rodi sve ono sto je zeleo od Strusa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 16 Author Share Posted January 16 9 hours ago, Miki28 Teoljub said: Kod koga su Reaves i Caruso? Vracamo ih sve kuci. @delgado AD i Lebron i u fantasy zajedno😀 Dobru si ekipicu skupio, Miki. sent from ludara 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 17 Share Posted January 17 sta se desilo? jel vetovan trejd Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 17 Share Posted January 17 25 minutes ago, gggggggg said: sta se desilo? jel vetovan trejd Jesi raspoložen za još jednu menjazu? Zion➡️Shen-goon Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 17 Share Posted January 17 nah, ne treba mi flying gumbo @delgado ce prvo morati da reaguje kod ovog trejda sto se cancelovao samo, zbog espn buga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 18 Author Share Posted January 18 Sta treba da se odradi, mozete li ponovo da posaljete trejd, nisam nista "nasao". Jedino da vam manuelno razmenim zeljene igrace, a ne znam ni koji su Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 18 Share Posted January 18 ne treba nista. covek prihvatio moj trejd slucajno, hteo je da odbije ali je prihvatio i onda kada se trejd trebao da realizuje dva dana kasnije zbog espn baga je kanselovan jer covek nije imao mesta u rosteru. lik nije ni skontao da je trejd bio gotovo pa zavrsen i imao je mnogo srece xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 18 Share Posted January 18 Kakvi su to tu trejdovi, a da ja nisam uključen 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted January 19 Share Posted January 19 Igramo najgoru sedmicu, protivnik bije kao iz topa i opet se nekako držimo 😄 Sve do 5-7 je OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 19 Share Posted January 19 Prokleti Sabonis nabija TD iz meča u meč, najveća prevara od igrača kad mu se uporede fantasy vrednost i stvarna vrednost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 19 Share Posted January 19 Top igrac. Da imamo njega ili Dejvisa samo nebo bi bilo granica Ovako smo kanturina od ekipe koja zavisi od sminkera iz Finske. Evidentan raspad cetvrtkom, isti trend kao i prethodnih nedelja i cisto sumljam da ce se ista promeniti 😒 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 19 Share Posted January 19 2 minutes ago, maXa88 said: Top igrac. Da imamo njega ili Dejvisa samo nebo bi bilo granica Ovako smo kanturina od ekipe koja zavisi od sminkera iz Finske. Evidentan raspad cetvrtkom, isti trend kao i prethodnih nedelja i cisto sumljam da ce se ista promeniti 😒 Tu su AD i Lebron😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 19 Share Posted January 19 55 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Tu su AD i Lebron😀 Miki,sine, pamti pa vrati 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 19 Share Posted January 19 Sudija sviraj kraj dok mi se svi nisu povredili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts